kılo almamı durduramıyorumm :(((

kirmizi_bukelemun

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
73
19
8
Denizli
merhaba arkadaşalr ben 22 haftalık hamıleyım ve artık 8 kılo almısım :( çok moralım bozuluyo bu hafta 1 kılo almısım aslında çok yemıyorum arada kaçamaklarım oluyo amam nasıl bu adar hızlı alıyorum neyı yanlış yapıyorum :( varmı benım gıbı olan

Merhaba . Sorma ben dahada beterim 20 haftalığım ve 8.5 kilo almışım:( doktor cok kıZdı birsürü sey yasakladı ama ödemde olabilir çünkü benim coğu zaman heryerim şiş:( ilk hamileliklerde genelikkle alınıyomuş ve zayıf hamile kalırsan . Bence takma veririz ilerde inşll

Ben 20 haftaligim 9 kg aldim acikmayi bile bilmeyen ben artik doymayi bilmiyorum caresini bulursaniz benimde haberim olsun

Ben 19 haftalık hamileyim ve 2 kilo almışım.iştahım okadar açık ki sürekli aç hissediyorum kendimi.
Elim ayağım titriyo sürekli.bende şimdiden panikledim.böyle yersem doğuma kadar kaç kilo alırım diye.
kızımda sadece dokuz ayda 7 kilo almıştım.

Bence bir tansiyon takibi yapsan iyi olur benimde 34 haftaya kadar hersey normaldi. Sonra iki haftada 4 kg aldım. Bebegimin aldığını düşünürken o hic buyumemis ve ben almisim tansiyon ilacina başladım.

Merhaba . Sorma ben dahada beterim 20 haftalığım ve 8.5 kilo almışım:KK43: doktor cok kıZdı birsürü sey yasakladı ama ödemde olabilir çünkü benim coğu zaman heryerim şiş:KK43: ilk hamileliklerde genelikkle alınıyomuş ve zayıf hamile kalırsan . Bence takma veririz ilerde inşll
yanlız onun ödem olma ihtimali yüksek her yerim şişiyo diyosan. doktorun neyi yasakladı..
benim bildiğim tuzu ve asitli gıdaları kesersen şişme olmuyor. bende 20.haftamın içindeyim.doktor sana ne önerdi.

merhaba arkadaşalr ben 22 haftalık hamıleyım ve artık 8 kılo almısım :KK43: çok moralım bozuluyo bu hafta 1 kılo almısım aslında çok yemıyorum arada kaçamaklarım oluyo amam nasıl bu adar hızlı alıyorum neyı yanlış yapıyorum :KK43: varmı benım gıbı olan
ya yüksek ihtimalle ödemin vardır senin. bende 20.haftamın içindeyim doktorun bişi önerdimi ne diyor.
tuzu kesmen gerekir kanımca ödemin önüne geçersin en azından

Bence bir tansiyon takibi yapsan iyi olur benimde 34 haftaya kadar hersey normaldi. Sonra iki haftada 4 kg aldım. Bebegimin aldığını düşünürken o hic buyumemis ve ben almisim tansiyon ilacina başladım.
canım tansiyon etkiliyomu ki ben arştırıyorum sürekli beslenmemi ona göre ayarlıyorum ama tansiyonu ilk kez duydum ne etkisi var bilgin varsa paylaşırmısın. gerçi benim bu güne kadar bu konuyla ilgili sıkıntım olmadı.her hastaneye gittiğimde ölçülür sıkınt yok normal deniyor ama bilmediğim bişi varsa bende bilgileniyim...

canım tansiyon etkiliyomu ki ben arştırıyorum sürekli beslenmemi ona göre ayarlıyorum ama tansiyonu ilk kez duydum ne etkisi var bilgin varsa paylaşırmısın. gerçi benim bu güne kadar bu konuyla ilgili sıkıntım olmadı.her hastaneye gittiğimde ölçülür sıkınt yok normal deniyor ama bilmediğim bişi varsa bende bilgileniyim...

Bende başıma gelene kadar farketmemistim. Iki haftada çok hızlı kilo aldım son haftalarda olduğum için bebeğin aldığını düşünmüştüm. Ama bebeğim hic kilo almamis ben almisim. Bende arastirirken tansiyon yukselince anne kilo alır bebek almazmis diye okudum. Odemlerden de bahsetmissin ya bende de vardı bu problem. Doktor tuzsuz ye demişti. Bende az tuzlu yiyordum. Tuz tansiyon gebelik zehirlenmesinin sebebi değilmiş ama tansiyon çıktıktan sonra kesinlikle alınmaması gerekiyormuş. Mümkünse günlük takip et tansiyonunu.
Ben hamile olmadan once çok rahat farkediyordum indiğini yada çıktığını. Hamileyken iki hafta farkedemedim.
Korkutmus olmak istemem sadece bilgin olsun...

