- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
arkadaşlar sarçoğlunun bu listesini uygulayan varmı ben denedim ama kilo almadım verdim deneyenler yazarmısınız sizde nasıl işe yaradımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım nasıl kilo durumların nasıl gidiyo
valla kızlar ben 1,70 boyunda 52 kıloyum 52 den fazlaoldum 55 oldum ama 5 daha lazım gıbıme gleıyo yanı bende popo sorunu var goguslerım masallah dıyım ırı ler ama popo sorunum var onuda sılıkonlu kılotlarla ıdare edıyorum sılıkonlu kılotla vucut olculerım ıı yanı beyenıyorum bel zayıf kalca cıkık oluyo gogusler yerınde ama eve geldıgım de ustumu basımı cıkarıyorum kulkedısıne donuyorum...
yemem ıyı 55 kılo ya cıktıhım zaman bı ıstahım kesılıyo 52 50 olana kadar ınıyorum ama sukur 50 nın altına ınmedım ınsallah da ınmem yanı almam laızm 60 olmam lazım ama oda ırı flan olmıyım dıye korkuyuorum cunku omuzlarım da genısler ırı bısı olup cıkmıyım bu mınyomlukda cıtrlıkdan cıkıp ole ırı lesmek de korkutuyo
ozman hadi başlayalım :sm_cool:
Ben keçiboynuzu kulladım arı poleni kullandım bişey olmadı :sm_confused:
Şimdi XXX surup içmeye başladım ve bir haftada yarım kilo fark ettim :1shok:
ıştahımı acayip açtı.
Badem kuru üzüm yiyiyorum cebime alıyorum her yerde yiyorum.
1 Ayda 6 kilo alan arkadaşlarımız var.
Birilerinin bizi gaza getirmesini beklemeyelim lütfen.
Hepimiz öncü olalım.
Herkes kilosunu yazsın bakalım ne durumdayız.
Ben 44.5 dum suruba baslayalı 1 buçuk hafta oldu dün tartlıdım 45 olmuşum :sm_cool:
Sizde yazın arkadaşlar.Topic canlansın :sm_cool:
ozman hadi başlayalım :sm_cool:
Ben keçiboynuzu kulladım arı poleni kullandım bişey olmadı :sm_confused:
Şimdi XXX surup içmeye başladım ve bir haftada yarım kilo fark ettim :1shok:
ıştahımı acayip açtı.
Badem kuru üzüm yiyiyorum cebime alıyorum her yerde yiyorum.
1 Ayda 6 kilo alan arkadaşlarımız var.
Birilerinin bizi gaza getirmesini beklemeyelim lütfen.
Hepimiz öncü olalım.
Herkes kilosunu yazsın bakalım ne durumdayız.
Ben 44.5 dum suruba baslayalı 1 buçuk hafta oldu dün tartlıdım 45 olmuşum :sm_cool:
Sizde yazın arkadaşlar.Topic canlansın :sm_cool:
CANIM YA BENDE 1,63 BOY 43-44 KG FALANIM.ŞU XXX BENDE KULLANMAK ıSTıYORUM FıYATI NEDıR.GERÇEKTEN ıŞTAH AÇIYORMU CANIM.BEN YESEM KıLO ALIYORUM ÇÜNKÜ YEMEDıĞıM ıÇıN ALAMIYORUM YANı ıŞTAH PROBLEMı VAR.O ZMAN HEMEN BAŞLAYALIM KIZLAR......HERGÜN NE YAPTIYSAK YAZALIM BURAYA
ıNANIN FAYDASINI GÖRÜCEZ BAKIN.. YAZ GELıYOR ELıMıZı ÇABUK TUUTMALIYIZ
:1rolleyes:
canım benim bu topic bi zamanlar çok canlıydı kiloyu alan bırakıp gitti.benim kkyla tanışma sebebimdir bu topic.iilk zamanlarımı hep burda geçirdim ve çookta güseldi birbirimizi hep gaza getirirdik yediklerimizi yazardık.15 güne bir tartılıp aldığımıs kiloları sölerdik birbirimizi.destek olunca birbirine daha kolay oluyo herşey.tabi XXX b vitamini bide balıkyağı sayesinde oldu herşey.hiç alamayanda olmadı.
evet önceki durumları biliyorum ama kilomu dert etmiyodum ama herkes çok zayıfsın dmeeye başladı ozman karar verdim kilo almaya.benneyaptımki
Şimdiide topicde kimse yok.
Aboneliklerinize ekleyin.Hergn burda görecem yoklama alacam.En çok kiloyu alanıda topic başkanı sececem :roflol:
ama şakası bi yana.Bı şekilde bi yerden başlamalıyız.:1ninca: