Mounjaro sürecim

lith

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
28 yaşında türlü türlü diyetler sporlar yapmama rağmen ergenlikten bu yana devamlı al ver al ver derken çalışma saatlerimin gece nöbetine dönmesi ile 110 kiloya kadar geldim ve o kadar yoruldum ki
Evlilik sürecine girdim kilo vermem gerek ama ne halim var ne isteğim en son bi gıda zehirlenmesi ile acile gittim oradan dahiliyeye derken önce tiroidimin olduğunu öğrendim ve ömür boyu ilaç başlangıcı yapıldı vitamin değerlerim normal b12 hariç oda kırmızı et yemediğimden kaynaklı sanırım
Bana mounjaroyu önerdi doktorum bende kullanıyorum dedi adam gözümün önünde eriyor artık gece nöbetine kalmıyorum yemem içmem normale döndü neden olmasın ki dedim ve başlangıcımı bugün 2.5 ile yaptım
Umarım sürecim güzel ve kolaylıkla geçer 🙏🏻🙏🏻

Merhaba öncelikle süreciniz güzel geçer umarım. Ben de Ankarada bir doktora gitmek istiyorum ama bazısı da vermek istemiyor iğne. Boyum 1.63 kilom 74. Kilo veremiyorum senelerdir aynı döngünün içerisindeyim veremediğim gibi çok hızlı kilo alıyorum.

Merhaba öncelikle süreciniz güzel geçer umarım. Ben de Ankarada bir doktora gitmek istiyorum ama bazısı da vermek istemiyor iğne. Boyum 1.63 kilom 74. Kilo veremiyorum senelerdir aynı döngünün içerisindeyim veremediğim gibi çok hızlı kilo alıyorum.
Merhaba teşekkür ederim 🌸 aslında devlet hastanelerinde doktorlar da yönlendiriyor diye biliyorum iğneye annemde 78 kilo en son dahiliyeye kontrol için gittiğin de tahlillerin temiz istersen kullanabilirsin demişti düşük dozda başlarsınız birden yüklenmezsiniz 2,5 olarak değil de 1,25 gibi yine doktor tabii daha iyi yönlendirecektir sizi

Ya ne güzel ben bugün gittim dahiliyeye ben vermiyorum dedi ilerde nasıl bir etkisi olur bilmiyoruz dedi. Üzüldüm ben de bir an önce başlamak istiyordum. Yaptırdığınız testler kan tahlili mi sadece? Ben de bugün kan tahlilleri yaptırdım herhangi bir sorun çıkmadı. İçimdeki cahil bi ses kan sonuçları temiz sonuçta eczaneden al kendin başla diyor:)))

Bu arada 6 ağustos 23.30 gibi vuruldum bugün 10 ağustos ve sabah kalkıp tartıldığım da -3.200 gittiğini gördüm emin olamadım açıkçası yarın sabah tekrar bi bakacağım çünkü şaka gibi geliyor
İştah durumum şöyle normalde günde 3 bardak kahve içmeden duramayan ben aklıma bile gelmiyor, acıkmadığım için yemeği unuttuğum oluyor, devamlı su içmeye çalışıyorum içemesem bile yudum yudum içiyorum
İlk gün yoğun bi baş dönmesi yaşadım çok şükür hemen geçti daha da bir belirti olmadı
Birde çok yediğim de rahatsız edici bir vücut halsizliği oldu aslında çokta yemedim ama yiyebildiğim yemek belki normal yediğimin 3te 1i değildi ama o bile çok geldi
Gün içinde mutlaka kefir içip meyve yiyorum kolajenimi mutlaka alıyorum günlük
Ek olarak şöyle de belirtmek istiyorum her gün mutlaka çikolata tüketirdim cuma gününden beri tatlı isteğim hiç olmadı 🙏🏻
İnşallah ki bu süreçte daha da olmaz yine ara ara güncel olarak paylaşacağım buradan 💞🌸

