- Konu Sahibi kucukdunya
-
Merhabalar, ya benim şu sıralar kafama taktığım birşey kilo. 26. haftadayım. 2 hafta önce tartıldığımda 6 kilo almıştım. Çok hızlı kilo alıyorum gibime geliyor. Çünkü ilk alarda kilo almadım. Bu kilolar 5. aydan sonra alındı. Ne yapsam bilemedim. Çok fazla da yemiyorum. Normalde zayıf biriyimdir. Şu an gene aynı gözüküyorum. Neremden kilo alıyorum, onu da bilmiyorum. Çok moralim bozuluyor tartılınca. Görüntüm değil, basküldeki sayı can sıkıcı yani. Var mı formda kalmayı başarıp, bunun sırrını vermek isteyen???
Merhabalar, ya benim şu sıralar kafama taktığım birşey kilo. 26. haftadayım. 2 hafta önce tartıldığımda 6 kilo almıştım. Çok hızlı kilo alıyorum gibime geliyor. Çünkü ilk alarda kilo almadım. Bu kilolar 5. aydan sonra alındı. Ne yapsam bilemedim. Çok fazla da yemiyorum. Normalde zayıf biriyimdir. Şu an gene aynı gözüküyorum. Neremden kilo alıyorum, onu da bilmiyorum. Çok moralim bozuluyor tartılınca. Görüntüm değil, basküldeki sayı can sıkıcı yani. Var mı formda kalmayı başarıp, bunun sırrını vermek isteyen???
canım sankim bunları ben yazmışım gibi hissettim:)))çünkü hissettiklerimiz ve yaşadıklarımız birebir aynı ben de beş aya kadar hiç almadım sonrasında aldım ama şuan 8. aya giriyoruz ve kilo almam durdu hatta iştahsızlık sorunu çekiyorum
canım sankim bunları ben yazmışım gibi hissettim:)))çünkü hissettiklerimiz ve yaşadıklarımız birebir aynı ben de beş aya kadar hiç almadım sonrasında aldım ama şuan 8. aya giriyoruz ve kilo almam durdu hatta iştahsızlık sorunu çekiyorum
canım bende ilk aylarda hiç almadım,6 7 aydan sonra almaya başlamıştım ama üzülme,bebeğin büyüyor,o 6 kilonun içinde bebişinin kilosu suyu plasentasıda var,aynaya baktığımda aynıyım diyorsun takma kafana,ben 10 kilo almıştım 7 si doğumda gitti zatenbide emzirdinmi doğumdan bi kaç ay sonra hiç fazlalığın kalmaz merak etme..hayırlı doğumlar dilerim..
az kilo almışsınız neyi dert ediyorsunuz
ben 29. haftamdayım 12 kilo aldım bile (moral olsun diye yazayım dedim)
ilk zamanlar çok taktım
taktıkça daha hızlı kilo aldım
şimdi artık saldım gitti
nolacak 20 kilo alırım, gider bişekilde tekrar
zayıfmışsın hem de, ben de zayıf başladım
12 kilo bile çok belli değil hala
canımız sağolsun diyorum
ben de yemeden aldım üstelik
ama dengeli ve sağlıklı beslenmek çarptı benim bünyemi heralde
bende tam 67 kilo ile hamile kaldım.. Aslında normal kilom 57 dir ama ben evlendikten sonra 10 ay içinde tam 10 kilo aldım.. Hele eşim 26 kilo aldı :))) hahaha ve ben şu anda hamileyim ve dahada kilo almaktan coook ama çooook korkuyorum.. Henüz 9 haftalık hamileyim.. 3. Ayıma girdim işte.. Ne yapacağım bilmiyorum..
oslem aynen benimde öyle yaa. yüzümde bir sürü sivilcem çıktı.. henüz bebeğimin cinsiyeti belli değil ancak cildim bozuldu die herkes kızın olacak diyor, senin bebeğinin cinsiyeti belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?