kilo evlilik hayatını etkiler mi?

58 kiloyla evlendim 63 kiloyla hamile kaldım ilk doğuma 78 Le gittim doğum sonrası 76 ydım kızım 9 aylıkken 60 kiloydum emzirmeyi bıraktıktan sonra yavaş yavaş 4 kilo aldım sonra üstüne biraz daaha derken 68 kiloda sabitlendim sonra 2. Oldu 68 le doğuma 81 le gittim eve geldiğimde 76 ydım diyet falan filan ikinci 1 yaş civarındayken 66oldum diyete devam ettim 60 a kadar düştüm ama sonra depresyona sebep olacak bi durum yaşadım bile isteye yedim bi 8 kilo aldım şuan 68 im kendim hoşlanmıyorum kilodan benim gözüme hitap etmiyor. Ama eşim geçen gün böyle çok hoş oldun kilo vermeni istemiyorum dedi ama enazındqn 63 falan hedefim diyecepim o ki evlilik ve bebek le birlikte çok kilo alınıyor ben kendimde takıntılıyım kiloya görünüşe çok şükür ki çatlağım yok yoksa ona yapacak bişeyde yok çok takardım

Genç yaşta evlenmeme rağmen hayatima bir cok erkek girdi, begenilen bir kadin oldum genel olarak. Eşim de kiloya çok onem verir ve fazla kiloyu asla sevmez. Kendisi de kilosuna çok dikkat eder.
Bu durumda "erkeklerin kilolu sevmesi yalandir" diyebilirim bende?

Siz kilolu oldugunuzda size gelenler zayiflayinca neden zayifladin der tabi ki.
Zayif seven zayifa, kilolu seven kiloluya gidiyor. 🙄
Somdi kiloludan ne anladigimiza da bakar tabi bu durum.160 boya 60 kilo zayif deniyorsa kavramlarimiz ayni degildir mesela.soule.diyeyim o halde erkekler 170 boyda 45 50 kilo kadin sevmez

selamlar KK sakinleri
ben 167 boy 75 kg nişanlı bir kızım. Nişanlım ise zayıf bir bey. Aslında tartıda çok çıkıyor ama erkeklerde kas oranı yüksek diye sanırım belli olmuyor. Neyse benim sıkıntım evlilik hayatında kilo çok sorun oluyor mu yani özel anlarda falan özellikle evli bayanlardan cevap beklemekteyim. Çatlaklarım da çok fazla zamanında çok kilo alıp verdim beyaz beyazlar şu an. Aslında özgüvenli biriyim ama evlilik yaklaştıkça bunları takar oldum. Beni aydınlatabilir misiniz? :/
Ben kilo konusunda çok takıntılıydım asla kilolu biriyle evlenmem der sokakta zayıf bayanın yanında kilolu erkek görsem kadına acırdım ve tabi ki acınılacak hale düştüm. Eşime flört zamanı zayıflamazsan evlenmem dedim çok iyi zayıfladı ama şuan o kiloların üstüne kat kat aldı ve evet beni ev hayatımı ve cinsel hayatımı etkiliyor kilosu. Evde oturduğunda önüne yığışan göbeğiistediğim tarzda giyinememesi vs ama bu ben takıntılı olduğum için böyle. Sizin nişnlınız belki takmıyprdur o zaman sizde hiö sorun olmaz.

Sağlığınız için kilo verin evet, kilo cinsel yaşamı etkiliyor.
175 boya 63 kilo filandım evlendim, hamile kaldım ve 30 küsur kilo aldım. Tartıda 97yi gördüm. Doğum ve emzirme sürecimde kiloların bir kısmını versem de yanış beslenme sebebiyle tekrar aldım 88 kilodaydım. Eşimden yana bir sıkıntı yoktu ama işin açığı ben nefes nefese kalıyordum. Alışkın olmadığım beni yoran bir kilodaydım, terleme düzenim dahi değişmişti ve pis hissediyordum kendimi.

Gençsinizdir, henüz kilo vermek sizin için zorlaşmamışken bunu sağlığınız, hayat kaliteniz için yapın. Diz ağrısı nedir bilmezdim, ilk kez o kilolarda diz ağrısı yaşadım ve inanın seks umurumda bile değildi bedenimi taşımaya, nefesimi düzenlemeye çalışırken. Aldığım kiloları kendim için geri verdim, siz de bunu kendiniz için yapın ve evet, cinsel hayatınızın da verimi artar, giydiğiniz de yakışır, özgüven tazelersiniz. En önemlisi de hayat kaliteniz artar.

