• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo ile dalga geçenlerden nefret ediyorum

23 yaşındaydım o zaman. Guatrım çalışmıyor, insülin direncim var. Kilo vermem zor olur sandım ama başladıkça gerisi geldi. Azıcık da spor. Zor değil.
Geçen sene martta başladım, haziranda gevşedim, temmuzda bıraktım. Bıraktıktan sonra da 5 kilo verdim.
Geri de 3 kilo aldım sadece.
bende de var insülin diirenci o yüzden tatlıya karşı aşırı bir isteğim var .yemeğince de psikolojik olarak mutsuz oluyorum

sürekli diyet salata yoğurt ,atıyorum tahıllı ekmek v.b şeyler yiyeceğim fikri beni mutsuz ediyor aslında kilo verme siürecinde psikolojik destek almam şart

üniversitede, bu konudan muzdarip bir arkadaşım özel bir t-shirt yaptırdı
üzerinde böyle dil çıkaran bir smiley :63: bunun gibi
smileyin altında da "benim kilomdan sanane" yazıyordu
normal kıyafetinin altına onu giymeye başladı
böyle densiz bir espri tavır ile karşılaşınca açıp gösteriyordu :confused:
o t-shirtü görenler bir daha laf edemiyordu ama arkadaşımla küsmüyor, konuşmaya devam ediyorlardı
:KK39:
hatta hatasını anlayıp özür dileyenler de vardı.
çok iyi çözüm oldu
Hoppa
süper olmuş gerçekten :)

inşallah canım bende bazen sırf laf olsun diye konuşuyorlar .insanları eleştirmek ne kadar da kolay bazıları için
Aynen canım bende zayıfım diye ne laflar işittim hiç tınmadım. Halbuki rahatsızım bu yüzden kilo alamıyorum. Anlıyorum yani seni. Sanki kilo tak çıkar bir şey. Korse mi bu Allah aşkına. Vermek kolay olsa sende bir gün bile fazladan taşımazsın o kiloları.. Bende arada bir kaç kilo takıveririm vucuduma kadın kadın gezerim. ama yok öyle bişey işte. :KK48::KK48:

insan gerçekten ama gerçekten isterse kilo verebiliyor.
kesin bi karar verip başlamanız gerek.
sonuçta bol bol yiyoruz da noluyo başımız göğe mi eriyor.

kızlar en hassas olduğum konu hakkında yorum yapılmasından bıktım usandım artık şaka biliyorum ama her şakanın sonu buna mı çıkar bazen öööh geliyor.bugün iş yerinde laf açıldı sordular kilo ile ilgili ben dedim 86 yın en son 88 dim bu ara biraz dikkat ediyorum 86 yım neyse arkadaşın birii gel tartılalım yok iddasına girerim sen 90 varsın offf herkesin içinde konuştu ta konuştu kapa çeneni benim kilomdan sanane diyecen olmuyor ,bir kızıyorum kendime bir 10 kilo veripte susturamadım yaaa amma iradesizmişim

canım evlimisin dğilmisin
garip olacak ama bi kür var

Ne patavatsiz insanlar var ne, kime ne senin kilondan. Okurken sinir oldum , ne manyaklar var.

Kimin kilosu kime ne batiyor kardesim, diger insanlar sismansa bile bu hatuna ne, terbiyesiz.

bir de erkek bunu söyleyen..

kadın olsa haset ediyor diyeceğim ama..

kızlar en hassas olduğum konu hakkında yorum yapılmasından bıktım usandım artık şaka biliyorum ama her şakanın sonu buna mı çıkar bazen öööh geliyor.bugün iş yerinde laf açıldı sordular kilo ile ilgili ben dedim 86 yın en son 88 dim bu ara biraz dikkat ediyorum 86 yım neyse arkadaşın birii gel tartılalım yok iddasına girerim sen 90 varsın offf herkesin içinde konuştu ta konuştu kapa çeneni benim kilomdan sanane diyecen olmuyor ,bir kızıyorum kendime bir 10 kilo veripte susturamadım yaaa amma iradesizmişim

Merhaba ,

Sorun sizin kilonuz veya kilo verip verememeniz değil. Maalesef çalışma arkadaşlarınız çok saygısız ve terbiyeden yoksun insanlar.

Kilonuzu çok merak ederler ise dürüstçe söylemek yerine bir kere de " Ağırlığımca altın mı vereceksiniz " dese idiniz anladıkları dilden cevap aldıkları için susmayı öğreneceklerdi muhtemelen.

