• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo derdi peşimi bırakmıyor. Lütfen Yardım???

keskeanneolsam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2013
83
0
26
Erzurum
118 kiloydum doktora gittiğimde. 4 ay klomen+ovitrelle den sonra hala çocuğum olmayınca doktor aşılama ve tüp bebek dedi. (Tek yumurtaligim var) ama 80 kiloya düşmeden ikisinede kalkışamam dedi gönderdi. Şuan 110 kiloyum. 30 kilo daha vermem çok zor. Belkide içinizden birileri çocuğum olsunda yemeden içmeden kesileyim diyordur ama öyle de değil zaten ameliyat sonrası ve ilaçlarla alınmış kilo olduğu için hepsi vermem çok zor. Yakınlarında duyduğu olan yada benim durumumda olan kimse yok mu. Yada daha önceden böyle bir şey duyan. Benimde az da olsa içimi rahatlatabilecek yok mu lütfen :(

şöle bişi hatırlıyorum. ilaçlarla kilo alındığında sürekli kilolu kalıncak diye bişi yok. her ilacın vücuttan atılma süresi var. zaten doktorunuzda demiş 80 kilo olursan tedaviye başlarız diye. imkansız olsa direk söylerdi bence boşuna uğraşmayın diye. metabolizmayla ilgilenen uzmanlar vardı onlarla bu konuyu konuşabilirseniz daha iyi yardımcı olurlar.

bu arada umarım bebişiniz olur :)

Merhaba, . Hem sağlığın için hemde anne olman için kilo vermen şart. Benim sana tavsiyem bir spor salonuna yazıl, hoca kontrolünde spor yap, özellikle fitnesi öneririm sana. Tabi bunun yanında yediklerinede dikkat edeceksin. Benim kilo sorunum yok fakat spor yapmış biri olarak söylüyorum, en güzel ve en faydası olan spor fitnes. Kesinlikle tavsiye ederim.
İnşallah dilediğin kiloya ulaşırsın, bebeğine kavuşursun canım. Benim kilo veya başka sorunumda yok ama olmuyor bebişimiz.
Bir tanıdığım senden de çok fazla bir kiloyla hamile kalmıştı, bazen bahaneler boş geliyor, önce Rabbim ol diyecek ki olacak. İnşallah bizlerede nasip eder canım.

Back
X