- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
günaydınn kızlarrrrr...herkeze güzel bi gün diliyorumm..rabbim bugün hürmetinee gönlümüzdekilerin hayırlı olanlarını bizlere nasip etsinnn...hakkımızda hayırlı olanada gönlümüzü razı etsinnn...
kızlarr bugün kilo bildirimi varr..listeye katılmak isteyen arkadaşlar kilo bildirsinlerr...haftaya farka bakacagızz :) :)
eranisa ve ceco..bu ayın sonu zaten...bugünki kiloları geçmiş dönem diye alsamm..ve yeni bi liste eklesem bi sorun olurmu...kabul buyurursanız öyle yapıcamm
walla son gittiğim dr kilo ver dedi, fazla canım kilom boyuma göre. yazmıştım önceden evlendikten sonra 15 kilo aldım ben.
evet canım 5 yıl olacak 1 ay falan sonra.
tedavi gördüm tabi, 3 farklı drda. yumurtam oluştu, kendi kendine çatladı ama olmadı malesef, nasip değilmiş. ben yarım, 1, 2, 3 klomen hepsini denedim. 2 ayda iğne ile denedim.
bakalım eşimi aşılamaya ikna ettim gibi gibi, hayırlısı olsun inşallah....
kızlarr hazır evdeyken listeyi hazırladımmm paylaşım yapayımmm...
ZEYNELİMM...YAGMURLU...TUĞBAA... bildirim yapıp listeye girmek istiyorsanız..kilonuzuu söyleyinnnnnn...haftaya cuma yine tartılıpp kıyass yapıcazz..kim daha çok vermişş..hangi taktiklee...
hayırlısı be arkadaşımm..ben hep inandım inanıyorumda herşeyde bi hayır varr...rabbim bize bunu uygun gördüyse budurr...ogünlerde gelecekk onun umudu hep var içimde...bu çileninde biteceği bi nokta varr...etrafımdaki evliliklere bakıyorumdaa...hepsinde bir sorun varr...bende olan onlarda yokk onlarda olanda bende...ben hamdolsun diyorumm..
bak sen yakınsın aşılama olursan medipol megada bi dr var....hadi geçen yazmıştın yaa pkolu hanımların paylaşım alanı diye bi sayfaya..işte ordan 2 arkadaşımız o hastanede bayan bi dr var..ona gittilerr..ve ikiside ilk aşılama hamile kaldı..rabbimin izniylee..
hayırlısı olsun tabi, buda Allah'ın verdiği imtihanımız, buna imanım sonsuz. O ol derse olacak....
herkesi ayrı bir derdi var dediğin gibi, Allah dermansız dert vermesin..
o dediğin doktorun adını yazarmısın bi araştırıyım, şu an bi drum var ama erkek, başka bayan bulursam belki değiştirebilirim..
baslangic 74.400 bu hafta 73.6[table="width: 300, class: grid"]
[tr] [td]başlangıç[/td]
[td][/td]
[td]önceki dönem[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr] [td]68[/td]
[td]kloroform[/td]
[td]68[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]82kg[/td]
[td]eranisa[/td]
[td]74,6[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]83.3kg[/td]
[td]waw[/td]
[td]77,7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]80,4[/td]
[td]zambak06[/td]
[td]79,6[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]96kg[/td]
[td]egedeniz[/td]
[td]82[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]97,5[/td]
[td]ceco34[/td]
[td]104,9[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]100kg[/td]
[td]şipşirine[/td]
[td]94[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]99kg[/td]
[td]aykurt[/td]
[td]96,2[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
yepyeni gıcır listemizz...yeni ayda inşallah hep eksileri görürüzz...bu ay bittii..ama mevsim değişikliği diyeim aynı kalmışızz...ekimm güzelliklerle gelir inşallahh...
