Kilo, kilo kilo...

kucukdunya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
87
3
48
İstanbul
Merhabalar, ya benim şu sıralar kafama taktığım birşey kilo. 26. haftadayım. 2 hafta önce tartıldığımda 6 kilo almıştım. Çok hızlı kilo alıyorum gibime geliyor. Çünkü ilk alarda kilo almadım. Bu kilolar 5. aydan sonra alındı. Ne yapsam bilemedim. Çok fazla da yemiyorum. Normalde zayıf biriyimdir. Şu an gene aynı gözüküyorum. Neremden kilo alıyorum, onu da bilmiyorum. Çok moralim bozuluyor tartılınca. Görüntüm değil, basküldeki sayı can sıkıcı yani. Var mı formda kalmayı başarıp, bunun sırrını vermek isteyen???

canım sankim bunları ben yazmışım gibi hissettim:)))çünkü hissettiklerimiz ve yaşadıklarımız birebir aynı ben de beş aya kadar hiç almadım sonrasında aldım ama şuan 8. aya giriyoruz ve kilo almam durdu hatta iştahsızlık sorunu çekiyorum

canım bende ilk aylarda hiç almadım,6 7 aydan sonra almaya başlamıştım ama üzülme,bebeğin büyüyor,o 6 kilonun içinde bebişinin kilosu suyu plasentasıda var,aynaya baktığımda aynıyım diyorsun takma kafana,ben 10 kilo almıştım 7 si doğumda gitti zaten bide emzirdinmi doğumdan bi kaç ay sonra hiç fazlalığın kalmaz merak etme..hayırlı doğumlar dilerim..

allahım bir avazda kurtarsın,sağsalim yavrularınızı kucağınıza almayı nasip eylesin..

Keşke bende de iştahsızlık başlasa. Çok yemiyorum ama gene de artık yediğim her şeyi saymaktan sıkıldım. Daralıyorum gerçekten.

Ya bu 6 kiloyu 6 ayda almış olsam sorun değil. 9-10 kilo ile tamamlayacağımı düşünürüm o zaman. Ama son 1-2 ayda aldım. Hesaplayınca nerdeyse 20 kilo falan alırım gibime geliyor gebeliğin sonuna kadar. Offff yaaaaa....Şeytan diyor yemek bile yeme. Sadece süt iç ve meyve ye ama ne bileyim, o da olmaz işte. Normalde iradeli bir insanımdır. Kendime açlığa da mahkum ederim çok rahat, ama bebek için her şey ne yazık ki.

az kilo almışsınız neyi dert ediyorsunuz
ben 29. haftamdayım 12 kilo aldım bile (moral olsun diye yazayım dedim )
ilk zamanlar çok taktım
taktıkça daha hızlı kilo aldım
şimdi artık saldım gitti
nolacak 20 kilo alırım, gider bişekilde tekrar
zayıfmışsın hem de, ben de zayıf başladım
12 kilo bile çok belli değil hala
canımız sağolsun diyorum
ben de yemeden aldım üstelik
ama dengeli ve sağlıklı beslenmek çarptı benim bünyemi heralde

Dediğim gibi 2 hafta önce 6 kiloydu. Şimdi kim bilir kaç oldum. Zıplıyor resmen basküldeki rakamlar. Kendimi tamamen salmak istemiyorum. Dikkat etmek lazım, yoksa doğumdan sonra çok pişman olurum, biliyorum. Şu sıralar evde egzersize başladım. Bir de günde birkaç saat yürüyorum. Bakalım işe yarayacak mı

canım bende şu anda 6 kilo aldım benimde kilo almam hızlandı ama bebek büyüyo artık onu da göz önünde bulundur yediklerimde değişen hiçbirşey yok hatta önceden daha çok yediğim halde kilo almazdım ama şimdi gün gün artıyor takıntı yapıp üzme kendini boşver

hadı buda benden sıze morel olsun kızlarben daha 3.ayda 9 kılo almıstım dr bana tamam artık yeme 9ay boyunca alman gerekuenı almıssın dedıtoplamda 17 kılo aldım 70kg doguma gırdım 3300kg dogdu bebegımve sezeryan olmama ragmen bu kılolar 2 ayda gııtti kızlaryanı bnce kıloları takmayın emzırmek helede bebegınız buyunce bebegınızın pesınde kosturmaya baslayınca hepsı ucup gıdıyor suan 54kiloyum arada ınsanlar bakıp ayy cok suzulmusun dıyorahh bıde hamıleyken yedıklerımı bılseler onemlı olan saglıklı beslenmek tabı ama kafayı takmayın hamılelıgın tadınıcıkarın

