darısı başıma aynen :)
hadi güle güle git güzel güzel terle :)![]()
geldim ki bennn çok ağır geldi jilianin ağrıları depreşti koşarken nefes nefeseyim şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
darısı başıma aynen :)
hadi güle güle git güzel güzel terle :)![]()
cnm bak beni sakın yanlış anlama biz hatayı nerde yapıyoruz biliyo musun?sürekli bedenimize eziyet ederek,o diyet senin,bu diyet benim deneyerek...haaa veriyoruz kiloları bak buna lafım yok atıyorum 6 kilo verdik dimiiii sonra noluyorrr????o kilo sana 10-12 olarak geri geliyor,sonra haddii sil baştann diyoruz tekrar başlıyoruz yeni bi diyet keşfetmeye,çünkü artık o eski diyet cazip gelmiyor,yeni diyet buluyoruz tamam ya diyoruz bu olur ben bu yapar 5-10 kilo veririm yada her neyse,yapıyoruz veriyoruz,verdikten sonra tamam dyrz yine bırakıyoruz normal yeme düzenine geçiyoruzz hoopp kilolar tekrar geliyor
bu artık bi kısır döngü olayına dönmüş durumda
bu benim içinde geçerli,eminim çoğu insan için geçerli
ben şu mantığa inanıyorum,bilmiyorum belki yanlış ama,biz aslında düzenli yiceklerin yanında işlenmiş gıdaları tercih ediyoruz,yani bi çorba salata yerine burgerdan mc den menü alıp yemek daha çok iştah açıyor,yada sütlü hafif bir tatlı yemek yerine kadayıf dolmaibaklava yemek daha cazip,yada şekersiz bi nescafe yada türk kahvesi yerine gidip bol kremalı bi kahve içmek daha hoş ama şöyle bi dezavantajımız var,biz hareketsiziz,mesela çalışanlar için diyorum tüm gün çalışıp yoruluyor (özellikle masa başı) eve gelip tv karşısında dinlenmeyi tercih ediyor,eh tv de tek başına izlenmez alıyor kolasını cipsini oohhh,kaç kişi buna hayır ben yapmıyorum diyebilir,hepimizin hayatında olağan şeyler değil mi bunlar?
işte biizm hatamız bu!!!
çok şeyi yüklüyoruz bedenimiz de artık inişli çıkışlı yollardan yorulduğu için ve bu yüklenenleri yakamadığı için ister istemez hooppp yağ oluşuyor kilo alıyoruz
çevremizde kilo vermemize engel o kadar etmen var kii!!! asıl bizim yapmamız gereken de bu etmenleri yok etmek,edemiyorsak bile görmezden gelmek,yazık değil mi yahu bu bedenlere,??
demem şu ki,
salatanı yağını ye,cevizini bademini de,çorbanı etini de ye ama düzenli ye,ve işlenmiş hazır olan,kilo yapan herşeyden alabildiğince uzak dur
gerekirse al bi bitter çikolata yanında şekersiz kahve oohh miss gibi :)
haa bu da yetmez yap sporunu arkadaşım,işe giderken yürü olmadımı gelirken in 5 durak öncesinden yürü yapamazmısın?
metroyla mı gidiyorsun yürüyen merdiven kullanmada merdivenlerden yürü nolucaaakkk????ne kaybedeceksin
madem spor yapmaya zamanın yok al sana spor yahu :)
yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar
bence gerçekler bunlar!!!
Arkadasim vallahi aynenaynen diyerek okudum hep yazdiklarini cok haklisin cidden yaaa spor yapma firsatim oluyor suanlik ama tek suan ustesinden gelemedogom.tatlolar cikolata yani gozumun onunde olunca bende yemek istiyorum cikolata konusunda guclu bi iraddeye. Sahip degilim sanirssam canim
bende seviyorum çikolata tatlı ama insan yemeyncede yemiyor valla :) iradesizim diye bişey yok nefsine hakim olmak var :)
öğlen hiç acıkmadım bugün bikaç meyve ve bol yeşillikli salata yaptım yedim iyiyim:)
bugün bir türlü denk gelemedik iyiyim ben çok iyi hissediyorum jiliani yaptım bu sefer daha iyi dayanabildim valla ama bacaklarım falan hala ağrıyor:) akşama misafirlikte olucam umarım karşılaşırız gün içinde pofu sen ne okuyosun buarada yada daha çok merak ettiğim nerede:)
kızz jokeerr bak güzel bi site buldum,montignacı özet almış :) işe yarar
http://www.oocities.org/vejetaryenbeslenme/montignac.htm
Ben de katılabilir miyim?
4 kilo vermek istiyorum da.Nereye gidilir bu bölümde bilemedim
![]()
bende seviyorum çikolata tatlı ama insan yemeyncede yemiyor valla :) iradesizim diye bişey yok nefsine hakim olmak var :)
Hemen bakıyorum:)tabiki katılabilrsin:) bu arada pofu baya önemli paylaşımlar yaptı okumanı tavsiye ederim:)
Hemen bakıyorum:)
Bugün sabah bir simit yedim, bayağı erken çıktığım için evden kahvaltı yapamıyorum. Ama yarın yumurta yiyeceğim, çok tok tutuyor.
1 paket peynirli çubuk(Ara öğüne bakar mısınız)
eve gelince iki kuru dolma, ekmeksiz yedim.(Buna da öğle diyebiliriz.)
Keten Tohumu aldım, yoğurtla yiyip üstüne bol bol su içeceğim akşam yemeğine kadar.
Akşam da yine kuru dolmalarımdan yiyeceğim ve bol salata.
bence çok ideal olmuş simiti fln saymazsakbende yedim sabah ondan ses etmiyorum
![]()
siteyi çok beğendim ama burada olmayabilme ihtimaline bile üzüldümbu sabah mısır unlu simit yedim
iş yeri hikaye yapıyor listeleri yahu:)
Napayım ama kantinde başka alabilecğeim bir şey yok ki. Tost var, onu da sevmiyorum.![]()