[table="width: 300, class: grid"]
[tr] [td]başlangıç[/td]
[td][/td]
[td]önceki dönem[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr] [td]68[/td]
[td]kloroform[/td]
[td]68[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]82kg[/td]
[td]eranisa[/td]
[td]74,6[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]83.3kg[/td]
[td]waw[/td]
[td]77,7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]80,4[/td]
[td]zambak06[/td]
[td]79,6[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]96kg[/td]
[td]egedeniz[/td]
[td]82[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]97,5[/td]
[td]ceco34[/td]
[td]104,9[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]100kg[/td]
[td]şipşirine[/td]
[td]94[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]99kg[/td]
[td]aykurt[/td]
[td]96,2[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
yepyeni gıcır listemizz...yeni ayda inşallah hep eksileri görürüzz...bu ay bittii..ama mevsim değişikliği diyeim aynı kalmışızz...ekimm güzelliklerle gelir inşallahh...
Kızlar sabah kalkıp işe zor yetiştim. Burçak bisküvi aldım. nescafeye bandırıp yarım paket yidim.
Birazdan yemeğe çıkcaz. Sordum çılbır makarna çorba yoğurt varmış.
Herhalde sadece yoğurt ve çorba içerim.
Bugün ay sonu sayımı var onlarla uğraşcam sisteme girişleri yapcam filan , akşamada haftalık toplantım var.
Yazabilirsem akşam eve gidince yazabilirim kızlar. Öptüm sizi. Beni listeye eklemeyi unutmayın küserim bak :)
kızlarrr ben geldim dr dann...yumoşumm 10 mm de kalmııışşşnapam nedemmm...
tarlusal verdi..bayramdan sonraya denk getirip gidicemm...klomen benzeri bi ilaç varmışş onu denicekk...
fikrimi soracak olursann iğne tedavisinde çok yumurta gelişir çatlama iğnesi yaparsakda olmaz hepsi çatlar ondan sa gelişen yumurtaları toplayıp tüpbebek yapalımmm diyorr..
bende tüpbebek istemiyorumm......................
dr un odasından çıktımm...eşimin bi kaç sorusuna zor cevap verip kendimi tutamayıpp ağlamaya başladımm..hala içimm doluuu...eve bırakmadı benii eşimle şirkete geldikk..işim bitsin birlikte çıkarız dedii...ama iştee...
şimdi ağzıma bi fermar çekesimm varr...vee susmakk sadecee..hiçç konuşmakk istemiyorumm..boğazımm düğüm düğümm..gözümden yaş akmasın diye sıktıkcaa bogazım dahada fena oluyorr...ne diyim ki...
tek bir cümle nokta koyuyor herşeyee.....NASİPPPP....
tarlusal verdi..bayramdan sonraya denk getirip gidicemm...klomen benzeri bi ilaç varmışş onu denicekk...
fikrimi soracak olursann iğne tedavisinde çok yumurta gelişir çatlama iğnesi yaparsakda olmaz hepsi çatlar ondan sa gelişen yumurtaları toplayıp tüpbebek yapalımmm diyorr..
dr un odasından çıktımm...eşimin bi kaç sorusuna zor cevap verip kendimi tutamayıpp ağlamaya başladımm..hala içimm doluuu...eve bırakmadı benii eşimle şirkete geldikk..işim bitsin birlikte çıkarız dedii...ama iştee...
şimdi ağzıma bi fermar çekesimm varr...vee susmakk sadecee..hiçç konuşmakk istemiyorumm..boğazımm düğüm düğümm..gözümden yaş akmasın diye sıktıkcaa bogazım dahada fena oluyorr...ne diyim ki...
selamun aleyküm kızlaaarr..
yaaa listenin başında ben vardımm benden daha çıtırları gelmiş...hoşgelmiş..dee benim hedef kilom 67..boy mu kısa acaba yeni gelen arkadaşlar??:44:
waw herkes bayrama kadar bir hedef koysun kendine..hedefe ulaşamayanlar çanta yesin
2 hafta var..
öncelik ben 74.6 şuan
bayram tam regl öncesi olacak ama 72 yi görecem inş.
hadi kızlar sizde hedef koyun..daha iyi motive oluruz hadiiiii
bu arada aşure yaptım ne zamandır canım istiyordu yaa..birazdan k.validelere gideceğiz onlara da götüreceğim..sizlerede verirdim ama malum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?