145 kilo verince yanaklarım çökuyor oyuzden vermiyorum ben pek.
yanaklara iskender yedir diyen bir arkadaş vardı bugün145 kilo verince yanaklarım çökuyor oyuzden vermiyorum ben pek.
Die dio yazmasan keşke dikkatim dagiliyoDe esimin bu konuda beni kırması zoruma gidio cinsel hayatımızı da etkili DİE bilirim
Her ne olursa olsun eşinizin buna laf etmesi çok itici asla yapmamalı. O size yardımcı olsa kiloyu problem etmezsiniz ki. Yaranamazsınız kimseye ben de zayıfım "tahta gibisin" diyor annemrukiyem .!.:2 ayda 145 kilo verip bir haftalık bi tatil dönüşü sonrası 8 kilosunu almak nedir ya o kadar çalış çabala kolay veriyorum bi o kadar kolayca aliorum ve esim laf edio sürekli biktim yaa kendi kilo alınca bise yok ben alınca sana sarilamiorum kavrayamiorum dio yaaa morelim çok bozuk kızlar dizinde eşlerini takintii mi bu konuda allah aşkına soleyin yaa?
2 ayda nasıl verdin söylesen. Ben de veriyorum ama ayda 2 kilo. 1.5 ay sonra güzel bir takım elbise giymem gerekiyor. Ama bu diyetle o zamana ancak 4 kilo gider. Nasil bu diyet.145 mi yapmış kızlar pardon 15 kilo
Eşnizle bu konuda konuşun bence kırıldığınızı fark ettirmezseniz belli ki devam edecekDüğün öncesi gelinligime girmek için azmettim 25 kilo verdim 6 syda nişanlı iken o zaman da bi laf söylemişti çok zoruma gitmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?