Senin kilonda evlendim aynı boylardayiz ve kilo alıp hamile kaldım 100 u gördüm :( şimdi yine o kiloma döndüm şükür ama ikinci hamilelik için kilo vermeye devam. 60 kiloyla hamile kalmayı planlıyorum. Bence vermeye çalış. Kendin için.

selamlar KK sakinleri
ben 167 boy 75 kg nişanlı bir kızım. Nişanlım ise zayıf bir bey. Aslında tartıda çok çıkıyor ama erkeklerde kas oranı yüksek diye sanırım belli olmuyor. Neyse benim sıkıntım evlilik hayatında kilo çok sorun oluyor mu yani özel anlarda falan özellikle evli bayanlardan cevap beklemekteyim. Çatlaklarım da çok fazla zamanında çok kilo alıp verdim beyaz beyazlar şu an. Aslında özgüvenli biriyim ama evlilik yaklaştıkça bunları takar oldum. Beni aydınlatabilir misiniz? :/

Hayatım boyunca balık etlilikle kilolu olmak arasında gidip geldim, 20 yıl spor geçmişim var, vücut için aslolan spor yapmış ve belli bir oranda esnekliği kazanmış olmaktır. Özel alanlarda kilo asla sorunum olmadı, şimdi burada çok detaya giremiyorum ama olmadı işte🙈 Erkeklerin çoğu çatlağın ne olduğunu bile bilmiyor çok takma kafana. Ama genç insanlara şunu söyleyebilirim eğer kontrol etmezsen hayatında her 10 yıl 10 kilo getiriyor ve özellikle yavaş alıyorsan vücut alışıyor asla anlamıyorsun, o yüzden önüne geçin. Görüntü olarak kilolu olmayabilirsiniz ama yaşınız genç anladığım kadarıyla , 20 li yaşlarda 75 demek 35 e gelince 90 demek, sağlığınız için bunu kontrol edin

Somdi kiloludan ne anladigimiza da bakar tabi bu durum.160 boya 60 kilo zayif deniyorsa kavramlarimiz ayni degildir mesela.soule.diyeyim o halde erkekler 170 boyda 45 50 kilo kadin sevmez

160 boya 60 kilo zayif degil fazla. 😁
Tabi spor yapip yapmamasi da goruntuyu etkiler, spor kismini yok sayarak cevapliyorum.
170 boya 45 kilo aşiri zayif.
170 boya 55 kilo civari iyidir. 👍😬 Ama kilo her insanda ayni durmuyor oyle bir durumda var vucut yapisi ve sekli de onemli. Mevzu derin yani

Ama dedigim gibi obez seven de var, kemik gibi olsa seven de var kilolu, zatif zevk meselesi illa genele vuracaksak ne çok zayif, ne kilolu ortalama fit bir kadina erkekler hayir demez.

Ben de aynı şekilde kilo alıp verdigimden dolayı çatlaklarım vardı. Hiç aklıma gelmedi böyle düşünmek. Ki evlenirken daha balıketliydim. Eşim o şekilde daha çok begendiğini dile getirdi, kendim için pilates yapıyorum, saglıklı besleniyorum ama çok zayıf da degilim şuan. Hiç eşim önemsemiyor böyle şeyleri.

Sizin nişanlınız da takılıyor olabilir. Ama kendi özgüveniniz için sıkılaşın, yeterli bence. Öyle büyük bir kilonuz yok

Mutluluklar dilerim önce💓ben o bahsettiğiniz kiloların çok üstünde evlendim 2 doğmdan sonrada aldım bizi hiç etkilemedi çok şükür ama etkilenen arkadaşlarım işittiğğ laflar beni çok üzmüştü bnde eşimdemi böyle düüşünüyor hissine kapıldım karalar bağladım eşim niye üzgün olduğumı soruncadayanamayıp söyledim çok üzüldüneşim sağlığn için tak dedi evleneceğiniz kişiyi siz daha iyi tanırsınız bu göreceli bi kavram yani herkes farklı düşünebilşr ama eş. adayı sizi gördü yani sonuçtan

Gözü vardır beyefendinin :)
Diğer taraftan zayıflık yada kilolu olma değil vücudunuzu nasıl kullandığınız önemli bence 🤪

Back
X