• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo problemi

Yahu saçmalamayın hamurişi, abur cuburla alıcağınız kilo ne kadar sağlıklı olucak? Götünüze göbeğinize yarar bi, dengeli olmaz, sırf yağ olur, damarlarınız ve iç organlarınız da yağlanır sonra hastalıklar bal gösterir karaciğerim iflas etti, damarlarım tıkandı anjiyo diye dolaşırsınız 40larınıza geldiğinizde.

Gidin adam gibi bir uzmandan yardım alarak sağlıklı alın, ideal kilonuza ulaşın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gitmeyi düşünüyorum alamazsam

kilo almak için ilerde her organınıza zarar verecek şeyler yeyip içmeyin lütfen.Bol karbonhidrat dışardan kilo almış güzel gösterir belki ama ilerde zararını görürsünüz.Rafine şeker,beyaz undan uzak durun.Düzenli yerseniz zaten 5 kiloyu rahat alırsınız.İş yiyebilmekteyse eğer,zorlayın kendinizi.Bal,pekmez,kuruyemiş,kepekli-çavdarlı ekmekler,yumurta,baklagil,tahıllar size 5 kiloyu verecektir.Ama rica ederim abuk sabuk tavsiyelerle tuhaf ne olduğu belirsiz şeylerle kilo almaya çalışmayın.Yaşınız da küçük,bir süre sonra düzene girer.

normalde yiyorum ama alamıyorum bir ara cici bebe süt pekmez yiyordum bi kilo falan almıstım onu deniycem sanırım yine :/

Hayatim boyunca 48-48 kilonum üstüne cikamamistim ayni senin gibi:( ki kaldı ki her yolu denedim evlendim 49 kiloydum..ne giysem ne yapsam olmuyordu yakismiyordu sanki kemiklerim sayiliyordu..taki hamile kalana hamile kaldiktan sonra anladim ki aylarca yanlis taktik uygulamisim..sabah oglen aksam yemegimi aksatmadan yiyorum..Macdonald in kapisindan ayrilmiyorum:))))) meyvemi eksik etmiyorum tatlimida derken suannnnnnn 57 kiloyum sana tavsiyem sabah kahvaltimi ve aksam yemegini saglam yemen hazir yiyeceklerde kilo aldiriyor cok ayrica gun icin cay kahve yerine meyve ye mevye suyu ic ttatlim.emin ol ise yarayacak buarada ceviz findik badem de cantanda bulunsun araa ara yersin♡

aynen meyve suyu içmeliyim çayı bırakmalıyım :1: inşallah bende alırım ya :)

Ah ah bende yesem de almasam
Yemeyi coooook seviyorum.istahla ilgili bi durum bu.

Back
X