ay tatlim aynen valla ya psikolojik oluyo biyerden sonra. Bazen bakiyorum yok ya ben hala tombisim diyorum. Cevremdekiler cok zayifsin idealsin deselerde yok. Hele bazen dyorumki ben de siskinlik var herkes yok ole bsy desede var dyorum bi bakyorum 1 kilo fazlacaným bende hayatýmdan birsürü þeyi çýkarmak için uðraþtým kýsmen baþarýlýyým (çikolata, cips, kýzartma) ama genede 2 kilodan fazla veremedim ve sonra adet dönemi tatlý krizi derken geri aldým caným çok sýkkýn benimde bu konuda 64 kiloyum fakat mesele kilo deðil dediðin his, psikolojik olarak bendede o var sanki yediðim herþey kilo yapacakmýs hissi oluyor ve psikolojim bozuluyor ki ekstra yediðim þeyler deðil, akþam yemeði falan mesela yemeði ekmekle yesem caným sýkýlýyor ne yapabiliriz bu konuda bilemiyorum, kilo verecekken de bu umutsuz psikoloji iyice almamýza yol açýyor olabilir. bitki çaylarýna aðýrlýk vermeye baþladým ama her adet döneminde hüsrandayým çok moralim bozuluyor o þiþkinlik hissi ve canýmýn sürekli birþeyler çekmesi
bende boyle yapmayi dusunuyorum hatta isi buyutup 40a dusuyum diorum rahatca yiim 50ye gelince duruyum gozumu o kdr kararttim :) o kdr istahli biride degilim ama yaspastayi cok sevyorumSaðlýk açýsýndan sýkýntý olmazsa 2-3 kilo daha verebilir misiniz?Sonrasý için 2-3 kiloluk extra yerim var, yesem de ideal kiloma yaklaþmýyorum diye psikolojik olarak daha rahat olabilirsiniz.Tam istenilen kiloda diyeti býrakmak hergün onu sabitlemeyi mümkün kýlmaz çünkü.Bir bardak su içince 400 gram fazla çýktýðýmý bilirim, ya da wcye gidip geldikten sonra 200-300 eksik olduðumuzu biliriz.O yüzden 1 kilo alýnýr, ertesi gün azalýr, diðer gün fýrlar ama bu deðiþkenlik devam eder çünkü sürekli yeriz, içeriz, wcye gideriz.Bence onca çaba ve emekten sonra ve de zaferden sonra þimdi eskiye dönme korkusuyla biraz psikolojik yaklaþýyorsunuz.Dediðim gibi 1-2-3 kilo verebilirseniz, hem yer , hem kilo aldýkça bu sizi psikolojik olarak rahatsýz etmez.Bir süre sonra zaten vücut o kilo civarýna alýþýr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?