• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo ile dalga geçenlerden nefret ediyorum

maalesef böyle hadsiz insanlar heryerde var.Birdahakine yapıştır lafı .
Bunun dışında diyet yapamıyorum diyorsun ya ,heh işte çokta güzel yaparsın.
Yüzüne söyleyen arkandan da konuşur,hırs yap ver kiloları.Diyeti geçtim sadece ekmeği ya da hamurişini kessen ,normal yemek yesen,yine de çok kilo verirsin,inan bana

Benimle de alay etmişlerdi. Gerçi alaydan ziyade "sen bu değilsin ne bu kilo?" demişlerdi.
25 kilo verdim.
Bence siz de bu durumu gaza gelmek için kullanın.

şöyle yapabilirsin diyet gibi değil

hani şunu ye şunu yeme diyen diyetlerden değil de kendin günlük ne yiyorsan onu ye ama işte burda bir ama var

ekemgi üç dilim yiyorsan iki buçuk yap...yediğin yemeği bir kaşık eksilt salatanı yoğurdunu meyveniçogalt yani aç kalam yine kendidüzenin olsun ama azıcık azaltarak yap.

bunu dene gerçekten işe yarıyor.
teşekkür ederim canım :)

kızlar en hassas olduğum konu hakkında yorum yapılmasından bıktım usandım artık şaka biliyorum ama her şakanın sonu buna mı çıkar bazen öööh geliyor.bugün iş yerinde laf açıldı sordular kilo ile ilgili ben dedim 86 yın en son 88 dim bu ara biraz dikkat ediyorum 86 yım neyse arkadaşın birii gel tartılalım yok iddasına girerim sen 90 varsın offf herkesin içinde konuştu ta konuştu kapa çeneni benim kilomdan sanane diyecen olmuyor ,bir kızıyorum kendime bir 10 kilo veripte susturamadım yaaa amma iradesizmişim

kafana takma cnm büyük lokma ye büyük laf konuşma demişler

ben hep kilolulara verebilirsin bu ne göbek böyle buğazını tutcan derdim şimdi beni bir gör dümdüz göbek hamile gibi oldu:(

ama kendin için zayıflamalısın bence senin boy kaç ben boy 1,70 kilo 71

kızlar en hassas olduğum konu hakkında yorum yapılmasından bıktım usandım artık şaka biliyorum ama her şakanın sonu buna mı çıkar bazen öööh geliyor.bugün iş yerinde laf açıldı sordular kilo ile ilgili ben dedim 86 yın en son 88 dim bu ara biraz dikkat ediyorum 86 yım neyse arkadaşın birii gel tartılalım yok iddasına girerim sen 90 varsın offf herkesin içinde konuştu ta konuştu kapa çeneni benim kilomdan sanane diyecen olmuyor ,bir kızıyorum kendime bir 10 kilo veripte susturamadım yaaa amma iradesizmişim
İnsanlarla alay edenlere ceza olarak Ahirette o kişilerle de alay edilecek ki Hadis-i Şerif var bu konu üstüne. 'Gel hadi cennete gir' denilecek o kişi tam o tarafa koştuğunda ise kapı duvar olucaktır bu hep böyle dewam edicektr. Ahirette.

Benimle de alay etmişlerdi. Gerçi alaydan ziyade "sen bu değilsin ne bu kilo?" demişlerdi.
25 kilo verdim.
Bence siz de bu durumu gaza gelmek için kullanın.
işte ben biran çok üzülüyorum sonra geçiyor bunu hırs yapamıyorum o gaz bana gelmiyor canım:(

ya çoğu çoluk çocuk ben onların ablası yaşındayım,

Canım hiç üzülme,
benim bir arkadaşım da kilo veremiyordu bir çok yol denedi
sonunda bir psikolog dan yardım aldı ve sadece spor ve ekmeği keserek
2 yılda neredeyse 25 kiloya civarında verdi,
onu yemeğe yönlendiren sorunlarını çözünce, yemek yemek sadece bir beslenme haline dönüştü
arkadaşımda .
İleride kimin ne olacağı da hiç belli değil herkes zayıf kalacak diye bir kaide yok .
Takma sen boş boğazlı insanları .

Sormaları bile terbiyesizlik, niye cevap veriyorsunuz ki. Kötü bir bakış at yeter. He anlamaz ise beni toplum içinde bozanı bende çok pis bozarım.

Emin ol millet konuşmaya laf arıyor. Zayıf olana da ayy ne bu halin hiç kadın hatların yok accık kilo ol şöyle kadın kadın ol diye yorum yapılıyor. Boşboğaz her yerde, her konumda ve durumda boşboğaz.. Hiç sıkma canını. İnşallah sağlıkla verirsin kilolarını ;)

Ben zayıf Olduğum halde rahatsız oluyorum.
Eşimin halası beni her gördüğünde aaa çok zayıflamışsın, aaa oğlum sana bakmıyo mu enson hala senin hesabına göre aslında ben yokum dedim
Bidaha kilo muhabbeti yapmadı

bu arada çok güzel vermişin ne kadar zamnda verdin

23 yaşındaydım o zaman. Guatrım çalışmıyor, insülin direncim var. Kilo vermem zor olur sandım ama başladıkça gerisi geldi. Azıcık da spor. Zor değil.
Geçen sene martta başladım, haziranda gevşedim, temmuzda bıraktım. Bıraktıktan sonra da 5 kilo verdim.
Geri de 3 kilo aldım sadece.

Emin ol millet konuşmaya laf arıyor. Zayıf olana da ayy ne bu halin hiç kadın hatların yok accık kilo ol şöyle kadın kadın ol diye yorum yapılıyor. Boşboğaz her yerde, her konumda ve durumda boşboğaz.. Hiç sıkma canını. İnşallah sağlıkla verirsin kilolarını :KK66:
inşallah canım bende bazen sırf laf olsun diye konuşuyorlar .insanları eleştirmek ne kadar da kolay bazıları için

üniversitede, bu konudan muzdarip bir arkadaşım özel bir t-shirt yaptırdı
üzerinde böyle dil çıkaran bir smiley :63: bunun gibi
smileyin altında da "benim kilomdan sanane" yazıyordu
normal kıyafetinin altına onu giymeye başladı
böyle densiz bir espri tavır ile karşılaşınca açıp gösteriyordu :confused:
o t-shirtü görenler bir daha laf edemiyordu ama arkadaşımla küsmüyor, konuşmaya devam ediyorlardı
:KK39:
hatta hatasını anlayıp özür dileyenler de vardı.
çok iyi çözüm oldu
Hoppa

Back
X