ben de sizi hatırladım. yani fake falan değilseniz, ırkınızın hiçbir önemi yok,
1.77 boya 46 kg güzel falan olamaz hatta o çerçevede olup nefes alan bir şeyin insan olabileceği şüphelidir kusura bakmayın bildiğiniz anoreksiya kütlesi o. hani bikiniyle gezseniz iskelet görüntüsü insanları korkutmaya yetecektir, kimsenin güzelliğe dönüp baktığını sanmıyorum baktıkları muhtemelen nasıl yürüyebiliyor oldugunuzdur.
"
ben 55 kg olsam yag aldirmayi bile dusunurum heralde varil gibi hissederim kendimi" demişsiniz yazdığı boya göre zaten normal kilosu 64-67 kg civarında olması gereken birinin bu cümleyi kurması zaten mental sağlığının yerinde olmadığını gösterir. yağ - kas oranı yazıp durmuşsunuz da 1.77 boy 46 kg bir insan yemek yüzü görmediği için vücudunda bir kas oluşumundan zaten bahsedemeyiz vücuda besin girmiyo, protein almıyor nereye kas olacak orada?iyi beslense, proteinini vs.sini alsa zaten o kg da olmaz en 57-58 olurdu.
dediğim gibi mantık hatasıyla dolu, ya abartılı yazıyorsunuz ölçülerinizi ya da başka bir durum var. ben inanmıyorum, he eğer gerçekseniz de henüz yürüyebiliyorken burada insanları iskeletorluğa özendirici yazmak yerine bir kliğine yatın bir an önce.
bahsettiğiniz ölçülerdeki görüntü aşağı yukarı şöyle bir şey oluyor;