tamam bunu yaptım ama değiştirmek istediğimde önceden oluşturduğum sayfaya nasıl giricem? baştan mı oluşturucam? bi şifre aldık onu nerde kullanıcaz?
Kızlar size çook basit, yapabileceğiniz yeni bir çizelge buldum.Bunu mutlaka başaracaksınız şifre (pin) falanda istemiyor:1yes2:
Burayı tıkladığınızda ilk çıkan sayfadan istediğiniz herhangi birini şaretleyin ve alttaki weiter butonunu tıklayın.İkinci sayfadan da birini seçin,yine weiteri tıklayın.
Startgewicht : Diyete başladığınız kg yazın
momentanes Gewicht :Şimdiki kg yazın
Zielgewicht :Ulaşmak istediğiniz kg yazın
Werte übernehmen und ticker erzeugen yazan yere tıklayın ve
bunu yaptım başardım
Kızlar size çook basit, yapabileceğiniz yeni bir çizelge buldum.Bunu mutlaka başaracaksınız şifre (pin) falanda istemiyor:1yes2:
Abnehmen und euren Erfolg sehen
Burayı tıkladığınızda ilk çıkan sayfadan istediğiniz herhangi birini şaretleyin ve alttaki weiter butonunu tıklayın.İkinci sayfadan da birini seçin,yine weiteri tıklayın.
Startgewicht : Diyete başladığınız kg yazın
momentanes Gewicht :Şimdiki kg yazın
Zielgewicht :Ulaşmak istediğiniz kg yazın
Werte übernehmen und ticker erzeugen yazan yere tıklayın ve
mrblar sonuna kadar yaptım ama kopyaladıgımı nereye yapıştıracagımı anlamadım yerini gösterebilirseniz ve yardım ederseniz sevinirim teşekkürler şimdiden
arkadaşlar kopyaladığım şeyi nereye yapıştıracam anlayamadım yardımcı olurmusunuz signyatür veya imza kısmına diyorsunuzda orası neresi:gitme:senağlama
cnm ya aynen dediğin gibi yaptım ama şöyle bir şey çıktı
BU ALANDAKİ ÇİZELGE YAZILIMINIZ ÖNGÖRÜLEN FORMATTA DEĞİL
ANLAMADIM NE DEDİĞİNİ BEN BU İŞİ BAŞARAMAYACAĞIM
İLGİN İÇİN TEŞEKKÜRLER
Aynı sorunu ben de yaşıyorum, ne yaptıysam olmadı. İmzası olan biri bir el atsa çok makbule geçecek.
Vallahi olmuyor. Aynen işte html kod kısmındaki http ile başlayıp png ilen biten satırı koyuyorum, sistem kabul etmiyor...
Ben eskiden denemiştim olmadı, şimdi ise oldu, aynı şeyi denedim halbuki. Zannedersem belli miktar mesaj göndermiş olmakla ilgili. Özel mesaj gönderebilme hakkı kazanmak konusunda olduğu gibi.
cnm çok teşekkürler kaç gündür uğraşıyorum olmuyor kendime kızmaya başlamıştım dediğin gibi biraz bekleyim yine olmazsa ozaman yine yardım isterim çok sağol
deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?