• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo kilooo

bak montignac diyeti gerçekten yapılmıycak bişey değil daha 2. günümdeyim 1 kilo gitti hem senin fazla kilonda yok,bi oku attığım linkleri yada direk konusu var ordan bak gerçekten kolay ve acıkmıyorsun

bak montignac diyeti gerçekten yapılmıycak bişey değil daha 2. günümdeyim 1 kilo gitti hem senin fazla kilonda yok,bi oku attığım linkleri yada direk konusu var ordan bak gerçekten kolay ve acıkmıyorsun

İşteyken okudum ama yarım kaldı, tekrar bi baştan okuyayım şimdi.

Bu sabah bir yumurta
bir salatalık
bir dilim ekmek
kibrit kutusundan biraz az peynir ve şekersiz çay içtim.

Fena bir kahvaltı sayılmaz demi:9:

Kızlar ara öğün olarak iş yerime getirebileceğim neler önerirsiniz????

ben geellddiiimmm :10::10::10:
nbrsiniz bakiimmm?
baakk yaaa kız gelcem gelcem de öyle gün boyu gelemiycem yani :)

hee bu arada mısır-unlu-simit hiiççç yakışmadııı menüye :20::20::20:

biliyorum benim için cıssssss bi şeydi ama düzene sokmam lazım yeme alışkanlığımı sbh kalkınca yapmadan cıkıyoorum o yüzden artık akşamdan hazırlıycam hem öğlen hem sabah menümü

bunu bende düşünüyorum ben birde alkali diyetini araştırıyorum onunda iyi olduğunu duydum hastanede çalışıyorum çevremde biçok tanıdığım doktor bunla zayıfladı

Ben yaptım ekmeğimi, evde iki kişi olduğumuzdan yaptığım bizi 3-4 gün idare eder. Bitince daha çok yapıp buzlukta tutmayı düşünüyorum. Tok ve lezzetli oluyor, tavsiye ederim. Zaten lezzet olarak da seviyorum.

Alkali diyeti diye bir şey duymuştum ama alkali ne onu bile bilmiyorum:17:

Ben yaptım ekmeğimi, evde iki kişi olduğumuzdan yaptığım bizi 3-4 gün idare eder. Bitince daha çok yapıp buzlukta tutmayı düşünüyorum. Tok ve lezzetli oluyor, tavsiye ederim. Zaten lezzet olarak da seviyorum.

Alkali diyeti diye bir şey duymuştum ama alkali ne onu bile bilmiyorum:17:

suyun yiyeceklerin alkali asit mi ne onunla ilgili bişey di suyun ph değerini fln arttryosun

slm kızlar
bi kaç gündür giremedim nete
çok yoğun 2 gün geçirdim yorgunluktan ölcem nerdeyse
birazdan uyumaya gitcem sizede bi slm verim dedim :)

Back
X