Bende başıma gelene kadar farketmemistim. Iki haftada çok hızlı kilo aldım son haftalarda olduğum için bebeğin aldığını düşünmüştüm. Ama bebeğim hic kilo almamis ben almisim. Bende arastirirken tansiyon yukselince anne kilo alır bebek almazmis diye okudum. Odemlerden de bahsetmissin ya bende de vardı bu problem. Doktor tuzsuz ye demişti. Bende az tuzlu yiyordum. Tuz tansiyon gebelik zehirlenmesinin sebebi değilmiş ama tansiyon çıktıktan sonra kesinlikle alınmaması gerekiyormuş. Mümkünse günlük takip et tansiyonunu.
Ben hamile olmadan once çok rahat farkediyordum indiğini yada çıktığını. Hamileyken iki hafta farkedemedim.
Korkutmus olmak istemem sadece bilgin olsun...
tabi ... çok saol.. iyi oldu öğrendiğim.. ben hiç tuz kullanmıyorum neredeyse benim ailemde hiper tansiyon hastalığı çok olduğundan dolayı ergenlikten beri risk taşıyorumdur diye çok dikkat ediyorum.artık hayatıma adapte ettiğimden zorlanmıyorum ondan şu ana kadar şişmem olmadı bundan sonrasına bakıcam artık.

tabi ... çok saol.. iyi oldu öğrendiğim.. ben hiç tuz kullanmıyorum neredeyse benim ailemde hiper tansiyon hastalığı çok olduğundan dolayı ergenlikten beri risk taşıyorumdur diye çok dikkat ediyorum.artık hayatıma adapte ettiğimden zorlanmıyorum ondan şu ana kadar şişmem olmadı bundan sonrasına bakıcam artık.
Inşallah rahat bir hamilelik geciririsin... :)

asıtlı gıdalardan uzak duryorum hamıle olalda bı bardak bıle içmemişimdir tuzuda normla tuketıyrum az hıssetsem bıle eklemıyrum ama sanırım salataları fln sıfır tuzla tuketsem ıyı olacak ayakkabılarım sıgmıyor ödemden zaten 8 kılonun 3 kılosu odem olsa eyvah eyvah

bugun yemegımı normal yedım ekmek tum gun sadece 2 dilim tukettım normlade 4 5 dilim tam bugday ekmegı yıyordum .sorun sukı doktorumdan uzaktayım telefonla ıletısım kuruyorum utanıyrum zırt pırt aramaya :(

Merhaba 19.cu haftam biterken 6.5 kiloya ulaşmışım şu sıralar tartıdan uzak duruyorum. Hayatımda bir ilk 54 kilonun üstünü görmek ama maalesef 56 olmuşum.Bu ise çok canım sıkıldı her gün düzenli yürüyüş yapmaya başlayacağım inş. Ise yarar.Henüz Dr.m La görüşmedim ödemim yok ama bu kadarı normal mi
bilmiyorum. :anneadayı::eek::KK46:

Merhaba kızlar ;
Ben hamıleliğimde tam 25 kılo aldım hatta son 1 hafta hiç tartılmadım bıle .son 1,5 ayda kullandıgım butun vıtamınlerı bıraktım cunku bebekte fazla kılo almaya baslamıştı şekerım fılan da yok 57 kılo ıle hamıle kaldım 38. Haftada 82 kıloydum 39+2 de doğum yaptım tartıda kendıme ınanamıyordum ve hiç şişliğim olmadı cunku ben sıfır tuzlu yemegı bıle yıyebılıyorum annem tansıyon hastası oldugu için küçüklüğümden alışkınım doktor da dedı hiç şiş değilsin die ayakkabı numaram bıle değişmedi hep 37ydı doğumdan sonrakı 3.gun 77 kıloya ınmıştım oğlum 3750 doğdu doğumdan sonra bırden şişmeye basladım ayaklarımı yere basamıodum nerdeyse 40 numara olmuşlardı doktor bol bol yat dedı veeee oğlumun 40ı çıktıgında ben tam 17 kılo vermiştim 65e inmiştim o yuzden sadece saglıga dıkkat edın kıloya üzülmeyın bütün anneler ve bebişlere güzel mutlu gunler dılıyorum

Back
X