Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vucuttaki fazla yaglari yakmanin tek yolu cardio canim. Bunun icin de spor aletlerinden faydalanabilirsin. Ancak o da bacaklarindaki vs. fazla yaglari da yakacagi icin ister istemez biraz kilo kaybin olacaktir.
Vucuttaki fazla yaglari yakmanin tek yolu cardio canim. Bunun icin de spor aletlerinden faydalanabilirsin. Ancak o da bacaklarindaki vs. fazla yaglari da yakacagi icin ister istemez biraz kilo kaybin olacaktir.
Mekik kaslarini guclendirir canim. Yag tabakasi ustte kalip alt kisimda kaslarin kalacaktir ve cektigin aci da cabasi.
Ter atmaya calis. Bu yag yakimini saglayacaktir
Mekik kaslarini guclendirir canim. Yag tabakasi ustte kalip alt kisimda kaslarin kalacaktir ve cektigin aci da cabasi.
Ter atmaya calis. Bu yag yakimini saglayacaktir
göbek benim de sorunumdu baya erittim. üst göbegi(mide civarı) eritmek için mekik çekeceksin ama alt göbeği eritmek için: yere yatıp ellerini yana koy, bacaklarını uzat ve birleştir hiçbiryerden destek almadan ikisini havaya kaldır-indir. ayakların yere değmicek dizlerin bükülmeyecek.alt karnının yandığını hissedersin zaten.ilk denediğimde 17 taneyi zor yaptım ama şimdi 30 ara 30 ara 30 yapıyorum.
Yüz üstü yatıp, ellerini öne doğru uzatıp hem ellerini hem de bacaklarını aynı anda kaldırıyorsun bu haraketin çok faydalı olduğunu söylüyordu bir jimnastik hocası.