hehehhe evet cok hosuna gıttı bu sıra cok yoruluor ona ıyı gelır aksamada guzel bır gece tamamdırbnmkı bomba gibi olur
tatil fikri evet çok güzel aynı seylerı dusunuorum az gezelım tozlalım ama bebegımızde bızımle olsun bi,raz once mavielle diye bir kulanıcının hikayesini okudum hıckıra hıckıra bogure bogure agladım ama sonunda bır kız bebegı oldunu okudum ama anne ve dayısını aynı gun trafık kazasında kaybetmıs oldunu okudum ve ıcımde dedımkı eger benım basıma bole bır olay gelecegını annemı kaybetecegıme bebegım olmasın allahım dıye de dua ettım cok zor bır acı ve sabır gerekıor kızlar ne bılım pek duygusala baglaıdm aksam askam:2:
hehehhe evet cok hosuna gıttı bu sıra cok yoruluor ona ıyı gelır aksamada guzel bır gece tamamdırbnmkı bomba gibi olur
tatil fikri evet çok güzel aynı seylerı dusunuorum az gezelım tozlalım ama bebegımızde bızımle olsun bi,raz once mavielle diye bir kulanıcının hikayesini okudum hıckıra hıckıra bogure bogure agladım ama sonunda bır kız bebegı oldunu okudum ama anne ve dayısını aynı gun trafık kazasında kaybetmıs oldunu okudum ve ıcımde dedımkı eger benım basıma bole bır olay gelecegını annemı kaybetecegıme bebegım olmasın allahım dıye de dua ettım cok zor bır acı ve sabır gerekıor kızlar ne bılım pek duygusala baglaıdm aksam askam:2:
kızlar slm bende pkoluyum ve artı kiloluyum şuan hem diyet yaopıyorum hemde ilaç tedavisi gördüm bu ay herşey yolunda dedi dr 6 gün sonra test yapıcam 2 ay oldu öğreneli aranızda ilk aydan bebiş sahibi olan var mı
aranızda pkoyla hamile kalan oldu mu korkuyorum ya bebeim olmassa diye
Kızlar ben günde 1 paket sigara içiyorum ya
Müdür olduğumdan kendi odamda içiyorum. Karışanım yok.
Nasıl bırakcam bilmiyom valla yaaaa
Kizlarrr hic lafi uzatmadan anlatiyorum. Cecomun da basina geldigi gibi bu ay doktora gidip tahlillerimi yaptirip tedaviye baslayacaktim ve 40gunde adet ooldugum icin 40gun bekledim adetim gelmedi bikac gun daha bekledim belirti felan olmayinca esimle dedik hadi tahlil yapalim diye ve dun gece 5test yaptik hepside pozitifti bugunde kan tahlili yaptirdik 3800kusur cikti 4-5haftalik dediler. Yarin insaallah bi kadin dogumcuya gidip keseye baktiracaz bide duyabilirsek kalp atislarini dinleyecegiz insaallah... Aminnn...
Kizlar alelacele yaziyorum sonra daha ayrintili anlatirim darisi her isteyenin basina insaallah aminnn
Kizlarrr hic lafi uzatmadan anlatiyorum. Cecomun da basina geldigi gibi bu ay doktora gidip tahlillerimi yaptirip tedaviye baslayacaktim ve 40gunde adet ooldugum icin 40gun bekledim adetim gelmedi bikac gun daha bekledim belirti felan olmayinca esimle dedik hadi tahlil yapalim diye ve dun gece 5test yaptik hepside pozitifti bugunde kan tahlili yaptirdik 3800kusur cikti 4-5haftalik dediler. Yarin insaallah bi kadin dogumcuya gidip keseye baktiracaz bide duyabilirsek kalp atislarini dinleyecegiz insaallah... Aminnn...
Kizlar alelacele yaziyorum sonra daha ayrintili anlatirim darisi her isteyenin basina insaallah aminnn
Eki Görüntüle 815480
kızlar herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorumm..
kaç gündür giremedim maşallah iyi kaynatmışsınız.
aykurt senin güzel müjdenle başladım güne Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.
waw yumurta gelişirken şu incir kürünü yap LÜTFEEEN..Tüp bebeğe gerek kalmayacak Allahın izniyle..tüp bebek işine girişme hemen..moralini yüksek tut..olacak inş.
cecoo valla sana yetişmek imkansız yaa..bende yoğunum ama senin kadar değil..
kreşin düzeni oturmadı alışma dönemi olduğu için..yeni kayıtlar falan derken..yoğunum bu aralar..birde nezle sendromunu ailece atlattık derken 2 gece önce büyük kızım kustu..sonra küçük kızım..bu üşütme değil salgın..havadan birbirlerine geçiyor malum kreş..dün işe gitmedim çocuklar dinlensin diye zaten sabaha kadar da uyumamıştım..bugün gideceğiz inş.
