• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo kilooo

Rejime yeni baslamis arkadaslar varbende bir aydirrejim yapiyorm yas 20 boyum 1.78 kilo 77..... 85.5 den dustum ama daha fazlam var karnimdan kurtulmak istiyorum 65 kiloya dusmek istiyoru.com.comm

o zaman hep birlikte başlıyoruz pazartesi değil cumartesi oldu başlangıcım benim:) jiliani kesin yapıcam yanında pojunun bahsettiği diyet mantıklı geldi:)

o zaman hep birlikte başlıyoruz pazartesi değil cumartesi oldu başlangıcım benim:) jiliani kesin yapıcam yanında pojunun bahsettiği diyet mantıklı geldi:)

Su siteye o kadarcokuye olmak istemistimki iyi kide olmusuminsan tek basina biseyibasarmasi zor oluyor ama bole beraberinde destekci arkadas bulunca kendine isler daha da kolaylasiyor :-) ben zaten diyet yapiyorum 77 ye dustum. Ama suisvec diyetini cok anlatyorlar onu yapsam mi diye dusunuyorum.siz isvec diyeti hakkinda biseyler biliyormusunuz bu arada :-)

pofunun gönderdiği linkte yazıyor her şey isveç diyetini yapmıştım bi kaç kiloda vermiştim ama geri aldım belkide benim iştahımdandır ama

hemen link goz atayim su gobekten kurtulmak istiyprum artik trambolin aldim.coook. Yarari var ama cok da.yoruyor diyesizde zayifl nmiyor.isvec dietinde zorlandin mi peki bende tatli duskunlugu cook :-(

hemen link goz atayim su gobekten kurtulmak istiyprum artik trambolin aldim.coook. Yarari var ama cok da.yoruyor diyesizde zayifl nmiyor.isvec dietinde zorlandin mi peki bende tatli duskunlugu cook :-(

ben hiç bi diyette zorlanmıyorum:) sadece sonucu kısa süreli oluyor ama şuan o durumda değilim:)lüksüm yok yani

Bende kisa sureli zayiflamak istemiyorum kalici bi diyet yapmak istiorm. Bu arada gobek eritmek icin onerebilecegin bisey var mi acaba

bence göbekte tek etkili olan şey mekik ama yapabilirsen jilian michaels programı var onu yap derim bende bugün başlıyorum ona hatta birazdan onu yapacağıımmmm

çok kilo aldım, tamamen bıraktım kendimi, estetiği vs.reyi bir kenara bıraktım, sağlığım da bozuldu : ((.

bu arada jilian resmen nefesimi kesti aldı götürdü ayaklarımı geri getiricekmi acabaaaa:27: şaftım kaydı deniliyordu dimi?:)

bence göbekte tek etkili olan şey mekik ama yapabilirsen jilian michaels programı var onu yap derim bende bugün başlıyorum ona hatta birazdan onu yapacağıımmmm

Mekikbende sabah 50 aksam 50 yapiyorum su bir hafta egzersiz yapamicam ama bende regl donemindeyom cunku :-( ne yesem gobekte toplaniyor ya :-( bu aada jilian michaels nasil bi programm

Mekikbende sabah 50 aksam 50 yapiyorum su bir hafta egzersiz yapamicam ama bende regl donemindeyom cunku :-( ne yesem gobekte toplaniyor ya :-( bu aada jilian michaels nasil bi programm

çok zorluyor insanı ama gerçekten sıkılaştırıyor rejimle birlikte gayet sıkı ve zayıf oluyosun:)ama dayanmak aşırı zor kaslarını çalıştırıyosun ağrıyo fln

Back
X