Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arkadaşlar sarçoğlunun bu listesini uygulayan varmı ben denedim ama kilo almadım verdim deneyenler yazarmısınız sizde nasıl işe yaradımı

merhabalar bayanlar bu bahsettiyiniz XXX bende kullandım 53 kilodan 60 kiloya çıktım 3. şişeyi kullanıyordum kestim sanki bana kilodan çok şişlik yapıyor gibi geldi acaba içinde kortizonmu var şüphesi uyandı bende tombiş olmak içinde sağlığımdan olmak istemem doğrusu. ve şimdi tekrar eski halime geldim

Son düzenleyen: Moderatör:
Mrh arkadaşlar 1.5 yıldır bende kilo problemi yaşıyorum.2 şişe XXX,XXX(balık hapı) kullandım düzenli pekmezli süt ictim halk tabiriyle abur cubura verdim kendimi 3kilo aldım ama surubu ve balık hapını bırakınca geri verdim kilomu koruyamadım.bunun dışında etraftan her duydugumu yaptım bi faydasını göremedim.diyetisyene basvurdum. doktorum vücut yag
dagılımına,BMI(body mass ındex)vücut kütle indeksine,su,mineral.... oranına bakarak vücudum için gerekli besinleri diyet listeme yazdı.2haftadır kendimi daha iyi ve dinç hissediyorum.daha tartılmadım ilerleyen günlerde sizlerlede paylascam.hepinize tavsiyem uzman doktordan yardım almanız.önce dahiliye uzmanına görünüp biyolojik bi sorununuz varmı baktırın yoksa diyetisyenden yardım alın ki vücudunuzun hangi besinlere ihtiyacı var ona göre düzenli beslenin....sağlıklı bol kalorili günler....

Arkadaşlar bi ara burası çok canlıydı, herkes gaza gelmişti birbirine destek oluyodu filan ne oldu yaa gitmiş o canlılık :( Morale ihtiyaç var ama çünkü bu zayıflık aynı fazla kilo gibi psikoloji bozan, herkesin söylemesinden bıkkınlık getiren bir durum.. Ben 1.68 civarındayım boy olarak, kilom 43 filan :( Çok öyle kemiklerim fırlamıyo ama baya zayıf duruyorum işte, kafayı yiyecem :(

Canım ya aynı benım gıbıymıŞsın sende ne sınır bozucu bı durum bu ya.off...
DedıĞın Çok doĞru bı ara ne gÜzeldı herkes destektı bırbırıne bende acayıp gaza gelırdım yemeĞe sarılırdım.hadı kızlar uyumayalım yaa...eskısı gıbı devam edelım destek olmalıyıza bırbırımıze.

ozman hadi başlayalım :sm_cool:
Ben keçiboynuzu kulladım arı poleni kullandım bişey olmadı :sm_confused:
Şimdi XXX surup içmeye başladım ve bir haftada yarım kilo fark ettim :1shok:
ıştahımı acayip açtı.
Badem kuru üzüm yiyiyorum cebime alıyorum her yerde yiyorum.
1 Ayda 6 kilo alan arkadaşlarımız var.
Birilerinin bizi gaza getirmesini beklemeyelim lütfen.
Hepimiz öncü olalım.
Herkes kilosunu yazsın bakalım ne durumdayız.
Ben 44.5 dum suruba baslayalı 1 buçuk hafta oldu dün tartlıdım 45 olmuşum :sm_cool:
Sizde yazın arkadaşlar.Topic canlansın :sm_cool:

valla kızlar ben 1,70 boyunda 52 kıloyum 52 den fazlaoldum 55 oldum ama 5 daha lazım gıbıme gleıyo yanı bende popo sorunu var goguslerım masallah dıyım ırı ler ama popo sorunum var onuda sılıkonlu kılotlarla ıdare edıyorum sılıkonlu kılotla vucut olculerım ıı yanı beyenıyorum bel zayıf kalca cıkık oluyo gogusler yerınde ama eve geldıgım de ustumu basımı cıkarıyorum kulkedısıne donuyorum...
yemem ıyı 55 kılo ya cıktıhım zaman bı ıstahım kesılıyo 52 50 olana kadar ınıyorum ama sukur 50 nın altına ınmedım ınsallah da ınmem yanı almam laızm 60 olmam lazım ama oda ırı flan olmıyım dıye korkuyuorum cunku omuzlarım da genısler ırı bısı olup cıkmıyım bu mınyomlukda cıtrlıkdan cıkıp ole ırı lesmek de korkutuyo

valla kızlar ben 1,70 boyunda 52 kıloyum 52 den fazlaoldum 55 oldum ama 5 daha lazım gıbıme gleıyo yanı bende popo sorunu var goguslerım masallah dıyım ırı ler ama popo sorunum var onuda sılıkonlu kılotlarla ıdare edıyorum sılıkonlu kılotla vucut olculerım ıı yanı beyenıyorum bel zayıf kalca cıkık oluyo gogusler yerınde ama eve geldıgım de ustumu basımı cıkarıyorum kulkedısıne donuyorum...
yemem ıyı 55 kılo ya cıktıhım zaman bı ıstahım kesılıyo 52 50 olana kadar ınıyorum ama sukur 50 nın altına ınmedım ınsallah da ınmem yanı almam laızm 60 olmam lazım ama oda ırı flan olmıyım dıye korkuyuorum cunku omuzlarım da genısler ırı bısı olup cıkmıyım bu mınyomlukda cıtrlıkdan cıkıp ole ırı lesmek de korkutuyo

doktora gittin mi canım hiç yani metobolizma meselesimi nedir.??:uhm:

kesın o zaten :D kahvaltı mı yapıyorum evde ıse gıtmeden bı wc ye gorınım ole cıkım dıyorum yanı dusun :)
okadar hızlıyım bunyem cabuk yakıyo

bu sılıkonlu kılotlu olan popom sılıkonum olmadan resım cekılmıs bı resmım yok ekleyemedım bayanlar boleyım ıste ben uzerımdekı kot tam dar asırı derecede olculerım durusum bole yanı