dogru soyluyorsun cnm ben bır anlık ole gecırdımallah hakkımızda hayırlısınız versınŞŞŞŞŞ canımmm öyle deme...insan heran ettiği duaya dikkat edecekk..çocuk isterkende duaya dikkat edicez sonrasındada...
biz hakkımızda hayırlı olan ne bilemeyizz sadece isterizzzz...o yüzden hayırlı olanını isteyelimm..ve cekemeyeceğimiz yükü vermesin hiçbirimizee..
allah hakkımızda hayırlı olanı versinn...hakkımızda hayırlı olanada gönlümüzü razı eylesinnn....biz aciziz...
bende sabah haksever diye birinin yazısını okudum, o da uğraşmış uğraşmış sonunda hamile kalmış... çok ağladım bende ya...
bizde böle güzel haberler yazarız inşallah... tabi Allah sevdiklerimizdende ayırmasın bizi, tüm sevdiklerimiz ve bebeklerimiz inş :)
Evetttttttttttt........işte müjde diye buna derler
Rabbim inşallah sağlıcakla kuçağına da almayı nasip eder mucizeni
İnan kendim hamile kalmış olsam ancak bu kadar sevinirdim
Ay bana ne oluyorsa sevinçten ağlayacağım neredeyse ( dengesiz ve aşırı sulugöz ceco)
ohh beeeeee sonundaa hadii sen söle diyee bişi demedimm ama çatladımmmmmmm...ben diyordumm sanaaa dikkat et diyeeee...
vallahi bayram öncesii süperr oldu bu..kızz bebek hırkalarıı öre öreee hamile kaldınn...artıkk kendininkinee örr...inşallah bizde yetişirizz sana bizimkilerede örersinnn...
kızz enişte nettiii....sende gizliden yapıp sürprizz yapaydınn yaaaaaaa......nasıl dedinn biliktemi yaptınızz tahlili....şimdi heycanlısınn..ama sonra ayrıntısıylaa istiyorum hepsini....
ayy hadi kalp atışlarınıda bi duyundaaa..inşallah kucagınada all...
Eki Görüntüle 815480
kızlar herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorumm..
kaç gündür giremedim maşallah iyi kaynatmışsınız.
aykurt senin güzel müjdenle başladım güne Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.
waw yumurta gelişirken şu incir kürünü yap LÜTFEEEN..Tüp bebeğe gerek kalmayacak Allahın izniyle..tüp bebek işine girişme hemen..moralini yüksek tut..olacak inş.
cecoo valla sana yetişmek imkansız yaa..bende yoğunum ama senin kadar değil..
kreşin düzeni oturmadı alışma dönemi olduğu için..yeni kayıtlar falan derken..yoğunum bu aralar..birde nezle sendromunu ailece atlattık derken 2 gece önce büyük kızım kustu..sonra küçük kızım..bu üşütme değil salgın..havadan birbirlerine geçiyor malum kreş..dün işe gitmedim çocuklar dinlensin diye zaten sabaha kadar da uyumamıştım..bugün gideceğiz inş.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Hepinize hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak sunsun
Hamile olanlara sağlıcakla kuzularını hayırlı evlat olarak kuçaklarına almayı nasip etsin, hamile kalmak isteyenlerede en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnn
Aklımdayken bildirimimide yapayım
Kafayı yemek üzere olan ceconun bildirimi
başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.2 kg
Bu hafta; 104.9 kg
Gelen; + 0.7 kg
Hedef; 85 kg ( şimdilik )
Spor; 2 gün yürüyüş ( aşağı yukarı toplam 1.5 saat )
Tartı resmen dalga geçiyor sanki benleBir yukarı bir aşağı deli ediyor beni ama galiba içtiğim ilaçlar sebep oluyor çünkü onlara başladığımdan beri aynı şey oluyor :26: Yine bunada şükür ya daha fazlasını almış olsam Allah korusun
Bir sonraki gidişimde doktora söylim olmadı ilacımı değiştirir yada dozajını değiştirir yoksa çok zor gider bu kilolar
günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı hayırlı eylesin ve kabul etsin inşallah...
ben yeni başladım şuan 68 kiloyum artık haftaya farka bakarız, tabi fark olursa :))
anammmmmmmm sen 68 kilomusunnnnn......ayyy benim hayalimdeki kiloo..ahh bende ogünleri bi görsemmmmmm...amazor gibişimdi hamilelik düşünüyorumm..bide kilo alırsam tekrar veremem diyede korkuyorumm..inşallah çok almam sonrasındada hemen veririmm...
kız senin fazlada kilo yokmuşş..sende5 yıllık evliydin dimi?? sen tedavi oldunmu hiç bu beş sene içindee ?? beni hep kilo bekletti bunca sene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?