Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar insan azıcık göbeği çıkınca sevinir mi? bugün azmettim sizleri okuyunca akşama kadar tıkıştırabildiğim kadar tıkıştırdım hala devam ediorum ve göbişim çıktı...:roflol: çok seviniyorum çokk.. haa birde bugün moralim düzeldi onun da etkisi olsa gerek....

amaç kilo alıp duba gibi olmak değil dediğin gibi ogescim ideal kiloya ulasmaka.s
ama bende çevremden çok tepki alıyorum çok yiyosun şişmanlıcaksın sonra hiç veremiceksin diye:hulya:
ayyyy çokta tın diyorum. kilo almak vermekten daha zor üstelik.
boğazına sahip çık verirsinyerimseniben
ama kilo almak birazda pskolojk çok yesende biyere kadar.. sonuçta bünye meselesi herkesin bünyesi okdr yemek yemeyi kaldırmıyor:1no2: yese zaten kilolu olur değil mi
dolayısıyla kilo kolay kolay alınamıyorr:a015:

kübra boyun kaç senin.
benimde ideal kilom 52 çıkıyo
ama 50 de olsam yeter bana
hatta 48-49 bile olabilir
çünkü 1 kg bili benim vücutta çok farkediyo

ayyysem kesinlikle katılıyorum sana
kilo almak vermekten daha zor
bunu bana dr dahi dedi
vermek için boğazını kıscan
ama almak öyle değil
mideyi genişletmek,kendini zorlamak çok zor

canım başrcaz inşallah.
pc başında oturuken,buraya yazarken dahi yiyin gari cokacimcoook:lepi:

ben mesela şuan pudngimle birlkte sütlü içeceğimi içiyorum:icecream:
sanki biras topladım gibi kalçalardan öyle gösüküyorr:1rolleyes:
ama tartılmıyorum kesin gram oynamıştır kilo nerdeeeeeeÇok üzgünüm çoook

ya benim tatlıyla aram hiç yok yyaaaaa

işte mesele buyasakkelime
kesinlikle tatlıyı yemelisin hatta abartmalısıncokacimcoook
farkındaysan kilolu insanların çoğu tatlıya düşkündürr
sende yemene bakk:jeyyar:

öyle tabi de. ben bir tabak pudingi bile bitiremem. midem bulanır hemen. ama börek falan olsun. kaçmaz........

CADIARZUaslında oda güzel....
ama tatlınıda ihmal etme. iştah açıcı bişeyler dene ozaman için ister inan ki kendin bile şaşırırsın nasıl yediğine:teselli:

kendine bi program belirle as dolabına. yemek zorunda bırak kendini o listeden şaşmayerimseniben
zaten iştahın açılıyor o tüm yediklerinden dolayı. ben mesela 3-4gündür aynı tempoda yemeye çalışıyorum ki ben kahvaltı bile etmeyen insan şuan açımmmmmmmdelikafadulden
denemekte fayda var derim ben buyoludazemuszemus

Selam kızlar opuyorumnanaktan
Ballı süt yaptım hem de 2 bardak. Şİmdi onları içeceğim. Evde yemeklik bişey kalmamış ben de ballı sütle idare edeceğim artık (
Akşam da yemek yapmayacağım ve dışardan söyleyeceğim.
BUgün krem şanti alacağım. İçne muz ve kivi ekleyip akşam yiyeceğim onu sositososito

cokacimcoook akşam yemeğe bize gel ozaman kaydirigubbakcemile3
Krem santiye bayılıyorum yaaa delikafadulden

cokacimcoook akşam yemeğe bize gel ozaman kaydirigubbakcemile3
Krem santiye bayılıyorum yaaa delikafadulden

Ben de çok seviyorum. yazın içine çilek de koyardım. Bir de dondurma sosları var. frambuazlı ya da çikolatalı alıp onu da üzerine döktüm mü tamamdır cokacimcoook

Akşam gelemem diloom krem şantime göz diktin dimi. O benim sadece benim kaydirigubbakcemile3

:dilcikar: sen gelmisan ben geliyim cokacimcoook
Iyi aklima geldi bende eve giderken krem santi alayim canim cekti cokacimcoook
ben dondurma sosuna denk gelmedim buralarda/:1ninca: yokmu acaba

kızlar kalori hesabı yapıyorsunuz ya. Algida magnum'da 300 kalori var. ben bademli magnumdan 10 tane yesem günde. başka hiçbişey yemesem olur mu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…