Bundan sonrası için ; saygısız davranışlarına göz yummak yerine rahatsızlığınızı kesin bir dille belirtin ve iş gereği konuşmalarla sınırlandırın ilişkilerinizi. Bu şekilde belki dönüp kendi davranışlarına bakmayı akıl ederler. Devam ederlerse bunun aynı zamanda çalışma arkadaşına yapılan bir mobbing türü olduğunu ve şikayet edeceğinizi söyleyin.

Sadece kendiniz için , içinizden gelerek istediğiniz kiloya ulaşacağınız sağlıklı , huzurlu ve mutlu günler dilerim.

Aynen bende boyle zevzek insanlardan nefret ediyorum bende..
Sananeee sanane diyesi varr insanin..
Seni iradesiz yapanda onlarin aptal saptal konuşmaları olabilirr kendine guvenini sarsmislar..
Fazla samimi olma arkadas görünen sahte yüzlerden

Arkadaş görünümlü insanlara yorum yapmayacağım. :63:
Bende kış geldi geleli 5 6 kilo alanlardanım. 64 kiloyum şu an. :KK61:
Birilerinin bana bunu söylemesine gerek kalmadan ben rahatsız oluyorum zaten bu durumdan. :confused:
Ve artık rahatsız olmakla kalmıyor pilates yapıyorum. :nazar: :KK28:
Kalça, basen, göbek egzersizleri... Her gün yaparsam faydasını muhakkak göreceğime inanıyorum. :KK59:
Kendimi ne kadar yemeyeceğim diye kısıtlarsam o kadar çok yediğimi farkediyorum. :KK43::KK4:
Öncelikle bu düşünce varsa onu çıkarın aklınızdan ve spora başlayın. :KK37:

Kim istemezki fit bir görüntüye sahip olmayı? :KK66:

slm canım. konunu okudum. güldüm :))) aynı şeyleri paylaştım seninle..
biraz uzun olabilir ama anlatayım belki destek olur sana canım...
benim boyum 175. kilom 113 idi. idi diyorum çünkü ben tam 30 kilo verdim.
hemde 4 ayda.
iş yerimde hep dalga konusu idim. özellikle idari amirim tarafından. (daha önceki işyerim)
sonra ordan ayrıldım. bir taktım kafaya. her gün ama her gün 1 saat koşu bandımda yürüdüm. 1200 kaloriyi geçmedim. 4 ay gibi bir sürede 30 kilo verip 83 kiloya düştüm. ama kilomu hiç belli etmiyorum çünkü boyum uzun ve kaldırıyorum.

şimdi o dalga geçen kadını grdüm. gerçekten şok oldm. felaket derecede kilo almış. çökmüş resmen. sen de verebilirsin. hiç zordeğil. her gün bir saat yürüsen 45 dk bile yürüsen yeter. verirsin. ben ilk ay 10 kilo vermiştims:)

onlar için de canını hiççç sıkma..

slm canım. konunu okudum. güldüm :))) aynı şeyleri paylaştım seninle..
biraz uzun olabilir ama anlatayım belki destek olur sana canım...
benim boyum 175. kilom 113 idi. idi diyorum çünkü ben tam 30 kilo verdim.
hemde 4 ayda.
iş yerimde hep dalga konusu idim. özellikle idari amirim tarafından. (daha önceki işyerim)
sonra ordan ayrıldım. bir taktım kafaya. her gün ama her gün 1 saat koşu bandımda yürüdüm. 1200 kaloriyi geçmedim. 4 ay gibi bir sürede 30 kilo verip 83 kiloya düştüm. ama kilomu hiç belli etmiyorum çünkü boyum uzun ve kaldırıyorum.

şimdi o dalga geçen kadını grdüm. gerçekten şok oldm. felaket derecede kilo almış. çökmüş resmen. sen de verebilirsin. hiç zordeğil. her gün bir saat yürüsen 45 dk bile yürüsen yeter. verirsin. ben ilk ay 10 kilo vermiştims:)

onlar için de canını hiççç sıkma..
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye boşuna dememişler .

90 olsan ona ne 100 olsan ona ne.
Dalga başlı başına saçmalık sadece kilo için değil.
Çok irrite edici.

ah o kilolar ah.. hepimizin ortak derdi.:KK48:hamileligimde 120 görmüs biri olarak yasadigin sikintiyi anlaya biliyorm.suan 78 kadar ındim ama saglik için biraz daha vermek gerekiyor.eger boyun uzunsa 86 kilo sende çok abes durmz bu o arkadaşinin patavatsizligi.bence onunla arana bi mesafe koy ve seninle yada başka biriyle bu şekilde konuşamycanı anlasin.sende canim kendini kilo vermeye deyil sadece saglıkli beslenmeye odaklarsan inan rejim pskolojisinde olmiycan için daha rahat kilo verebılırsin

Back
X