Ya ne güzel ben bugün gittim dahiliyeye ben vermiyorum dedi ilerde nasıl bir etkisi olur bilmiyoruz dedi. Üzüldüm ben de bir an önce başlamak istiyordum. Yaptırdığınız testler kan tahlili mi sadece? Ben de bugün kan tahlilleri yaptırdım herhangi bir sorun çıkmadı. İçimdeki cahil bi ses kan sonuçları temiz sonuçta eczaneden al kendin başla diyor:)))
Doktor birde ultrason istiyor ben yakın zamanda baktırdığım için benden istemedi ilerisini evet bilmiyoruz ama düşününce kilo ile sağlıksız olacağıma ihtimallere dayanıp kilo vermek daha cazip geliyor 😄
Yok aman yapmayın öyle şeyler yine de bi doktor kontrolünde ilerlemek en iyisi :))) ya da hiç bulaşmadan diyetinize spor ile mi devam etseniz belki vücut tepki verir kilo veriminiz olur

Çok güzel vermişsiniz ya maşallah. Yan etkinin olmaması da iyi.

Ya diyet yapmam o kadar Zor ki başlıyorum birkaç kilo veriyorum bırakıp daha fazlasını tekrar alıyorum istikrarlı değilim sürekli arkadaş ortamındayım sürekli yemek planı yapılıyor yaşantımız onun üzerine kurulu diyebilirim. Ve ilk defa bu kadar kilo aldım diyet yapmak zaten gözümü korkutuyordu şimdi hepten uzaklaştım motivasyonum 0 yani.

Tebrık edıyorum 👌 bende geçen hafta doktora gıttım ,Gercı formalıte gıbı oluyor eskı kan tahlıllerıme baktı kullanabılırsın dedı. Zaten yazdıklarındada ücretli alıyorsun . Gitmeseymısımde olurmuş dedım😅 bugünde alacaktım bende anksıyete ,panık atak var . Şuan stabıl gidiyorum ama herhangı bır yan etkıyle panık atak yaşamaktan korkuyorum.
boy 160 kilom 70 cıvarında olurdu ,geçen seneki kullandığım antıdepresanla 82 ye kadar çıktım
Şuan çok rahatsız oluyorum ama bi türlü o cesarete ulaşamıyorum
Kızkardesımde kendı kullandı 10 kılo verdı .

Yaş 41 oldu ..Bugün tekrar dıyete başladım son bıdaha kendı kendıme denıcem . Yapamazsam bu sefer kesın alıcam

Ya diyet yapmam o kadar Zor ki başlıyorum birkaç kilo veriyorum bırakıp daha fazlasını tekrar alıyorum istikrarlı değilim sürekli arkadaş ortamındayım sürekli yemek planı yapılıyor yaşantımız onun üzerine kurulu diyebilirim. Ve ilk defa bu kadar kilo aldım diyet yapmak zaten gözümü korkutuyordu şimdi hepten uzaklaştım motivasyonum 0 yani.
O kadar haklısınız ki evdeki insanlar bile etkiliyor bazen yanınızda size uyum sağlayan insanlar olsa istikrarlı ilerlersiniz motivasyon zaten en önemlisi 😐 acaba farklı bir doktora mı görünseniz belki düşük doz ile başlatır sizi

Tebrık edıyorum 👌 bende geçen hafta doktora gıttım ,Gercı formalıte gıbı oluyor eskı kan tahlıllerıme baktı kullanabılırsın dedı. Zaten yazdıklarındada ücretli alıyorsun . Gitmeseymısımde olurmuş dedım😅 bugünde alacaktım bende anksıyete ,panık atak var . Şuan stabıl gidiyorum ama herhangı bır yan etkıyle panık atak yaşamaktan korkuyorum.
boy 160 kilom 70 cıvarında olurdu ,geçen seneki kullandığım antıdepresanla 82 ye kadar çıktım
Şuan çok rahatsız oluyorum ama bi türlü o cesarete ulaşamıyorum
Kızkardesımde kendı kullandı 10 kılo verdı .

