merhaba kızlar 23 yasındayım kilo problemim var tabiki bununla birlikte adet düzensizliğim var ama bu 1 aydır gebeliğin bütün belirtileri var 3 , 4 kez test aldım eczaneden yaptım hepsı negatıf ama bı kac gundur goguslerım cok sızlıo etrafında şişlikler var sürekli gaz sorunum var bı kac gundur karnımda kasıgımda ve belımde agrı hamile olabilirmiyim 4 testtede cıkmama ihtimali varmı ?
canım benım hemen telaş yapma...adetlerının arası ne kadar? ve tahmınıne göre gecıkme var mı?
3 ay olmadıgımda olmustu en son ramazan bayramının 2 ncı gunu oldum düşün bide gecen ayın 4nde oldum sandım ılk koyu cok az geldı sonra kahverengı en son cok acık pembe oda 1 bucuk gun surdu ve cok az geldı
kasım 4 de oldun yanı en son dıme...o da zaten normal sokulememıs. e pekı doktora gorundunmu bunun ıcın yanı bır tehşıs koydular mı PKO gıbı mesela? adetlerını duzenlemesı ıcın ılac vs ...ve kılon cok mu fazla? (soylmek zorunda degılsın ama)
canım benim bebek istiyosun galiba oyüzden de vücudumuz bizimle dalga geçiyo resmen hamilelik belirtisi sandığın herşey sana vucudunun oynadığı bi oyun adet belirtisidir muhtemelen ikisi çok benziyomuş birbirine ben de gebelik istiyorum ve her ay aynı belirtileri ben de yaşıyorum hevesleniyorum bi güzel ama sonrasında da hep hüsranla karşılaşıyorum o yüzden bak kilo sorunun da varmış anladığım kadarıyla adetlerinde düzensiz yanlış anlama ama muhtemelen hamile değilsin çünkü 4 testin de yanlış olma olasılığı pek yok
hay ben bu vücudumuza yaaa :))) tsk ederım cnım umarım sende kısa surede kavusursun bebişine
amin canım napalım yaaa psikolojikman çöküyoruz eee vücudda haklı eline fırsat geçmişken oynayım ben bunlarla diyo inşallah sen de tez zamanda alırsın bebişini kucağına....
inşallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?