Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bu başlık altında defalarca ama defalarca uyarı aldınız, başlığınızın kapanmasını istemiyorsanız lütfen uyarıları dikkate alınız..

1. İlaç paylaşımı yapmak yasak dediğimiz halde isimler yetmiyor gibi resimleride paylaşmışsınız lütfen dikkat ediniz..
2.Tartışma ortamını hazırlamak tartışmayı körüklemek yerine kötü içerik butonuna basınız ki görevli kişiler rahatsızlığınızı giderebilsin ama siz tartışma ortamına çabucak kaptırıyorsunuz kendinizi..
Kilolu kişilerin sizi eleştirmesini istemiyorsanız siz de eleştirmeyiniz çok kırıcı sözleriniz olmuş lütfen kendinize istemediğiniz şeyleri başkalarına yapmayınız...

Bir daha ki kuralları ihlalinizde uyarı değil ceza puanı alabileceğiizi hatırlatırım..

Arkadaşlar ben de aynı dertten muzdaripim. Kilo alamıyorum lakin benim alamama sebebim iştahsızlığa bağlı. Tüm testlerim normal.

Bundan 1 ay kadar önce dLg adlı arkadaşımız doktorunun önerdiği ilacın fayda ettiğini belirtmiş. Acaba bu ilacın adını nasıl öğrenebilirim?

Özel mesaj at tatlım arkadaşa cevap verir. :hulya:

merhahab kızlar benım nişanlımda aynı dert var bir suru sey yaptık neler kullandık neler iran ikrisi diye birsey duydum ama aramada bır suru cıkıyor hangısı orjınal bılen varmı?

merhahab kızlar benım nişanlımda aynı dert var bir suru sey yaptık neler kullandık neler iran ikrisi diye birsey duydum ama aramada bır suru cıkıyor hangısı orjınal bılen varmı?

Canım o tarz ürünler para tuzağı olabiliyor? Önce nişanlının bir doktra gidip gerekli tetkikleri yaptırdıktan sonra bu tarz arayışlara girmesi daha yararlı olacaktır.

Canım o tarz ürünler para tuzağı olabiliyor? Önce nişanlının bir doktra gidip gerekli tetkikleri yaptırdıktan sonra bu tarz arayışlara girmesi daha yararlı olacaktır.

dr gıttık hersey tam normal ama alamıyor işte akratdan bır suru şey yaptım ama hiç bir sonuc yok bitkisel bakalım sitenızden bunlaru buldum onlarıda denıyecegım 1 bardak ılık sute
1 yemek kasıgı bal
1 yemek kasıgı tereyag
1 tatlı kasıgı pekmez ( uzum pekmezi )
1 adet yumurta
bir arkadas paylastı bakalım onuda denıyelım

Canım özel mesaj atabilmem için minimum mesaj limiti olan 50 sıırını geçmem gerekiyormuş. Bu yüzden yollayamadım. Siz zamanında sorup öğrenmiş miydiniz? Haberiniz var mı acaba o ilaçtan?

Bilmiyorum tatlım ne yazık ki. :1no2: Bu arada 50 mesaj olmuşsun atabilirsin özel mesaj balım. zemuszemus

Canm bu karışıma muz, 8-9 adet fındık hatta çilek tavsiye ederim güzel tat veriyor.6-8 adet bebe bisküvisi ve süt mikserde sıvı haline gelinceye kadar karıştırın.Özellikle akşam için benim uyguladığım bir karışımdır. Gerçi su sıra pek yapamıyorum. Zamanım olmuyor.Ama süper bir karışım tam kalori patlamasıkaydirigubbakcemile3 İyi kilo yapar yani o sporcu içeceklerine okadar para vermektense boş yere bence en güseli budur.zemuszemus

:sm_cool: kalori patlaması yaşayacaz..kız enerji veriyo mu bu?

Katılıyorum canım ben de sana, oldukça da kalorili şeyler bunlar. Her gece düzenli bir şekilde kullanılırsa eğer kesinlikle etkisini görebiliriz. zemuszemus

Katılıyorum canım ben de sana, oldukça da kalorili şeyler bunlar. Her gece düzenli bir şekilde kullanılırsa eğer kesinlikle etkisini görebiliriz. zemuszemus

Tabiki tatlım hatta tek seferde bir miktar hazırlayıp dolapa koyulabilir. Öbür türlü insan hazırlamaktan üşeniyor. Hele çalışıyorsan bir de :1rolleyes:

Yarın muz alıp denicem bunu da :) sanırım bir bu kaldı...Yaz da geldi iyice toparlamak istiyorum ama bikini de zayıfken güzel duruyor beboshayallersmile
Şu anlık sadece arı sütü+polen+bal kullanıyorum yeni başladım.. bir de bunu deniyim teşekkürleralkisalkisalkis

Evet cnm biki falan zayıfken daha güsel oluyor ama aşırı olmamak şartıyla yine deolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…