Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 21 yaşında 165 boylarında ve 40 kilo olan birisiyim 4 ay sonra nisanim var.kilo almak istiyorum benim gibi kilo alamayip sonra bi yöntem bulup kilo alan varmı ? (Sigara kullaniyorum )
Allah yardimcin olsun canım.bende aynı problem var sigara kullanıyorum 43 kg yum.sipraktin diye bir surup var onu kullan aldırıyor en azından. Ganoexcel kilo aldırıci kahve bile denedim ama yok.sipraktin devam
Allah yardimcin olsun canım.bende aynı problem var sigara kullanıyorum 43 kg yum.sipraktin diye bir surup var onu kullan aldırıyor en azından. Ganoexcel kilo aldırıci kahve bile denedim ama yok.sipraktin devam
Hayır daha önce kullandım 40 dan 43 e çıktım ilk haftada ama sonra alamayınca biraktim.ve mecburen uzun bir aradan sonra yine başladım. En azından iştah acıyor ve alabiliyorum yavaş yavaş
Hayır daha önce kullandım 40 dan 43 e çıktım ilk haftada ama sonra alamayınca biraktim.ve mecburen uzun bir aradan sonra yine başladım. En azından iştah acıyor ve alabiliyorum yavaş yavaş