Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

inşallah görürsün berfincim ben buraya yazmadım ama gerçekten faydasını gördümhem iştahım açıldı hemde 1 ayda 3 kilo aldım yemek yemek zevk haline dönüştü rüyamda bile yemek görüyorum

Kızlar ben 5 kilo almıştm ama sitresten vermeye başladım korktum ve harekete geçtim.Bugün bontavi siparişi verdim.Saat 3 te elimd eolacak kullanmaya başlıcam inş. işe yarar ve bende size tavsiye ederim.Dua edinn opuyorumnanaktan

3 ay öncesine kadar 43 kilo idim şimdi ise 47.900. 4 kilo daha istiyorum alacağım 2 ay içerisinde.

Biraz taktik vereyim arkadaşlar sizlere;
Kahvaltıyı sakın ama sakın atlamayın! Kahvaltı en önemli bir öğün.
Kahvaltı ederken olabildiğince çeşidiniz olsun. Ben bu şekilde kilo aldım.

Kahvaltı;
Bal, helva, peynir, 2 farklı reçel çeşidi, kaymak, siyah zeytin, yeşil zeytin, tereyağ, nesquikli süt, çokokrem, kaşar peyniri, salam, sucuklu yumurta, fındık kremesı, salata(içinde; kırmızı biber, çarliston biber, kıvırcık, domates, salatalık, turp, havuç, mısır) çayda içebilirsiniz tabiki süt yerine. Çay içtiğim zamanlarda 2 şeker atıyorum çay bardağına yetiyor bana.

Öğle Yemeği;
Ne yemek pişirdiniz ise ondan yiyin. Bir tabak sulu yemek, akabinde pilav ya da makarna ne var ise. Gene kahvaltıda yaptığımız salata olmalı kesinlikle! Ayrıca 1 tabak çorbada içebilirsiniz bunların haricinde.

Akşam Yemeği;
Gene olan yemeklerden yiyoruz tabağımızda kırıntı bırakmıyoruz. İştahımız olmasa bile zorlayın kendinizi ağır ağır olsada yiyin. Sofradan herkes kalkmış olsa da siz devam edin. Salata burada da olmalı tabi ki. İki tabaktan az yemek yok yanında ekmek, salata, yoğurt... ne yapılmışsa yemek mezesi olarak onlardan da tadılmalı.

Yatmadan Önce;
Bir bardak süt içebilirsiniz. -İsteğe göre daha fazla.-
Bir elmayı rendeleyip içine pekmez koyup karıştırın hepsini yiyin. Çok faydası var. Tadı da leziz.

Haydi bakalım bunları uygulayın gelsin kilocuklar sonra. zemuszemus

önerileriniz güzel ama ben farklı kilo almak için bazı ürünler kullanıyorum işe yarıyor ama sizin önerilerinizide uygulicam

bugün bontavi siparisi verdim burdan bir arkadasim almıs 3 kilo almıs onu duyunca bende hemen siparis verdim aynı gün kurye ile elinde oluyor bakalım nasıl olucak bende faydasını görücekmiyim merakla bekliyorum.

Canımm nasıl gidiyoo bir farklılıkn hissedebildn mi? Ben 2-3 gündür kullanıyorum.Sabah aç karnına tartıya çıktım. 50.600 gösterdi. Sanırım etkisi oluyor. Biraz daha yemeye başladım.İnş. daha çok etkisi olur. Cnm sende yazarmısın etkileşimleri ben yazıcam zmnlaopuyorumnanaktan

bontaviyi yaklaşık 15 gündür kullanıyorum iştahım çok açıldı 1.5 kilo aldım. sanırım bazen takviye kullanmak gerekiyo

