- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Wanderlust_
-
Konu aç demiyoKaratay ile zayıflıyoruz 3. sü, gir konu aç kilonu boyunu yaz ne yapacağını onlar yardımcı olur sana ama diyetten şaşma sakın
Kesim bilgiye sahip değilim ne söylesem yanlış olur ama eğer bozuyor olsa evlendigimden çocuğum olana kadar 1 yıl kullandım ayrıca her cinsel hayati olan kadin mutlaka kullanıyor herkes sorun yaşamaz miydi bilemedimDoğum kontrol hapları hormonları bozmuyor mu daha çok?
Başvuruyu onlar kabul ettikten sonra miKaratay ile zayıflıyoruz 3. sü, gir konu aç kilonu boyunu yaz ne yapacağını onlar yardımcı olur sana ama diyetten şaşma sakın
Benim de çok bilgim yok, kulaktan dolma tamamen. Sormak lazım doktora. Teşekkür ederimKesim bilgiye sahip değilim ne söylesem yanlış olur ama eğer bozuyor olsa evlendigimden çocuğum olana kadar 1 yıl kullandım ayrıca her cinsel hayati olan kadin mutlaka kullanıyor herkes sorun yaşamaz miydi bilemedim
Evet sorarak hareket et sonradan pişmanlık olmasınBenim de çok bilgim yok, kulaktan dolma tamamen. Sormak lazım doktora. Teşekkür ederim
Başvurun kabul olsun sonra konu açabilirsinBaşvuruyu onlar kabul ettikten sonra mi
Tiroit leriniz yuksek tiroid ilaci kullaniyor musunuz tiroid bozukluğu adet duzensizligi yapiyor Hatta alti Ay kadar bile adet olmadigim Zamanlar oluyordu benimHerkese selamlar, ben 22 yaşındayım. Kendimi bildim bileli aşırı kiloluyum ve ilk regl olmaya başladığımdan beri düzensiz ilerliyor. Hatta öyle ki, yılda 1 kez oluyorum diyebilirim.
Doktora gittiğimde ise, hormonlarıma bakıldı ve haşimato teşhisi konuldu. Bunun için levotiron kullanıyorum. Ayrıca yüksek kiloya bağlı insülin direncimde var onun içinde glifor kullanıyorum. Her zaman regl olamamamı kiloya bağladı doktorlar (obezite doktoru ve endokrin doktoru) ve kadın doğuma göndermedi.
2 kez ultrason yapıldı, hiçbir şey çıkmadı kist vs. Hormon sonuçlarımı da yazıyorum:
T4 0,91
Tsh 5.055
Fsh 5.35
Lh 4.32
Estradiol 46
Prolaktin 11.86
Progesteron 0.44
4 ayda da yaklaşık 20-25 kilo verdim kendi çabamla ama hâlâ bir hareket yok. Virüs yüzünden hastaneye de gitmek istemiyorum.
Haşimato da regl sorunları yapıyor diye biliyorum. Bana hiç pcos teşhisi konmadı. Benimle aynı durumda olan var mı? Sizce bende pcos var mıdır, yoksa haşimatonun etkisi mi bunlar?
Sağol canımBaşvurun kabul olsun sonra konu açabilirsin
İkisi de sağlıklı beslenme ve ideal kiloyu koruma ile kurtulabileceğiniz şeyler aslında.Pcos ve haşimatonun ortak birkaç semptomu var. Kilo artışı ve regl düzensizliği gibi. O yüzden net bir şey söyleyemiyorum ben de
Evet, kullanıyorum tiroit ilacı, levotironTiroit leriniz yuksek tiroid ilaci kullaniyor musunuz tiroid bozukluğu adet duzensizligi yapiyor Hatta alti Ay kadar bile adet olmadigim Zamanlar oluyordu benim
Yüzde Yüzde gebelik ben on günde yapan hamileydmMerhaba kızlar bugün çatlatma iğnemin 11.günü ama 12.gğne girmiş sayılırım gece oldu artık test yaptım iki tane
İlki sabah
İkinci 20 dk önce
Sizce nedir iğne mi hala gebelik mi
İnşallah canım valla benimde kafam çok karışık yarın sabah yine test yapayım inşallah düşmezYüzde Yüzde gecelik ben on günde yapan hamileydm
Hayır bence düşmez kesin var inşallahİnşallah canım valla benimde kafam çok karışık yarın sabah yine test yapayım inşallah düşmez
Bide şöyle çektim testiHayır bence düşmez kesin var inşallah
İnşallah varsa evetİlk gebelikmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?