Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm biz vermek istiyoruz sende almak,bu dünya nekadar ters ya
tiroid hormonlarini kontrol ettirdinmi,cok calisiyorsa zor alirsin,mesela benimki az calisiyor
bende kilo veremiyorum![]()
arkadaşlar çok zayıfım acilen kilo almak istiyorum çok yemek yiyorum fakat alamıyorum yardımmm 8 kilo alsam yeter
arkadaşlar çok zayıfım acilen kilo almak istiyorum çok yemek yiyorum fakat alamıyorum yardımmm 8 kilo alsam yeter
Su bardaginin yarisina kdr bal uzerine sut dök, gunde 3 4 kez. Spor yaparakta kilo alabilirsin.
o 8 kıloyu aldıgın zamn nasıl aldın bana da haber verrrr![]()
peki bu ballı süt kilo yapar mı
Balini cok koyarsan yapio gunde 3 4 bardak ic
arkadaslar bende kilo almak istiyorum aktardan macun almistim 2-3 kilo falan aldim sonra tiksinti verdi biraktim almak istiyorum ama alamiyoruuummm
ayy ben de yaaa bir türlü kilo alamıyorumşöyle bi beş kilo falan alsam iyi olcak amaa....
![]()
Ne macunu bu cnm
Merhaba ben kilo almak için ne yapa bilirim?arkadaşlar çok zayıfım acilen kilo almak istiyorum çok yemek yiyorum fakat alamıyorum yardımmm 8 kilo alsam yeter
Merhaba ben kilo almak için ne yapa bilirim?![]()
Cicibebe sütlemi yesem acaba can?:44:Canım her gün cicibebe bolb ol kuruyemiş pekmez ve 3 ana 2 ara öğün şart ve bu öğünlerde bol bol yemek gerek