Yaş 41 oldu ..Bugün tekrar dıyete başladım son bıdaha kendı kendıme denıcem . Yapamazsam bu sefer kesın alıcam
Çok teşekkür ederim
Umarım ki sizin de diyet süreciniz güzel tartı sonuçları ile geçer bazen gerçekten son çare diye herşeyi düşünüyor insan
İnşallah iğneye gerek kalmadan sağlıklı bir şekilde kilonuzu verirsiniz 🙏🏻

O kadar haklısınız ki evdeki insanlar bile etkiliyor bazen yanınızda size uyum sağlayan insanlar olsa istikrarlı ilerlersiniz motivasyon zaten en önemlisi 😐 acaba farklı bir doktora mı görünseniz belki düşük doz ile başlatır sizi
Evet başka doktora gideceğim umarım bana iğne verecek bir doktor bulurum djfkf siz Ankarada gitmediniz sanırım:(
Bir de süreci buraya yazarsanız çok sevinirim bilgilenmiş ve cesaretlenmiş oluruz:)

Nasıl gidiyor. Benim kendi kendıme dıyette ıkıncı günüm . Şuan deli gibi aburcubur istiyorum .. 🥹🥹

Evet başka doktora gideceğim umarım bana iğne verecek bir doktor bulurum djfkf siz Ankarada gitmediniz sanırım:(
Bir de süreci buraya yazarsanız çok sevinirim bilgilenmiş ve cesaretlenmiş oluruz:)
İstanbul olsa direkt çalıştığım hastaneye davet ederdim sizi benim doktorum da iğne ile zayıflamış ve baya da kilo verdi ama Ankara için çok bilemiyorum maalesef 😄
Tabii ki mutlaka paylaşacağım gün gün olmasa da 3 4 günde bir yazarım buradan 😇
Ben uzun süredir diyet ile zayıflamaya çalışıyorum ve çok zorlandım ben bunu başarabilirsem herkes başarır inanıyorum 🙏🏻🙏🏻

Nasıl gidiyor. Benim kendi kendıme dıyette ıkıncı günüm . Şuan deli gibi aburcubur istiyorum .. 🥹🥹
Benim iştah artışım başladı bugün perşembe gününe kadar hafif hafif yemek için çabalayacağım sonrası iğne 😀
Aman sakın düşmeyin yeme tuzağına 🙏🏻

Çok kibarsınız teşekkür ederim:) Hangi hastanedeydiniz, İstanbul benim için çok uygun değil ama belki ayarlamaya çalışırım. Endokrin doktoru mu dahiliye mi?

Çok kibarsınız teşekkür ederim:) Hangi hastanedeydiniz, İstanbul benim için çok uygun değil ama belki ayarlamaya çalışırım. Endokrin doktoru mu dahiliye mi?
Bahçelievler de, dahiliye uzmanı doktorum

Perşembe gecesi 2. İğnemi oldum en son iştahım açılmaya başlamıştı ama yemeklerde frenledim kendimi yaklaşık bi 3 gün sabit kaldı kilom iğnenin 2. Günü eksilmelere devam ettim sabredebilirsem eğer tartıya perşembe sabahı çıkacağım iğne günümde şuan -3.200 ile ilerliyorum ilk haftanın sonucu 🌸

2 hafta toplamı -5 ile ilerliyorum doz artışım olacak 3. İğnemi olacağım 🙏🏻
Tokluk hissi iğneye alıştığı için vücudum gelmeye başladı son 3 günde ama yedikçe aşırı şiş hissediyorum kendimi 3. Haftamda -4 vermeyi planlıyorum inşallah başarılı olurum 😇

5. Haftam gayet güzel geçiyor yan etkim vs çok şükür yok 5mg yükselttim ve 106.050 ile devam ediyorum 🙏🏻

Back
X