Kilo almak istiyorum..Gynoferon ve Decavit içen hamileler bakar mısınız..

Balık yağı kullanabilirsin,bebeği de besler,d vitamini olmayanları tercih edebilirsin yazın

daha önünde en az 26 hafta var. Elbet alırsın ne bu haller.
Evet önümde daha çok haftalar var ama bu durumdan çok rahatsızım canım.şimdiye kadar hep kilo verdim ve korkuyorum dahada veririm diye.. kilo verdikçe çirkinleştim ve üzüldüm.. çevremdeki herkeste bunun farkında .. O yüzden fikir almak istedim tecrübeli hamile arkadaşlardan

Canim kilo alirsin. Cok erkdn daha. Son aylar daha cok aliniyor. İlk gebeligimde 18 kilo aldim. Bu gebeligimde daha cok dikkat ediyorum. 21 haftada 2 kilo aldim. Gyneferonu bilmem ama drcavit istah aciyor. Etkisinide gordum. İlk gebeligimde son aylar haftada uc kez al dedi drum. Bu gebeliktede baska multivitamin kullandim. Decavit icmedim istahim artmasin diye. Yeni kullanmaya basladim decaviti oda haftada uc gun . Bdn yatarken iciyorum.
Neden yatarken içtin canım. Ve o zaman tok mu oluyordun ?

İlk hamileligimde bulantilardan dolayi 12 kilo verdim. 6.aydan sonra fazlasiyla aldim. Suan ikinci hamileligim 10haftadayim 6 kilo verdim. Sende mutlaka kilo alicaksin.bulantilarin bitmis zaten baslamaz artik guzel kilo alirsin

Neden yatarken içtin canım. Ve o zaman tok mu oluyordun ?
Canim dr dedi. Acikcasi bilmiyorum ama bir kactane ilac kullaniyorum. Aksamada ilacda kaliyor. Bazi yerde yatmadan once icilen vitamin ilaclari uykusuzluga neden oluyor yaziyor. Sen gun icinde al. Ben ilac saatlerini degistircem. Sabah kan ilaci aliyorsundur. Ogleden sonra gun decaviti al ve tok al. Mide sindirmeye basladiktan sonra almak ilacin emilimini arttirir. İcinde yazar gerci

Evet önümde daha çok haftalar var ama bu durumdan çok rahatsızım canım.şimdiye kadar hep kilo verdim ve korkuyorum dahada veririm diye.. kilo verdikçe çirkinleştim ve üzüldüm.. çevremdeki herkeste bunun farkında .. O yüzden fikir almak istedim tecrübeli hamile arkadaşlardan
daha kilolar alıp kalinlasip daha da cirkinleseceksin. Çok hevesli olduğum için üzülürsun. kilo yüzünden belki normal dogum.bile yapamazsın.

Canım doktor bana sabah tok dedi decaviti. Ben bu şekilde kilo alabilir miyim sence... ilk aylar çok bulantım oldu iştahım gitti kustum kilo verdim ve bundan çok rahatsızım..
Kişiden kişiye değişir, benim 2 hamileliğimde de bulantı, iştahsızlık hiç olmadı. Malesef hep yedim durdum.
Ama görümcem sizin gibiydi ilk 3-4 ay hep çıkarttı ve kilo kaybetti ama 20 küsür kiloyla kapattı hamileliğini. Ona tek iyi gelen şey tosttu, sürekli ekmek yiyerek kilo aldı. Ama sonrasında 2 sene uğraştı vermek için. Stresiniz geçecek kadar kilo alırsınız ve bebeğiniz sağlıklı gelişir inşallah.

Kızlar selamlar.. 13+5 hamileyim.. 3. Ayı bitirdim ama bu süreçte bulantım oldu çok rahatsızdım ve kilo verdim.. kilo verincede çok çirkinleştim yüzüm bile düştü.. birkaç gündür bulantım yok inşallaah bitmiştir.. Gynoferon ve Decavit vitaminlere başladım. Bunlar kilo aldırır mı... decavit aç içince kilo alınıyor yazmıs birisi ama doktor bana tok iç dedi... bu kiloyu kafama takım psikolojımı bozmaya başladı.. kilo verince yüzümün şekli bile değişti söndü resmen.. kilo almak istiyorum artık kızlar.. biliyorum benım kilom önemli değil ama ben bunu çok takıntı yaptım kendimi kötü hissediyorum.. bu vitaminler hakkında bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
Canım öncelikle bebişin hayırlı olsun bende senin yaşadıklarını yaşadım bulantı okadar kötüydü ki yemek bile yapamıyodum bende 2 kilo verdim kusmaktan şimdi 15 haftalık olduk bulantılar geçmeye başladı çok şüküe yiyorum artık ağız dolusu doktor decavit verdi ama bende herhangi bi iştah açıcı özelliği yok bir tablet bitirdim birde bence hiçbir hap aç karnına içilmemeli kiloya çok fazla takılma elbet alırsın miden hassas şuanda sıkıntıların geçsin yemeye başlarsın

