bugün okula gitmedim, tüm gün evdeydim ve resmen kendimi kaybettim. sabah uyandığımda iştahım yoktu, o halimle de 3 elmayla bi muz yedim. öğlen bi kase mısır gevreği süt, 3 dilim kepekli ekmek beyaz peynir salatalık, bal, 4 tane de şekerpare yedim :)) arada 2 tane elma yedim. sonra akşam yemeğinde babam makarna çorba ve kabak yemeği yapmış onlardan yedim. üstüne 2 tane sarıburma tatlısı yedim. artık bişey yemem diye düşünürken yarım saat kadar önce krize girdim, 3 elma yedim, üstüne çorbadan içtim, 3 tane daha sarıburma yedim, 2 tane hindistan cevizli lokum vardı dolapta onları yedim, sonra 3 dilim kepekli ekmekle bal yedim :bbo: neyse ki artık yemek yedim diye bunalıma girmiyorum, kilo almaya kararlıyım. ama bu kadar iştah ve hiç doymamak normal mi sizce :S şimdi nasılsa kilo almam gerek diye kendimi durdurmaya çalışmıyorum ama böyle giderse obez olabilir miyim ? :bbo:
bi de şu var,, şu an 45,5 kiloyum ama acayip göbeğim varmış gibi hissediyorum? oysa 52 kiloyken daha zayıf hissettiğimi hatırlıyorum. niye böyle ki, bi de şimdi aldığım tüm kilolar göbeğime mi gidiyo acaba

of nolur biri bana akıl versin, daha önce hiç kilo almaya çalışmamıştım :/