ilk ben başlayım mesela...
5 ay önce prakten şurup sayesinde 3,5 kilo aldım ama çok uyku yaptığı için bırakmıştım
şimdi tekrar başlayacağım...:ecrin_bebek:
ne kadar zamanda 3,5 kilo aldn canım?günde kaç kez içiyosun prakteni:hulya:
merhaba guzelim, ben bundan 2 ay once kilo almaya karar verdim. 49 kg ile ba$ladigim diyete $u an 56 kg ile halen devam ediyorum.. nasilmi ? ilk once azim $art. kilo almak istedigini beynine kazacaksin. ben kara dut pekmezi içiyorum, sabah aç karna 2 yk, gece yatmadan 1 bardak
yaklaşık 2 ayda sanırım aldım o kiloyu..akşamları bir buçuk kaşık içtim
birde hafta sonu evdeysem sabah bir kaşık içiyordum ama o şurubu içince böyle uyuşuk çok fena uyku hali oluyo insanda onun için sabah içmeni tavsiye etmem can can
ayy çok iyi ya maşallah
bende bu akşm eve giderken kredi kartımda limit varsa hemen alıcam kara dut pekmezini:roflol:
maaşımı almayayı bekleyemem.gelsin kilocuklar bayanssulusmile
sıska olmaktan bıktım nişanlım kolunu omzuma atınca kemiğime geliyor omzuma yatıyor kemiğim batıyor bu nedir kardeşim yaa et istiyorum etdelikafaduldencokacimcoook:teytey:
kızlar ben 3 gündür netten aldığım bir ürünü kullanıyorum..isim veriliyomu bilmiyorum ama tablet şeklinde..3 günde azcık iştahım açıldı diyebilirim ama tabiki sabır,ilaç bitkisel ve bitince aldığım kiloyuda size bildiririm guclubacismile
kaydirigubbakcemile3 ay Allah iyiligini versin kiz kaydirigubbakcemile3 ba$la tabi guzelim yalniz pekmez içmeden 1 saat once ve içtikten 1 saat sonra su içmemelisin aksi taktirde fayda goremezsin. haydi ba$arilaaaaarr..ayy çok iyi ya maşallah
bende bu akşm eve giderken kredi kartımda limit varsa hemen alıcam kara dut pekmezini:roflol:
maaşımı almayayı bekleyemem.gelsin kilocuklar bayanssulusmile
sıska olmaktan bıktım nişanlım kolunu omzuma atınca kemiğime geliyor omzuma yatıyor kemiğim batıyor bu nedir kardeşim yaa et istiyorum etdelikafaduldencokacimcoook:teytey:
bu dut pekmezi gercekten cok güzel bir yöntem olmuş, zayıf arkadaşlara iletelim hemen, tesekküler..kaydirigubbakcemile3 ay Allah iyiligini versin kiz kaydirigubbakcemile3 ba$la tabi guzelim yalniz pekmez içmeden 1 saat once ve içtikten 1 saat sonra su içmemelisin aksi taktirde fayda goremezsin. haydi ba$arilaaaaarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?