kilo beden iliskisi

earthsea

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
368
64
123
A.B.D.
Kizlar,

Ben cok agir spor yapiyorum. Kilomun maasallahi var ama beni rahatsiz etmiyor.

Diyetisyenim kilonun onemli olmadigini, BMI index' in vucut tipi ayrimi yapmadigini bunun icin de BMI yerine vucut yag oraninin takibinin saglik acisindan daha iyi oldugunu soyledi.

Ben 67 kiloyum, 38 beden giyiyorum (bazi markalarda alt 40 beden oluyor ama ust hep 38). Boyum 1.63

merak ettigim sizin boyunuz kac, kac kilosunuz ve kac beden giyiyorsunuz?

Yaptigim spor ise yariyor mu onu anlamaya calisiyorum.

hepinizi opuyorum ve de spora gidiyorum :)

ağır spor yaptığınız için kas oranınız fazladır onun ağırlığı yağa göre daha fazla ama hacim olarak daha küçük o yüzden bedeninizin 38 olması normal spor yapmayan aynı ağırlıkta bir kişinin doğal olarak yağ oranı daha fazla olacak hacmi de geniş birde spor yapmadığı için bölgesel yağlanması da daha fazla vücut tipine göre kiminin üst bedeni kiminin alt bedeni yağlar belli bölgelerde orantısız olarak dağılacak tabiki dahada şişman duracak bedenide kesinlikle 38 beden olmayacak hocanız doğru söylemiş zaten önemli olanda sizin kendi vücudunuzdan memnun olmanız sağlıklı olmanız benim doktorumda hep onu söyler çok şişman olmak gibi çok zayıf olmakta sağlıksız olabilir kilonun boyla yaşla cinsiyetle tabiki farklılıklar göstermesi doğal mesela benim boyum 164 67 kilo olduğum zamanlarda hiç 38 beden olmadım ağır değil normal sporla bile aram yok en son 38 beden giyebildiğimde 57 kiloydum mesela :16:

Kizlar,

Ben cok agir spor yapiyorum. Kilomun maasallahi var ama beni rahatsiz etmiyor.

Diyetisyenim kilonun onemli olmadigini, BMI index' in vucut tipi ayrimi yapmadigini bunun icin de BMI yerine vucut yag oraninin takibinin saglik acisindan daha iyi oldugunu soyledi.

Ben 67 kiloyum, 38 beden giyiyorum (bazi markalarda alt 40 beden oluyor ama ust hep 38). Boyum 1.63

merak ettigim sizin boyunuz kac, kac kilosunuz ve kac beden giyiyorsunuz?

Yaptigim spor ise yariyor mu onu anlamaya calisiyorum.

hepinizi opuyorum ve de spora gidiyorum :)

kaç kilo verince kaç beden inceliyor buda büyük bir soru :) yada 1 beden incelmek için kaç kilo gitmeli

Back
X