- 7 Kasım 2012
- 11.664
- 11.976
- 498
sabah kendine bişeyler hazırla,streçle,onu götür ye !hiiç o simitlerr oraya olmuşş muuuu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah kendine bişeyler hazırla,streçle,onu götür ye !hiiç o simitlerr oraya olmuşş muuuu?
bak montignac diyeti gerçekten yapılmıycak bişey değil daha 2. günümdeyim 1 kilo gitti hem senin fazla kilonda yok,bi oku attığım linkleri yada direk konusu var ordan bak gerçekten kolay ve acıkmıyorsun
ben geellddiiimmm
nbrsiniz bakiimmm?
baakk yaaa kız gelcem gelcem de öyle gün boyu gelemiycem yani :)
hee bu arada mısır-unlu-simit hiiççç yakışmadııı menüye![]()
Bugün tam buğday unumu aldım, ekmeğimi evde yapıyorum. Sağlıklı sağlıklı yiyeceğim inşallah.![]()
bunu bende düşünüyorum ben birde alkali diyetini araştırıyorum onunda iyi olduğunu duydum hastanede çalışıyorum çevremde biçok tanıdığım doktor bunla zayıfladı
Ben yaptım ekmeğimi, evde iki kişi olduğumuzdan yaptığım bizi 3-4 gün idare eder. Bitince daha çok yapıp buzlukta tutmayı düşünüyorum. Tok ve lezzetli oluyor, tavsiye ederim. Zaten lezzet olarak da seviyorum.
Alkali diyeti diye bir şey duymuştum ama alkali ne onu bile bilmiyorum![]()
14 şubat dolayısı ile tatile gittim va utanarak söylüyorum ki yedim de yedim:26:
valla et yemekleri ve pastaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
günayddıınnn yavrucuklar nasılsınız :)
günaydınnn pastyanın ne olduğu konusunu unutmak istyrm benkendimi ve seni cezalandryorum uzunnnncaaa bi süre görmek yok yanından bile geçmek yasaaa
![]()
eminmisin![]()
tekarar sormam
![]()