- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
slm kızlarr
suan o kadar cok mutluyumkı basta saka gıbı gelıyordu kılo almam sanıyordum ama son umut bu ılaçlara baslamıstım.
bu sabah kalktım ac karnına tartıldım 46.8 kg
cokk mutluyum yaa
cunku ben bır yıldır 43-44 kılo arasıydım kılo alamıyordum bır turlu. benı her gorenın ne kadar zayıfsın demesınden bıkkınlık gelmıstı valla.
55 kıloya kadar devam edıcem. boyumla ancak o zaman orantılı oluyo, boyum 1.63
allahım bı ınsan kılo aldım dıye bu kadarmı mutlu olur:))
ınsallah sızlerde ıstedıgınız kıloya ulasırsınız ıyı gunler hepınıze..
benim candan arkadaşlarım burda yuppiiiiii :) kızlar ben girdiğimde kimse olmuyor o yüzden cıkıyorum bende. annem 2 haftadır istanbulda. sömestr tatili nedeniylede misafirimiz doluydu yatılı:) hepsine ben baktım ya işden gel onlara yemek yap bu arada bütün yemekleri yapabiliyormuşum:) 2 kilo verdimo 2 kiloyu almam lazım. ben o kiloma cok alışmıştım. tekrar ara ara geceleri şurubu içiyorum. pekmezi yiyorum. ama annem yok bakan yok bana kızlar cok özeldim sizleri ya ne olur bir hafta sonu veya akşam girsenizde konuşsak. öpüyorum hepinizi. ha bu arada step yapmak bacakları kalınlaştırıyor. ben yakından örnegini gördüm bi arkadaşın bacakları maşallah step sayesinde olmuş.iyi akşamlar canlarım.
kullandığın ilacın adı ne canım kullanımı nasıl yan etkisi fln varmı birde ne kadar zamanda aldın bi yazabilirmisin
merhaba kızlar neler yapıyorsunuz ki bukadar zayıfsınız bizede söyleyinde bizde zayıf kalalım :)))valla 1kilo verene kadar göbegim catlıyorr:))özeniyorum sizlere vallaa:))bende size nasıl kilolu olunurun yollarını söyleyimm:)))mesela bolca abur cubur tüketeceksiniz gece 10 makarna haşlayıpğ bol sosla asalcalı yaglı sos afiyetle yiyeceksiniz gece 11de dondurma yiyeceksiniz,gece 2de profiterol yapıp yedigimi biliyorumm:))hiç su tüketmeyeceksiniz,agzınız hiç boş durmayacak,cipsler kolalar cikolatalarr nekadar kilo yapan şeyler varsaa hepsini kucaklarsanız valla öle bir kilo alırsınız kii,iştahım yok ddediginizi duyar gibiyim ama abur cuburu herkes sever kızlar bunları yogun tüketirseniz muhakkak kilo alırsınız..şimdi benim merak ettigim siz ne yapıyorsunuzki bukadar zayıfsınız gün içinde neler yiyip içtiginizi yazarmısınız lütfen nerde hata yaptıgınızı hepimiz görmüş oluruzz, zayıflama calışanların topiginde biz öle yapıyoruz gün içinde neyapıp ne yedigimizi yazıyoruz,birbirimizi denetliyoruz,sizler napıyorsunuz çok merak ediyorum sabırsızlıkla yazdıklarınızı bekleyecegimm,alah yardımcımız olsun kızlar inşalahh yaza tüm isteklerimize kavuşuruz canlarım öpüldünüz
sultanım cnm hoşgeldin kuzum.bende arada girip çıkıyorum artık topice.bisden kimseler yok.ama yeni arkadaşlarımız var.cnm çok sevindim seni gördüğüme
sultanda gelmiş oh oh..bende 2 aydır siteye giremiyordum artık bende döndüm.geçen sene aldığım 4 kiloyu muhafaza ediyorum hala başka gelişme yok yani henüz istediğim kiloya erişemedim.1.60 boy 43.5 kilodayım.50 ye yakın bi kiloda olmak istiyorum (yeni gelen arkadaşlar için özet geçtim:) iştah var çok şükür geçen sene bu yediklerimle almıştım kilo.bu sene alamıyorum nedense.alıştı vucut heralde daha fazla kalori istiyo....bakalım yaza kadar yine bi hedef koyuyorum inş 5-6 kilo alıcam....
canım benim bolca çay kahve iç sigaradan bahsetmiyorum bile, herşeyi kafana tak, abur cubur ye ama düzenli öğünlü yemek yeme, üstüne birde hareketliysen bak nasıl zayıflıyosun tabi ama hasta olursan karışmam, zayıfız ama bünyeler sağlam:))
valla ben saydığım bu sebeplerden zayıfım, yiyince güzel yemek yerim ama öğünlü yiyemiyorum, sabah uyanır uyanmaz bi kahve içsem diyorum alışkanlık yaptı zaten içmeyince başım ağrıyo...
benim gibi olan kilolu arkadaşlarımda var ama onlara bişey olmuyo birazda bünye meselesi...
canım nasılsın? ben 57 oldum kısssdarısı başına inş canım:1hug:
ama sana ve buradaki arkadaşlara tavsiyem var 52den 57 kiloya çıkmam birden oldu kullandığım bi karışım sayesinde ankara dışındaki arkadaşlar nasıl temin edebilirler bilmiyorum ama bana aktar hazırladı arı sütü bal polen karışımı artı bi sürü bitki tozu bide fındık ceviz tozu felan hergün sabah akşam 1 yemek kaşığı yedim bir ayda 5 kilo alabildim devam ediyorum ama herkes çok tombikleştin diyo bırakıcam heralde:roflol: aslında birden almak pek sağlıklı olmayabilir ama ben herşeye rağmen almak istedim ve aldım işin o boyutunu düşünen arkadaşlar kullanmayabilir tabiiki a.s.
bana da lazım bu karışım bi 5 kilo alsam yeteli kaydirigubbakcemile2canım nasılsın? ben 57 oldum kısssdarısı başına inş canım:1hug:
ama sana ve buradaki arkadaşlara tavsiyem var 52den 57 kiloya çıkmam birden oldu kullandığım bi karışım sayesinde ankara dışındaki arkadaşlar nasıl temin edebilirler bilmiyorum ama bana aktar hazırladı arı sütü bal polen karışımı artı bi sürü bitki tozu bide fındık ceviz tozu felan hergün sabah akşam 1 yemek kaşığı yedim bir ayda 5 kilo alabildim devam ediyorum ama herkes çok tombikleştin diyo bırakıcam heralde:roflol: aslında birden almak pek sağlıklı olmayabilir ama ben herşeye rağmen almak istedim ve aldım işin o boyutunu düşünen arkadaşlar kullanmayabilir tabiiki a.s.
canım nasılsın? ben 57 oldum kısssdarısı başına inş canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?