Nerden aldın o silikonlu şeyi CADIARZU bende alıyım bari kuzenin düğünü var ozmana kadar kilo almazsam işe yarar :utangac:

ıştahımı acayip açtı.
Hepimiz öncü olalım.
Ben 44.5 dum suruba baslayalı 1 buçuk hafta oldu dün tartlıdım 45 olmuşum :sm_cool:

CANIM YA BENDE 1,63 BOY 43-44 KG FALANIM.ŞU XXX BENDE KULLANMAK ıSTıYORUM FıYATI NEDıR.GERÇEKTEN ıŞTAH AÇIYORMU CANIM.BEN YESEM KıLO ALIYORUM ÇÜNKÜ YEMEDıĞıM ıÇıN ALAMIYORUM YANı ıŞTAH PROBLEMı VAR.O ZMAN HEMEN BAŞLAYALIM KIZLAR......HERGÜN NE YAPTIYSAK YAZALIM BURAYA
ıNANIN FAYDASINI GÖRÜCEZ BAKIN.. YAZ GELıYOR ELıMıZı ÇABUK TUUTMALIYIZ
:1rolleyes:

ıştahımı acayip açtı.
Hepimiz öncü olalım.

canım benim bu topic bi zamanlar çok canlıydı kiloyu alan bırakıp gitti.benim kkyla tanışma sebebimdir bu topic.iilk zamanlarımı hep burda geçirdim ve çookta güseldi birbirimizi hep gaza getirirdik yediklerimizi yazardık.15 güne bir tartılıp aldığımıs kiloları sölerdik birbirimizi.destek olunca birbirine daha kolay oluyo herşey.tabi XXX b vitamini bide balıkyağı sayesinde oldu herşey.hiç alamayanda olmadı.

CANIM YA BENDE 1,63 BOY 43-44 KG FALANIM.ŞU XXX BENDE KULLANMAK ıSTıYORUM FıYATI NEDıR.GERÇEKTEN ıŞTAH AÇIYORMU CANIM.BEN YESEM KıLO ALIYORUM ÇÜNKÜ YEMEDıĞıM ıÇıN ALAMIYORUM YANı ıŞTAH PROBLEMı VAR.O ZMAN HEMEN BAŞLAYALIM KIZLAR......HERGÜN NE YAPTIYSAK YAZALIM BURAYA
ıNANIN FAYDASINI GÖRÜCEZ BAKIN.. YAZ GELıYOR ELıMıZı ÇABUK TUUTMALIYIZ
:1rolleyes:

Valla ben doktora yazdırdım receyle aldığım için 2 mi 3 tl ne ödedim hatırlamııyorum ama ucuz recetesizde alabilrisin.
Evet yaz geliyo canlanmak gerek :sm_cool:

canım benim bu topic bi zamanlar çok canlıydı kiloyu alan bırakıp gitti.benim kkyla tanışma sebebimdir bu topic.iilk zamanlarımı hep burda geçirdim ve çookta güseldi birbirimizi hep gaza getirirdik yediklerimizi yazardık.15 güne bir tartılıp aldığımıs kiloları sölerdik birbirimizi.destek olunca birbirine daha kolay oluyo herşey.tabi XXX b vitamini bide balıkyağı sayesinde oldu herşey.hiç alamayanda olmadı.

evet önceki durumları biliyorum ama kilomu dert etmiyodum ama herkes çok zayıfsın dmeeye başladı ozman karar verdim kilo almaya.benneyaptımki
Şimdiide topicde kimse yok.:kızgın:
Aboneliklerinize ekleyin.Hergn burda görecem yoklama alacam.En çok kiloyu alanıda topic başkanı sececem :roflol:
ama şakası bi yana.Bı şekilde bi yerden başlamalıyız.:1ninca:

evet önceki durumları biliyorum ama kilomu dert etmiyodum ama herkes çok zayıfsın dmeeye başladı ozman karar verdim kilo almaya.benneyaptımki
Şimdiide topicde kimse yok.:kızgın:
Aboneliklerinize ekleyin.Hergn burda görecem yoklama alacam.En çok kiloyu alanıda topic başkanı sececem :roflol:
ama şakası bi yana.Bı şekilde bi yerden başlamalıyız.:1ninca:

canım benim zati benim bu topic buraya girdiğim günden berü ekli aboneliklerimde.ama işte tek başına olmuyo iiki sen geldin beraberce hareketlendirek burayı olmamı.
yanlız ben bu ara XXX içemiom çocuk düşünüyosya bişi olur diye korkuyom içemeyincede sıfır iştah.ama gasa getirek birbirbirimizi.o sayede yeniyo valla.
en sinir olduğum şeyde sn çok zayıfsın hiç yemiyonmu açmı bırakıyolar seni gibi saçma salak şeeler.oysa kilolu birine sen çok şişmansın deniyomu.
bitek seni aynı durumda olan anlıyo

Back
X