• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo problemi

user150

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
4
0
1
18
merhaba 18 yasinda 163 boyunda 47 kilo civarindayim normalde kilo almakta zorlaniyorum ve zayif olmamdan rahatsiz oldugum icin kan degerlerime baktirmak istedim dahiliye bolumune gittim kan sonuclarimda beklemedigim bir sekilde insulin direncimin yuksek oldugunu ogrendim deger 11 cikti ve doktor sinirda oldugumu soyledi ama e nabizda sinirin 25 oldugu yaziyor beslenmemi degistirip hareketi artirmam gerekiyormus ama soyle bir sorun var ki benim beslenmem cok zararli degil yani seker yapcak seyleri pek tuketmiyorum ona ragmen sonucumun boyle olmasini ve doktorun boyle demesini cok taktim insulin direnci icin yapmam gereken seyler bana kilo verdirecek ve ben kilo vermek istemiyorum sizce insulin degerim cok abartilmasi gereken bir degerde mi ne yapmaliyim nasil beslenirsem kilo vermeden hatta mumkunse kilo alarak insulin direncimi kirabilirim

dun gittim doktora beni pcos olabilme ihtimali uzerine kadin doguma yonlendirdi o konuda bir sorun da yokmus bugun gittim kadin doguma yani kan degerleri yeni
Aç mıydın tok muydun zor değil tekrar doktora git endokrine kan ver farklı bir şey vardır

Aç mıydın tok muydun zor değil tekrar doktora git endokrine kan ver farklı bir şey vardır
actim kansizligim var ve bulundugum yerde endokrin yok o yuzden kani ancak bir sure takip edip tekrar verebilirim sadece zayiflamadan insulin direncini kirmak istiyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum

actim kansizligim var ve bulundugum yerde endokrin yok o yuzden kani ancak bir sure takip edip tekrar verebilirim sadece zayiflamadan insulin direncini kirmak istiyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum
Tamam farklı doktora tekrar git o zaman Allah Allah çok mu zor belki bi yanlışlık var testte

Back
X