Canım öncelikle bebişin hayırlı olsun bende senin yaşadıklarını yaşadım bulantı okadar kötüydü ki yemek bile yapamıyodum bende 2 kilo verdim kusmaktan şimdi 15 haftalık olduk bulantılar geçmeye başladı çok şüküe yiyorum artık ağız dolusu doktor decavit verdi ama bende herhangi bi iştah açıcı özelliği yok bir tablet bitirdim birde bence hiçbir hap aç karnına içilmemeli kiloya çok fazla takılma elbet alırsın miden hassas şuanda sıkıntıların geçsin yemeye başlarsın
Çok teşekkür ederim canım. Senin de bebişim hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza.. benimde bir tablet bitti.. eskiden çok bulantım olduğu için yiyemezdim şimdi bulantı geçti gibi.. normal yiyorum. Canım benim yüzüm çöktü resmen o yüzden kiloyu sorun ediyorum gerçekten çirkinleştim

Kişiden kişiye değişir, benim 2 hamileliğimde de bulantı, iştahsızlık hiç olmadı. Malesef hep yedim durdum.
Ama görümcem sizin gibiydi ilk 3-4 ay hep çıkarttı ve kilo kaybetti ama 20 küsür kiloyla kapattı hamileliğini. Ona tek iyi gelen şey tosttu, sürekli ekmek yiyerek kilo aldı. Ama sonrasında 2 sene uğraştı vermek için. Stresiniz geçecek kadar kilo alırsınız ve bebeğiniz sağlıklı gelişir inşallah.
Çok teşekkür ederim.. peki görümceniz hangi ay kilo almaya başladı ve vitamin kullandı mı.. bende 4.aydayım artık ve süzüle süzüle bi hal oldum. Öncesi sonrası fotoğraf koysam berbat dersiniz resmen başka biri oldum hortlak gibiyim :(

İlk hamileligimde bulantilardan dolayi 12 kilo verdim. 6.aydan sonra fazlasiyla aldim. Suan ikinci hamileligim 10haftadayim 6 kilo verdim. Sende mutlaka kilo alicaksin.bulantilarin bitmis zaten baslamaz artik guzel kilo alirsin
Kilo aldığın dönemde neler yaptın canım. Beslenmen nasıldı ve hangi vitaminleri kullandın

Canim dr dedi. Acikcasi bilmiyorum ama bir kactane ilac kullaniyorum. Aksamada ilacda kaliyor. Bazi yerde yatmadan once icilen vitamin ilaclari uykusuzluga neden oluyor yaziyor. Sen gun icinde al. Ben ilac saatlerini degistircem. Sabah kan ilaci aliyorsundur. Ogleden sonra gun decaviti al ve tok al. Mide sindirmeye basladiktan sonra almak ilacin emilimini arttirir. İcinde yazar gerci
Bana doktor decaviti kahvaltıdan sonra dedi bende o şekilde alıyorum canım bir tablet bitti artık.. bakalım ne olacak inşallah kilo alırım artık

Çok teşekkür ederim.. peki görümceniz hangi ay kilo almaya başladı ve vitamin kullandı mı.. bende 4.aydayım artık ve süzüle süzüle bi hal oldum. Öncesi sonrası fotoğraf koysam berbat dersiniz resmen başka biri oldum hortlak gibiyim :KK43:
3-4 ay kilo almadı hatta verdi bile 5. Aydan sonra aşırı kilo aldı. Bol bol tost yemiş bulantısını kesiyor diye, ekmek de kilo yapmış, decavit kullandı o kadar. Hayırlı doğumlar dilerim.

3-4 ay kilo almadı hatta verdi bile 5. Aydan sonra aşırı kilo aldı. Bol bol tost yemiş bulantısını kesiyor diye, ekmek de kilo yapmış, decavit kullandı o kadar. Hayırlı doğumlar dilerim.
Çok çok teşekkür ederim. Decaviti aç mı tok mu ve sabah mı akşam mı içmiş canım kusura bakma çok soru sordum ama bu son sorum :)

Çok çok teşekkür ederim. Decaviti aç mı tok mu ve sabah mı akşam mı içmiş canım kusura bakma çok soru sordum ama bu son sorum :)
Canım nasıl oldun geçtimi bulantıların artık kaç kilosun şuanda decaviti doktorun vermedimi ben 30 tablet bitirdim İştahta ve kiloda bir artış yok henüz

Canım nasıl oldun geçtimi bulantıların artık kaç kilosun şuanda decaviti doktorun vermedimi ben 30 tablet bitirdim İştahta ve kiloda bir artış yok henüz
Canım bulantılarım azaldı ama tamamen geçmedi akşama doğru yine oluyor ve akşam yemek yiyemiyorum kilom şimdi sabit kaldı ama 4 5 kilo verdim bu süreçte buda beni yıprattı... benimde tabletim az kaldı bakalım inşallah artık kilo alırım herkes alıyor çevremde bende veriyorum...

Canım bulantılarım azaldı ama tamamen geçmedi akşama doğru yine oluyor ve akşam yemek yiyemiyorum kilom şimdi sabit kaldı ama 4 5 kilo verdim bu süreçte buda beni yıprattı... benimde tabletim az kaldı bakalım inşallah artık kilo alırım herkes alıyor çevremde bende veriyorum...
Artık kilo vermezsin alırsın yavaş yavaş meyve filan ye hafif şeyler içini ferahlatan benimde akşam olurdu bulantılarım herkesin sabah kalkınca olur bu ne biçim iş derdim

Back
X