Sağ ol canım haklısın önemli olan bebektir o iyi olsun yeter.. ama bendeki biraz kötü oldu 4 5 kilo verdim başlarda ve yüzüm düştü kendimi çok çirkin hissediyorum bi tuhaf oldum daha yaşlı yaptı beni bu da psikolojimi bozuyo bayaa.. herkeste soruyor ne oldu sana erimişsin bilmemne.. kilo vermek beni çok çirkin yaptı.. o yüzden almak istiyorumDecaviti benim doktorumda yazdı fakat düzgün beslenemediğini düşündüğün günlerde iç her gün alma dedi. Kafana takma bende 30 haftalık oldum ama çok bi kilo almadım.bebek sağlıklı olduğu sürece kilonun bi önemi yok. Sen beslenmene dikkat et vücudun güçsüz düşmesin çünkü bebek senden götürüyor herşeyi. doktorun verdiği ilaçları da onun söylediği gibi kullan derim canım.
Anladım canım hamilelikte bazı anneler çok fazla değişiyor ama geçici bunlar zaten yavaş yavaş toparlarsın kilo olarak bu haftalardan sonra.Sağ ol canım haklısın önemli olan bebektir o iyi olsun yeter.. ama bendeki biraz kötü oldu 4 5 kilo verdim başlarda ve yüzüm düştü kendimi çok çirkin hissediyorum bi tuhaf oldum daha yaşlı yaptı beni bu da psikolojimi bozuyo bayaa.. herkeste soruyor ne oldu sana erimişsin bilmemne.. kilo vermek beni çok çirkin yaptı.. o yüzden almak istiyorum
İnşallah canım.. yeni bitti bulantılarım inşallah bitmiştir... iki gündür yemek yemeye başladım normal olarakAnladım canım hamilelikte bazı anneler çok fazla değişiyor ama geçici bunlar zaten yavaş yavaş toparlarsın kilo olarak bu haftalardan sonra.
alma bacım kilo. kullanma ilaç. zaten ilerleyen dönemlerde alacaksın kilo. o kilo aldıran ilaçlar (yada verdiren fark etmez) metabolizmayı bozuyor. bende kullandım lise zamanlarında. şimdi 30 yaşındayım. kilo vereceğim diye kendimi paralıyorum. 1 kilo versem 3 kilo geri alıyorum....Kızlar selamlar.. 13+5 hamileyim.. 3. Ayı bitirdim ama bu süreçte bulantım oldu çok rahatsızdım ve kilo verdim.. kilo verincede çok çirkinleştim yüzüm bile düştü.. birkaç gündür bulantım yok inşallaah bitmiştir.. Gynoferon ve Decavit vitaminlere başladım. Bunlar kilo aldırır mı... decavit aç içince kilo alınıyor yazmıs birisi ama doktor bana tok iç dedi... bu kiloyu kafama takım psikolojımı bozmaya başladı.. kilo verince yüzümün şekli bile değişti söndü resmen.. kilo almak istiyorum artık kızlar.. biliyorum benım kilom önemli değil ama ben bunu çok takıntı yaptım kendimi kötü hissediyorum.. bu vitaminler hakkında bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
ben kilo verdim ve bu bana hiç yakışmadı artık kilo almak istiyorum. Çevremdekiler alırsın diyolar ama nasıl alacağım şimdiye kadar hep verdim.. gynoferon neden 2 tane canım.. bana bir tane dedi doktorGynoferon kullanıyorum günde iki defa . 2 kilo verdim hiç kilo almadım . İlacın iştahıma etkisi var ama aynı zamanda beni sürekli tuvalete çıkarıyor
Ağzıma atınca hemen suyumu içip yutuyorum canımDecaviti nsl yutuyosunuz kocaman ya
Canım doktor bana sabah tok dedi decaviti. Ben bu şekilde kilo alabilir miyim sence... ilk aylar çok bulantım oldu iştahım gitti kustum kilo verdim ve bundan çok rahatsızım..Decaviti ben yatarken içiyorum ertesi sabaha enerji versin diye ama aç kurt gibi uyanıyorum. Bende iştah çok açtı ve kilo aldım epey. Ben aynı anda kızımı emzirdiğim için depolarım için kullanıyorum ve ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım. Sonra kolay verdim ama kilo dert bir şey, umarım bunu insani bir kiloyla kapatırım.
Kske bende yutabilsem. 10 parcaya boluyorum valla iskence gibi geliyo. Buyuk yutuncada ya bogazma takilio yada geri agzima geliyo. Anlamadm gitti yaa yemekleri lop lop yutan ben ilaci yutamiyorumAğzıma atınca hemen suyumu içip yutuyorum canım
Kilo almaya müsait değilsin demek ki. İlk gebeliğimde 7 kilo verdim hiç kilo almadım bunda 2 kilo verdim bakalım ne olacak. Bende kansızlık var canımben kilo verdim ve bu bana hiç yakışmadı artık kilo almak istiyorum. Çevremdekiler alırsın diyolar ama nasıl alacağım şimdiye kadar hep verdim.. gynoferon neden 2 tane canım.. bana bir tane dedi doktor
Parçasan bişey olmaz canım ben çok duydum hapları hep kırıp kırıp içiyorlar hatta eczanede hap kırma aparatı bile varKske bende yutabilsem. 10 parcaya boluyorum valla iskence gibi geliyo. Buyuk yutuncada ya bogazma takilio yada geri agzima geliyo. Anlamadm gitti yaa yemekleri lop lop yutan ben ilaci yutamiyorum
Bekarken bi ara çok kilo aldım canım aslında müsait bi yapım var ama hamile olmadan önce biraz kilo vermiştim. Hamile kalıncada bulantıdan iştahszlıktan dahada kilo verdim şekliö değişti yüzüm düştü o yüzdende psikolojım alt üst oldu inşallah bian önce kilo almaya başlarımKilo almaya müsait değilsin demek ki. İlk gebeliğimde 7 kilo verdim hiç kilo almadım bunda 2 kilo verdim bakalım ne olacak. Bende kansızlık var canım
daha önünde en az 26 hafta var. Elbet alırsın ne bu haller.Kızlar selamlar.. 13+5 hamileyim.. 3. Ayı bitirdim ama bu süreçte bulantım oldu çok rahatsızdım ve kilo verdim.. kilo verincede çok çirkinleştim yüzüm bile düştü.. birkaç gündür bulantım yok inşallaah bitmiştir.. Gynoferon ve Decavit vitaminlere başladım. Bunlar kilo aldırır mı... decavit aç içince kilo alınıyor yazmıs birisi ama doktor bana tok iç dedi... bu kiloyu kafama takım psikolojımı bozmaya başladı.. kilo verince yüzümün şekli bile değişti söndü resmen.. kilo almak istiyorum artık kızlar.. biliyorum benım kilom önemli değil ama ben bunu çok takıntı yaptım kendimi kötü hissediyorum.. bu vitaminler hakkında bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
İnşlh canım stres yapma ama emzirirken alırsın ben emzirirken aldım Doğum yaptığımda iskelet gibiydim . Sütüm olsun diye yedim de yedimBekarken bi ara çok kilo aldım canım aslında müsait bi yapım var ama hamile olmadan önce biraz kilo vermiştim. Hamile kalıncada bulantıdan iştahszlıktan dahada kilo verdim şekliö değişti yüzüm düştü o yüzdende psikolojım alt üst oldu inşallah bian önce kilo almaya başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?