• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo problemi

Hellen1330

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
165
4
48
İstanbul
arkadaşlar benim kilo problemim var cok zayıfım doktorada gittim kansız falan değilim bi sorun çıkmadı. evde olmadığım zamanlar çok rahat kilo alabiliyorum. bunun nedeni sanırım sürekli çay kahve içmem gün içinde çok fazla ama çay kahve içiyorum ama bırakamıyorumda bağımlılık gibi birşey bi kaç gün oldu içmiyorum zaten ramazandayız da. peki bunun haricinde bana verebileceğiniz tavsiye var mı bunun için 1.67 boyum 45 kiloyum senelerdir 50 falan olmak istiyorum. üniversiteye başlıycam bu sene ve ne giysem yakışmıyor cidden üzülüyorum :(

arkadaşlar benim kilo problemim var cok zayıfım doktorada gittim kansız falan değilim bi sorun çıkmadı. evde olmadığım zamanlar çok rahat kilo alabiliyorum. bunun nedeni sanırım sürekli çay kahve içmem gün içinde çok fazla ama çay kahve içiyorum ama bırakamıyorumda bağımlılık gibi birşey bi kaç gün oldu içmiyorum zaten ramazandayız da. peki bunun haricinde bana verebileceğiniz tavsiye var mı bunun için 1.67 boyum 45 kiloyum senelerdir 50 falan olmak istiyorum. üniversiteye başlıycam bu sene ve ne giysem yakışmıyor cidden üzülüyorum :(

Bol Bol MC-BURGER KING aburcubur börek her sabah poğaça ye bak nasıl alıyorsun ah ahh bende vermeye calısıyorum :1:

hamurişi+uyku bak gör iki güne akrep nalana dönersin:1::1::ssz:

Bol Bol MC-BURGER KING aburcubur börek her sabah poğaça ye bak nasıl alıyorsun ah ahh bende vermeye calısıyorum :1:

annem hiç yapmaz börek falan hamurişi keşke yapsa yemek zorla yapıyor kadın :( ama abur cubur yemeye başlayayım haklısın artık zorlada olsa yicem normalde çikolata sevmem hiç bol bol yemeliyim heralde :)

evlen çocuk doğur alırsın şimdi almak için uğraşma annem 48 kiloymuş şimdi 65...bense vermeye çalışıyorum:31:

Doktor kilo alman için ilaç yazmadıysa normalsindir.

Yinede Kilo almak istiyorsan yatmaya yakın makarna ekmek arasına falan ye öyle yat.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yahu saçmalamayın hamurişi, abur cuburla alıcağınız kilo ne kadar sağlıklı olucak? Götünüze göbeğinize yarar bi, dengeli olmaz, sırf yağ olur, damarlarınız ve iç organlarınız da yağlanır sonra hastalıklar bal gösterir karaciğerim iflas etti, damarlarım tıkandı anjiyo diye dolaşırsınız 40larınıza geldiğinizde.

Gidin adam gibi bir uzmandan yardım alarak sağlıklı alın, ideal kilonuza ulaşın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen bize gel bak ben sana nasıl kilo aldırıyorum :1::52:

Son düzenleme:
bende 1.64 boyundayım 51-52 kiloyum.bende almak istiyorum. Pekmez ceviz fln aldım geçenlerde aktarda işteyken oturduğum yerden yiyim diye ama ramazandayız yiyemiyorum.

kilo almak için ilerde her organınıza zarar verecek şeyler yeyip içmeyin lütfen.Bol karbonhidrat dışardan kilo almış güzel gösterir belki ama ilerde zararını görürsünüz.Rafine şeker,beyaz undan uzak durun.Düzenli yerseniz zaten 5 kiloyu rahat alırsınız.İş yiyebilmekteyse eğer,zorlayın kendinizi.Bal,pekmez,kuruyemiş,kepekli-çavdarlı ekmekler,yumurta,baklagil,tahıllar size 5 kiloyu verecektir.Ama rica ederim abuk sabuk tavsiyelerle tuhaf ne olduğu belirsiz şeylerle kilo almaya çalışmayın.Yaşınız da küçük,bir süre sonra düzene girer.

bende 1.64 boyundayım 51-52 kiloyum.bende almak istiyorum. Pekmez ceviz fln aldım geçenlerde aktarda işteyken oturduğum yerden yiyim diye ama ramazandayız yiyemiyorum.

sizin kilonuz gayet normal değil mi zaten,niye kilo almak istiyorsunuz ki ?

hiç normal gelmiyo bana.zaten çevremdeki herkes te diyo zayıfsın diye :50: yüzüme vurmaları da beni gıcık ediyo

çevrendeki insanlar emin ol sizin gibi olmak istiyorlardır.Onların ne dediğinin önemi var mı,siz mutluysanız tamam.Cidden zayıf olsanız anlarım da şu kiloda milleti dert edinmeyin bence

çevrendeki insanlar emin ol sizin gibi olmak istiyorlardır.Onların ne dediğinin önemi var mı,siz mutluysanız tamam.Cidden zayıf olsanız anlarım da şu kiloda milleti dert edinmeyin bence[/QUOTE

51 KİLO ZAYIF MIŞ GİBİ GELMİYO 1.64 BOYA AMA BENİM KEMİKLERİM Mİ AĞIR NE İNCECİK KOLLARIM FLN.Allaha şükür yine tabi.Ama biraz alsam bi 5 kilo alsam çok mutlu olcam. Fakat alamıyorum metobolizmam çoookk hızlı

Hayatim boyunca 48-48 kilonum üstüne cikamamistim ayni senin gibi:( ki kaldı ki her yolu denedim evlendim 49 kiloydum..ne giysem ne yapsam olmuyordu yakismiyordu sanki kemiklerim sayiliyordu..taki hamile kalana hamile kaldiktan sonra anladim ki aylarca yanlis taktik uygulamisim..sabah oglen aksam yemegimi aksatmadan yiyorum..Macdonald in kapisindan ayrilmiyorum:))))) meyvemi eksik etmiyorum tatlimida derken suannnnnnn 57 kiloyum sana tavsiyem sabah kahvaltimi ve aksam yemegini saglam yemen hazir yiyeceklerde kilo aldiriyor cok ayrica gun icin cay kahve yerine meyve ye mevye suyu ic ttatlim.emin ol ise yarayacak buarada ceviz findik badem de cantanda bulunsun araa ara yersin♡

hiç normal gelmiyo bana.zaten çevremdeki herkes te diyo zayıfsın diye :50: yüzüme vurmaları da beni gıcık ediyo

Yapmayın Allah aşkına, zayıf falan değilsiniz bence tam kıvamında.
Yaşınız kaç evli misiniz bilmiyorum ama her iki durumda da çok ideal bir kilodasınız.
ben de 1,64 boyundayım ve evlendiğimde 49 kiloydum çok mutluydum, sonra 2 hamilelik ve eşimle çok fazla gezip yememiz neticesinde şimdi 62 kiloyum.
55 kiloya düşebilmek hayalim ama maalesef dirayetsizim, yemeyi seviyorum fakat 2 yıldır sabitledim almıyorum, almaya başladığımı hissettiğim anda bir kaç gün çok kasıyorum kendimi ve 1-2 kilo gidiyor sonra yine 62 den devam.

Back
X