Ben başka yollardan 5 kilo almayı başarmıştım.Ama son zmnlarda 49'a düşmüştüm ve devam ediyodum düşmeye ama 2 gündür toparlanmaya başladım tekrar sabah bi tartıldım.50.600 çok sevindim.Gerçi daha yeni inş. 1 aya kadar 53'e ulaşırım.Eskiden benim için kilo almak bi hayaldi.Şükürler olsun kurtuldum.İnş ideal kiloma ulaşırım.O zmn daha mutlu olcambilmiyorumkismile

rosecumm bontavi dediğiniz göğüs büyütücü olan değil dimibilmiyorumkismile

bontaviyi yaklaşık 15 gündür kullanıyorum iştahım çok açıldı 1.5 kilo aldım. sanırım bazen takviye kullanmak gerekiyo

bende 1 aydan beri kullanıyurm ramazanın başında almıştım bontaviyi 3 kilo aldım bayrama kadar şimdi tartılmadım bilmiyorum daha ama iştahım çok açıldı gerçekten hiç yemek yiyemezdim iştahım yoktu şimdi hiç bir öğünü atlamıyorum

alsanaalsanasmile aklinialirimsmilesengözlerimebaksanabnaniknanik:1shok::jeyyar:cokacimcoookfisfisfisbuyrunnnnnnnnn:asigim:a.s.:tomato::dilcikar: bende kilo almak isityorum of of mafoldumben

alsanaalsanasmile aklinialirimsmilesengözlerimebaksanabnaniknanik:1shok::jeyyar:cokacimcoookfisfisfisbuyrunnnnnnnnn:asigim:a.s.:tomato::dilcikar: bende kilo almak isityorum of of mafoldumben

Cnm çok yemek değil önemli olan kalorisi yüksek besinler tüketip günlük kalori ihtiyacının üstüne çıkmak bunu başarırsan alırsın=) öncelikle dr. görün dahiliye bölümüne eger bir hastalıgın yoksa dedikelrimi yap kesin kilo alırsın.Benim hiç umudum yoktu misal ama şimdi çok şükür başardım zoru gerisi gelcek inş.zemuszemus

bi ara sabah aksm sutun ıcıne bolca pekmez kyup ıctım 15 gun kadr.bıraz ıstahımı acar gıbı oldu 1.5 kılo aldım.ama sora stresten hemen werdım.sıkıldım bişiler için ugrasmaktan.ıstahım yokkkkkkkkkkk.hıc yemesem mıdem daha rahat sankı...nısan da dugunum war dugun ustu de zayıflıcam kosturmaktan oyuzden şu 3-4 ay ıcınde 7-8 kılo almam lazım!! ama sunu anladım kı strresle cok alakası war.bıde ınsan boş boş oturunca canı sıkılıo ıstahı kacıo.onceden calısıodum ogle yemeklerını ıple cekıodum.ısten cıktım can sıkıntısından yemek yemek ıstemıorum.Prakten surubu kullanmayı denıcem bakalım nasıl olcak.ılk baslarda uyku yapıomus bıraz ama bıkacgun ıdare etcez artık..inş alırımm.parkten olmazsa sora polen alcam.. ıkısınlede olmazsa ugrasmıcam artık sıkıldım.bakcaz bakalım

İnanamadım konuyu görünce
demek hayatta kilo almaya çalışan insanlar da varmış
ben daha hiç karşılaşmadım da şaşırdım
genelde insanoğlu aç gözlü ye babam ye yetişir ya
hani genelde insanlar fazlalıklarından kurtulmaya çalışır mesela bendeki fazlalık 13 kilo gibi

bonvatının ıcerı nedır bıtkısel urunmu arkadaslar bunları kullanıyoruz ama daha sonra mıdeyı deforme edıyor ve bulantı yapıyor sureklı tekrar zayıflıyoruz

selam arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum yazılanları.bende bontavi kullandım 1 ay ama düzensiz sonra ara verdim iştahı açıyor ve 1-2 kilo aldım düzensiz kullanmama rağmen şimdi yine sipariş verdim 2 aylık kullanım için bugün başladdım :)bu kez düzenli kullancam ve gelişmeleri size vericem :)lülülülülülü inşallah hepimiz istediğimiz gibi alırız kiloları :) evlilik yarıyo diyolar ama ben 2 sene oldu evleneli hiç bir değişiklik...inşallah olur sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…