Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kullandığın ilacın adı ne canım kullanımı nasıl yan etkisi fln varmı birde ne kadar zamanda aldın bi yazabilirmisin

canlarım benim bende geldim burdayım artık:teytey::teytey:
neredeyse 9 10 aydır elimde olmayan sebeplerden ötürü girememiştim ama artık döndüm veeee dönüşüm muhteşem olduuusırnaşık şey
kıslaaaarrrr bi ara 52 ye düşmüştüm ya şimdi 57 oldummmmm
çok mutluyum yaaa darısı burdaki tüm isteyen arkadaşlarımın başınaa.s.
ama kıslar bi sorun var yalnız fotoları yükleyemiyorum albüme sitede bi problm var sanırım
neyse aysucum tugisim candym masivam yemyeşilim ve tanışma fırsatı bulamadığım diğer arkadaşlarım sizleri çok seviyorum ve çok özledim yeniden bi araya gelebilmek dileğiyle hepinizi öptüm çok:1hug:a.s.

sultanım cnm hoşgeldin kuzum.bende arada girip çıkıyorum artık topice.bisden kimseler yok.ama yeni arkadaşlarımız var.cnm çok sevindim seni gördüğüme

kizlar ya ben de 163 47 kilodayim:S:S ya biz butun zayiflar ayni boyda -miyiz bana mi oyle geliyor yff ya bu step-ler nasil yapiliyor benim de bacaklarim cook zayifta ben aslinda 43 kilodaydim ama bir toz kullaandim adi XXX 2aydir sonra 1ay araa verdim simdi 3-ncu keseyi kullaniyorum insalla 4kilo daha alabilirim ve hiq vermem bu iliactan turkiyede varmi bilmiyorum ama siz arastiriniz

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar neler yapıyorsunuz ki bukadar zayıfsınız bizede söyleyinde bizde zayıf kalalım :)))valla 1kilo verene kadar göbegim catlıyorr:))özeniyorum sizlere vallaa:))bende size nasıl kilolu olunurun yollarını söyleyimm:)))mesela bolca abur cubur tüketeceksiniz gece 10 makarna haşlayıpğ bol sosla asalcalı yaglı sos afiyetle yiyeceksiniz gece 11de dondurma yiyeceksiniz,gece 2de profiterol yapıp yedigimi biliyorumm:))hiç su tüketmeyeceksiniz,agzınız hiç boş durmayacak,cipsler kolalar cikolatalarr nekadar kilo yapan şeyler varsaa hepsini kucaklarsanız valla öle bir kilo alırsınız kii,iştahım yok ddediginizi duyar gibiyim ama abur cuburu herkes sever kızlar bunları yogun tüketirseniz muhakkak kilo alırsınız..şimdi benim merak ettigim siz ne yapıyorsunuzki bukadar zayıfsınız gün içinde neler yiyip içtiginizi yazarmısınız lütfen nerde hata yaptıgınızı hepimiz görmüş oluruzz, zayıflama calışanların topiginde biz öle yapıyoruz gün içinde neyapıp ne yedigimizi yazıyoruz,birbirimizi denetliyoruz,sizler napıyorsunuz çok merak ediyorum sabırsızlıkla yazdıklarınızı bekleyecegimm,alah yardımcımız olsun kızlar inşalahh yaza tüm isteklerimize kavuşuruz canlarım öpüldünüz

kullandığın ilacın adı ne canım kullanımı nasıl yan etkisi fln varmı birde ne kadar zamanda aldın bi yazabilirmisin

canım ben ılaca baslayalı 15 gun falan oldu galıba :S
suan bıraz yorgunumda kafam durdu resmen delikafadulden

ben XXX kullanıyorum gunde 3 kere bırer ölcek tok karnına
ayrıca balık yagı hapıda kullanıyorum oda aynı sekılde gnde 3 kere
ınanın varya azım en fazla yarım saat bos kalıyo -tatlicadiarzu-
sureklı bırseyler yıroum yemek, cıkolata meyve aklınıza ne gelıyosa hıc bırssey bulamazsam su ıcıyorum hihoyyyt
sureklı bırsey yemek ıstıyorum aslında karnım tok ama sureklı bırseyler yeme ıstegı var :sm_cool:

canım benim bolca çay kahve iç sigaradan bahsetmiyorum bile, herşeyi kafana tak, abur cubur ye ama düzenli öğünlü yemek yeme, üstüne birde hareketliysen bak nasıl zayıflıyosun tabi ama hasta olursan karışmam, zayıfız ama bünyeler sağlam:))
valla ben saydığım bu sebeplerden zayıfım, yiyince güzel yemek yerim ama öğünlü yiyemiyorum, sabah uyanır uyanmaz bi kahve içsem diyorum alışkanlık yaptı zaten içmeyince başım ağrıyo...
benim gibi olan kilolu arkadaşlarımda var ama onlara bişey olmuyo birazda bünye meselesi...

