- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
Kadının, kızı sevdiği için bu konuşmayı yaptığını düşündüm.
Ha böyle ulu orta yapmasaydı daha iyiydi de, belli bir samimiyetteyseniz; sizi de katıp destekle uyarmaya çalışması normal geldi bana. Tabi kullandığı dil de önemli.
"Bedenini her türlü sev, kendini sev" tarzı olumlamalara sonsuz desteğim var, hele kadına yüklenen güzellik kalıplarının kırılmasını canı gönülden istiyorum. Ancak bu durum farklı. 21 yaşında 100 kilo üzeri diyorsunuz. Eşim 98 kilo ve boyu 187. Kızın görüntüsünü tasavvur etmeye çalıştım; kilolu görünmekten öte, kendisine eziyet bir durumda olduğunu düşünmeden edemedim. Bugün sağlıklı olabilir, ancak o diz kapakları haddinden fazla bir yükü taşıyor, zamanla acısı çıkacak üzgünüm. Bu sadece ilerleyen yaşlarda başına geleceklerden biri diyabet, dolaşım sorunları vb. girmiyorum bile ve metabolizma git gide yavaşlayacak, kilo vermek istediğinde bu daha da zorlaşacak. Fazladan bir 10-15 kilodan bahsetmiyoruz, 100 kilo üzeri diyorsunuz, kızın boyu ne kadar?
Bunun "Sağlığı koruma" adına bi standardı var, "görüntü standardı" olarak düşünmeyin.
Belki bu kadın gibi yapmazdım ama, sevdiğim birini ben de uyarmak, en azından bi sarsmak isterdim ki kuzenime bunu çok söylemişimdir vakti zamanında. Kendisi astım hastası ki kullandığı ilaçlar sebebiyle ekstra şişiyor kızcağız, "Allah aşkına tuzlu yeyip durma" diye defalarca söyledim, nefes alışın düzelir şu kiloları verelim; yürüyüş arkadaşı olalım senle yürürüm de dedim.
Her seferinde yan çizdi ve biliyorum, şu haldeki halinde de mutlu değil.
Bu biraz tembellikten oluyor kusura bakmayın. Gözü doluyorsa, kendisi de durumdan rahatsız demektir. Bu özgüven sorunu değil, kendine sinirlenme hali.
Konuyu okuyunca aynisini dusundum gangsta
Benimde yasim ileri oldugundan midir nedir konudaki kadinin kotu niyetli oldugunu dusunmedim , zaten konuya yuzun cok guzel diye girmis
21 yasindaki genc bir kadin 100 kilo uzeri olmamali , guzellikle alakasi yok bunun saglikla alakali
Karsimda bir kanser hastasi sigara icerse ve samimiyetim varsa ona da soylenirim ben yapma diye
Ayni eve girecek kadar samimiysem konudaki genc kiza da soylerim sagligin icin kilo ver diye