- 13 Ocak 2014
- 1.232
- 302
- 103
- 35
- Konu Sahibi imagemaker
harika .Teşekkürler .Peki bu dört ayı hangi aralıklarla uyguladınız .sürekli mi ?
evet sürekli uyguladım ama asla pes etmedim. sadece diyete uydum... şimdiden başarılar sana :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harika .Teşekkürler .Peki bu dört ayı hangi aralıklarla uyguladınız .sürekli mi ?
Arkadaşlar vermem gereken 15 kilom var ve bir türlü veremiyorum ve bunu çok takıntı yaptım .Önerileriniz neler ?Dukan diyeti filan yok yapamıyorum .Acil kilo verebileceğim bir liste var ise başarılı olduğunuz önerebileceğiniz çok mutlu olurum .Durumum kötü değil o kadar ama ben kendimi balon gibi hissediyorum .
ne kadar güzel ya .evet sürekli uyguladım ama asla pes etmedim. sadece diyete uydum... şimdiden başarılar sana :)
Bak gerçekten bu doğru olabilir çünkü insan diyete girdiği zaman aklı hep yemekte oluyor bu sefer zayıflamak çok zor oluyor.arkadaslar geçenlerde bi yerde okudum... zayıflayacagım, diyet yapayım, rejim yapayım bu kilolar gitsin diye düşünmeyeceksiniz.
kendinize bir hedef belirleyin mesela 55 kilo. ve hergün 55 kiodaymıssınız gibi davranın. ona göre kıyafetler giyinin.
sürekli 55 kiloda olmak çok güzel, bedenimi ve fiziğimi seviyorum diye tekrar edin. kaç kilosun diye soranlara 55 deyin mesela. ne kadar yersem yeyim vucudum yakıyor. metabolizmam harika çalışıyor deyin. beyniniz bunu algılamaya basladıktan sonra kilolarınızın gittiğini göreceksiniz. diyeti bıraktım 63 kilodayım ve kendimi 55 kiloymus gibi hisediyorum ve buna inanıyorum. 2 hafta önce daralttıgım pantolonlarım tekrar bol gelmeye başladı.
zayıf insanlar neden kilo almazlar. onların kilo alacam korkusu yoktr. sizde bu korkudan arının:):)
saygılar sevgiler![]()
Bak gerçekten bu doğru olabilir çünkü insan diyete girdiği zaman aklı hep yemekte oluyor bu sefer zayıflamak çok zor oluyor.
dukan tarzı diyetleri sağlıklı bulmuyorum. önemli olan kiloyu vermek değil, kalıcılığını sağlamak. dolayısı ile sağlıklı beslenme tarzını benimsemelisiniz. örneğin ben kilo vermek istediğim zaman sabahları meyve, öğlen et,akşama sebze yiyorum. kendime günlük ödül veriyorum çikolatalı gofrettir, ufak bir çikolatadır vs. bol bol su, yürüyüş, bir de sıkılaşmak için pilates. bende etkili olan bunlar.Arkadaşlar vermem gereken 15 kilom var ve bir türlü veremiyorum ve bunu çok takıntı yaptım .Önerileriniz neler ?Dukan diyeti filan yok yapamıyorum .Acil kilo verebileceğim bir liste var ise başarılı olduğunuz önerebileceğiniz çok mutlu olurum .Durumum kötü değil o kadar ama ben kendimi balon gibi hissediyorum .
Arkadaşlar vermem gereken 15 kilom var ve bir türlü veremiyorum ve bunu çok takıntı yaptım .Önerileriniz neler ?Dukan diyeti filan yok yapamıyorum .Acil kilo verebileceğim bir liste var ise başarılı olduğunuz önerebileceğiniz çok mutlu olurum .Durumum kötü değil o kadar ama ben kendimi balon gibi hissediyorum .
Basit Karbonhidrati kes verirsin. Bir de kalori say. 1400 kalori ile, vermemen mumkun deyil.Arkadaşlar vermem gereken 15 kilom var ve bir türlü veremiyorum ve bunu çok takıntı yaptım .Önerileriniz neler ?Dukan diyeti filan yok yapamıyorum .Acil kilo verebileceğim bir liste var ise başarılı olduğunuz önerebileceğiniz çok mutlu olurum .Durumum kötü değil o kadar ama ben kendimi balon gibi hissediyorum .
Çiğ beslenme duydun mu hiç image? Tam uygulamak bizim için mümkün değil ama yarım yamalak da olsa uyguluyoruz. Detayları google amcadan öğrenirsin. Ben yaptığımızı yazayım.Arkadaşlar vermem gereken 15 kilom var ve bir türlü veremiyorum ve bunu çok takıntı yaptım .Önerileriniz neler ?Dukan diyeti filan yok yapamıyorum .Acil kilo verebileceğim bir liste var ise başarılı olduğunuz önerebileceğiniz çok mutlu olurum .Durumum kötü değil o kadar ama ben kendimi balon gibi hissediyorum .
ama ekmeksiz kahvaltı diyo o da, ekmeksiz kahvaltı nasıl yok tutabilir?Karatay kesinlikle.
Cok afedersin okuz gibi yiyip kilo veriyorsun biraz sporla.
ama ekmeksiz kahvaltı diyo o da, ekmeksiz kahvaltı nasıl yok tutabilir?
ama işte canım benim yumurta ekmeksiz nasıl yenir? bu millet ezelden beridir ekmeğe alıştı :) yoksa ben de yapmak istiyorum karatay diyeti ama doymucam diye korkuyorum.. mesela akşam yemeğinde sebze yemeğinin yanına ekmek yemezsen nasıl doyacaksın?Valla tereyagli 2 yumurtali bi kalip peynirli omleti 15 tane zeytin 15 tane bademle domates yesillik biberle yiyip doymuyorsak bencede karatay kahvaltisi doyurmaz :)