• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel tasarım Nişanlımı satıyorum

polyani

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2025
33
7
1
27
almak isteyen olursa iletişime geçebiliriz. Kuyruğu 1 metreden uzun.28.000 tl diktirdim ben. 55 kiloyum arkası ipli 65 kiloya kadar rahat olur. Ayarlanabiliyor.boyım170. Fiyat18.000 gibi düşündüm Sakarya içi yardımcı olabilirim.🙏

Son düzenleme:
Gülme krizine girdim çok afedersiniz yaa😅😅😅😅🤦‍♀️🙈

Bilerek yazılmış sandım, hani nişanlıylz sorun yaşandığı için 😅🙈

Allah iyiliğinizi versin yaaa 🙈😅😅

bu nışanlığın neyine 28 bin verildi ? kumaşı mı ?

Ben de böyle bir şey sanmıştım 🤣
IMG_20251006_231044.webp

Başlığı okudum. Esprisine nişanlını satıyorsun sandım. Kuyruğu bilmem maç metre diye okuyunca , Allah Allah adamda ne kuyruğu var diyorum 😂😂😂😂 Ay çok güldümmm

resmi niye kaldirdin?
dolapa, gardropa koy bence ama fiyati düşür
ben oleg cassiniden ustunde etiketiyle aldim nişanlıgimi herseyi dahil 2880e aldim (kendi web sitesinde 22ydi fiyati)
aldigima yakin fiyattan satisa koyacagim.
kim neden ikinci el bir nisanliga - ustelik bilindik marka da degil o parayi versin ki?
sen 28 vermissin ama "bir kere evlenecegim, prenses gibi olayim, tam üstüme otursun hayal ettigimden eksik olmasin" diye diktirdiginden vermissin. yani ozel dikim sana kendini iyi hissettirmis. "kiralik mi" diye soranlara "hayir ozel dikim" demissin vs .bu paranin birazini kumasa işçilige verdiysen birazini da bu "ozelim ben" hissine vermissin.
simdi dolaptan alan kiz ikinci el almis, tasarım da elalemin hevesinin hayalinin tasarimi, onluk birsey yok. hava da atamayacak muhtelen utanacak, gizleyecek aldigi yeri.
o neden 18 versin ki?
nisanligi gormedim ama bence 3-4 bine falan düşür alıcı bulsun. zaten kuyruklu vs diyorsun bir daha giyemezsin. baza altinda rengi solacagina en azindan kurtulursun

Back
X