Valla içim hiç hiç rahat değil. Bugün kiloma yeniden baktım. 7.5-7.8 kilo almış gibiyim. 6 buçuk ay. Yani doğuma kadar 18 kiloyu bulacaaaaaakkkkkkkk.:18: İnşallah bir an önce kilo alımım durur. Sadece bebeğin aldığı kilolar basküle yansır. Öyle umuyorum.

resmen beni yazmışsınız kızlar ilk 3 ay bulantıdan ölüyordum resmen aç gezdim 5 kg verdim 58 ile başladım 53 e düştüm ama şimdi 66 olmuşum yaw 6bucuk aylık olduk ben abarttım galiba farkındayım ama dur diyemiyorum son aylar su toplayacak vucudumuz iyice şişeceğim napsamki bir de ben süt hiç içemiyorum kızlar yoğurt yiyorum ben yaaaaa umarım aynı değerdedirler.............

bende hamileliğin ilk aylarında 5 kilo vermiştim bulantılar gittikten sonra yavaş yavaş almaya başladım 62 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim yani 12 kilo aldım
oğlum 3.200 kg doğdu doğumdan sonra çok çabuk kilo verdim hamilelikten önceki halimden dahada zayıflamıştım sonra emzirmeyi bırakınca oğlumun peşinde daha da koşturdukça kilo aldım ne ilginçtir ki şuanda 65 falanımdır herhalde bir kaç kilo fazlam var malesef

bende 33 haftalik hamileyim tam 18 kilo almis durumdayim yapacak bisey yok kendiliginden oluyor nekadar dikkat etsekte yani bende öyle oluyor cok veya az yemeklede alakasi yok ben zaten ilk 4 ayda 8 kilo aldim kusmama ragmen ve yemek yemedigim yiyemedigim halde tamamen bünye meselesi annem 4 cocugu 10 kilo alarak dogurmus ablamlar hele 30 kiloyla tamamladilar hamileliklerini ben gene onlardan iyi görüyorum kendimi.:)))23 25 kiloyla tamamlarim diye düsünüyorum ama bi moral olsun ablam 30 kilo alip 40 kilo verdi 38 bedenken hamilelikten önce simdi 34 36 giyor kosturmaktan:)))birde aldigimiz kilolar sirf yag degildir sanirim burda bebegi suyu kordon bagi gögüsler tabi bazi hamilelerr suda topluyor....kafaniza takmayin yeterki bebekler saglikli olsun bebeklerin vitaminini eksin etmeyin.ne istiyorsa caniniz yiyin bence bu firsati kacirmayin:))))

benimde kilo artışım çok değil aslında 61le hamile kaldım şu an 65im 23 haftalık hamişim de benim başka bi kafama takılan var benim canım acayip cips iistiyo kendimi tutamıyorum çok aşırı yemiyorumda haftada bi kez filan acaba bi zararı olur mu bide patates değilde mısır cipsi yiyorum :

Bende tam 67 kilo ile hamile kaldım.. aslında normal kilom 57 dir ama ben evlendikten sonra 10 ay içinde tam 10 kilo aldım.. hele eşim 26 kilo aldı :))) hahaha ve ben şu anda hamileyim ve dahada kilo almaktan coook ama çooook korkuyorum.. henüz 9 haftalık hamileyim.. 3. ayıma girdim işte.. ne yapacağım bilmiyorum..

ben de evlenince aynı kilolar aldım canım eşim de seninki gibi 20 küsür kilo aldı ve suan vermekle mesgul ben ise aynen almaya devam sinir oluyorum o kilo verdikçe :)))) doğumu atlatalım veririz biz de yaaaa:))) yüzümde sivilceler çıktı benim canım ona sıkılıyor ergenlikte bile çıkmamıştı benim sivilce sinir oldum inanki

oslem aynen benimde öyle yaa. yüzümde bir sürü sivilcem çıktı.. henüz bebeğimin cinsiyeti belli değil ancak cildim bozuldu die herkes kızın olacak diyor, senin bebeğinin cinsiyeti belli mi?

oslem aynen benimde öyle yaa. yüzümde bir sürü sivilcem çıktı.. henüz bebeğimin cinsiyeti belli değil ancak cildim bozuldu die herkes kızın olacak diyor, senin bebeğinin cinsiyeti belli mi?

evet bebğim kız canım galiba senin de kızın olacak :))) çünkü kız cidden annenin güzelliğin alıyor yüzüm değişti yaa sinir oluyorum 29. haftamdayım daha düşün ilerdee iyice şişecek su toplayacak kocaman surat olacağız ama erkek bebek bekleyen arkadaşlarımın belli bile değildi yaa karın olayı da kız bebekte daha fazla şişiyorsun bu kesin yaaa .. yine de Allah bilir canım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli olsun da bebişlerimiz doğum sonrası güzellik kampına girmemiz gerek zaten valla ben hiç beğenmiyorum bu aralar kendimi saç dipleri cıktı suratım bi garip off offf :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…