sultanda gelmiş oh oh..bende 2 aydır siteye giremiyordum artık bende döndüm.geçen sene aldığım 4 kiloyu muhafaza ediyorum hala başka gelişme yok yani henüz istediğim kiloya erişemedim.1.60 boy 43.5 kilodayım.50 ye yakın bi kiloda olmak istiyorum (yeni gelen arkadaşlar için özet geçtim:) iştah var çok şükür geçen sene bu yediklerimle almıştım kilo.bu sene alamıyorum nedense.alıştı vucut heralde daha fazla kalori istiyo....bakalım yaza kadar yine bi hedef koyuyorum inş 5-6 kilo alıcam....

sultanım cnm hoşgeldin kuzum.bende arada girip çıkıyorum artık topice.bisden kimseler yok.ama yeni arkadaşlarımız var.cnm çok sevindim seni gördüğüme

canım benim saolasın ya yeniden toparlanalım diye geldim ama sen ve yemyeşil dışında kimseden ses çıkmadısenağlama

arada bi giriyorum ama kimse olmayınca çıkıyorum yeniden zaten yeni hallerimin fotosunuda yükleyemiyorum sinir oldum
nese balımmm girersen görüşürüz inş öptm hepnisi muccckkkka.s.

canım nasılsın? ben 57 oldum kısss darısı başına inş canım:1hug:
ama sana ve buradaki arkadaşlara tavsiyem var 52den 57 kiloya çıkmam birden oldu kullandığım bi karışım sayesinde ankara dışındaki arkadaşlar nasıl temin edebilirler bilmiyorum ama bana aktar hazırladı arı sütü bal polen karışımı artı bi sürü bitki tozu bide fındık ceviz tozu felan hergün sabah akşam 1 yemek kaşığı yedim bir ayda 5 kilo alabildim devam ediyorum ama herkes çok tombikleştin diyo bırakıcam heralde:roflol: aslında birden almak pek sağlıklı olmayabilir ama ben herşeye rağmen almak istedim ve aldım işin o boyutunu düşünen arkadaşlar kullanmayabilir tabiiki a.s.

kızlar sonunda yeni hallerimin fotolarını koyabildim yorumlarınızı bekliyorum..a.s.

saol canım benim beni kırmayıp cevap verdigin için inşalahh kilo laırsın bende zayıflarım:)))hayat ne tuhaf valla:))şöle yapsak bensana 20kilo vereyim :))ikimizinde istedigi olur:))öpüyorum seni çok çokk görüşmek üzere kolay gelsinna.s.

canım o karsımın tam ıcerıgını bızımle paylasabılırsen bız buralardakı aktardan temın eder kullanabılırz, ınan kılo almak ısteyenler ıcın ıyı bır onerı olacak senınkı ( benım gorusum )

canım bitki tozu karışımı zaten hazırdı onu direkt kattı onun içerisinde neler var pek bilmiyorum ama kilo almaya yardımcı şeyler sanırım baharatlar felan sonra fındık ceviz fıstık badem gibi yemişlerin tozları var onun dışında arı sütü bal polen karışımı canım yardımcı olabildimmi bilmiyorum inş bulabilirsin:1hug:

o karısımında etkısı oldugunu dusunuyorum ama bu sekılde aktara tarıf etmek tabıkı mumkundegıl, ama dıgerlerını bulabılır tabıkı, sorma ımkanın olamazmı pekı aktara neler oldugunu, en azından burdakı kılo almak ıcın savasan bızler ıcın cok buyuk ıyılık yapmıs olursun:)

bana da lazım bu karışım bi 5 kilo alsam yeteli kaydirigubbakcemile2
özel yapım mı aktarlarda bulamaz mıyız

Senin adına sevindim arkadaşım aynısını benim işyerimde bi arkadaş kızına denemiş ve senin gibi oda kilo almış.
Bide bana bi kadın söyledi çörek otunu bala karıştırıp her yemekten sonra bir kaşık ye ben onunla iki ayın içinde 6 kilo aldım dedi bakalım ben su arı poleni olan karışımı deniyecem cokacimcoook

bizim burdaki arkadaş sadece arı poleni ve bal karışımı yedirmiş kıza aynı zamanda da kuruyemiş takviyesi yapmış kaydirigubbakcemile3
Yani öyle zaralı bişey değil.
Ben XXX surubu bizim iş yerinin doktoruna yazdırmak istedim yazmadı bana ilaçla kilo alınmaz yiyeceksin dedi klava: bide kızdı :a015:
bende dedim ki gider eczaneden alırım dedim lülülülülülü
Ama eger bu arı poleni işime yaramazsa gidip alacam suruptan.
Annem b vitamini kullanıyodu bi hastalığı için o bi güzel kilo aldı 50 yasında 50 kilo kaydirigubbakcemile3
1 aydır vitamin kullanıyodu şimdi 52 olmuş CADIARZU

bende kiLo aLamıyorum ya 165 boyum ve 43 kiLodayım, ne yaptıysam aLamadım senağlama senağlama

baLık yaqı, aktarLardan aLdığım karı$ımLar, serum biLe verdi doktor kiLo aLmam için ama etki etmedi.. çörek otunu denicem bide umarım bi fayda saqLar bi 8-9 kiLo aLırım :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…