Kilo kaybetmeden göbek eritmek mümkün mü ?

aleynaaaa4

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
33
1
286
35
İzmir
Kızlar yardım edin görenler hamilemisin diyorlar 18 yasındayım kilo kaybetmek istemiyorum kilo kaybetmeden göbek erir mi?:2:

Kızlar yardım edin görenler hamilemisin diyorlar 18 yasındayım kilo kaybetmek istemiyorum kilo kaybetmeden göbek erir mi?:2:

Vucuttaki fazla yaglari yakmanin tek yolu cardio canim. Bunun icin de spor aletlerinden faydalanabilirsin. Ancak o da bacaklarindaki vs. fazla yaglari da yakacagi icin ister istemez biraz kilo kaybin olacaktir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

göbek benim de sorunumdu baya erittim. üst göbegi(mide civarı) eritmek için mekik çekeceksin ama alt göbeği eritmek için: yere yatıp ellerini yana koy, bacaklarını uzat ve birleştir hiçbiryerden destek almadan ikisini havaya kaldır-indir. ayakların yere değmicek dizlerin bükülmeyecek.alt karnının yandığını hissedersin zaten.ilk denediğimde 17 taneyi zor yaptım ama şimdi 30 ara 30 ara 30 yapıyorum.

Yüz üstü yatıp, ellerini öne doğru uzatıp hem ellerini hem de bacaklarını aynı anda kaldırıyorsun bu haraketin çok faydalı olduğunu söylüyordu bir jimnastik hocası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…