• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİLO SORUNU

hayatadair34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
95
34
38
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben 37 yaşındayım benimle evlenmek isteyen biri var aynı yaştayız ben 59 60 kilo civarındayım oda 114 teyzem ve ailem ileride pişman olursun diyolar daha fazla kilo alırsa zaten kilosu çok fazla ileride hastalık vs çıkar diyolar bende ona sağlığın için kilo ver dememe rağmen kilo veremediğini ve beni böyle kabul et diyo sizce ne yapmalıyım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar ben 37 yaşındayım benimle evlenmek isteyen biri var aynı yaştayız ben 59 60 kilo civarındayım oda 114 teyzem ve ailem ileride pişman olursun diyolar daha fazla kilo alırsa zaten kilosu çok fazla ileride hastalık vs çıkar diyolar bende ona sağlığın için kilo ver dememe rağmen kilo veremediğini ve beni böyle kabul et diyo sizce ne yapmalıyım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Boyu kaç? Şimdi 2 metreye 114 kiloysa sıkıntı değil yani o kadar.

Ama kilosu boyuna oranla çok fazlaysa, sağlığı için de vermesi gerekir.

Sen ileride bu kilo meselesini takacaksın kafana belli, en iyisi mi görüşme adamla.

Bazi seyleri bence ölcüp tartmalisin. Sen simdi 37 yasindasin ve evlenmek istiyorsun anliyorum. Ama simdi 25 yasinda olsan o kadar kilolu bir adamla evlenmek istermiydin yinede? Yani eger o zamanda problem etmezdim kiloya bakmiyorum dersen simdi de sorun etme bence. Ama simdi sirf yasindan dolayi evlenmek istiyorsan ve o sebepten dolayi kiloyu gormezden geliyorsan bence vazgec evlenmekten cunku simdi gozune cok batmasada ilerde kafana cok takarsin..

Buraya konuyu acmanda kafana takacagini gosterir bilesin ;)

Ben olsam evlenmem. Estetik faktörünü geçiyorum, sağlık açısından çok sıkıntılı yani. Çoluğum çocuğum olacak o adamdan belki, çocuğuyla parkta, piknikte 5 dakika koşamayan, top oynayamayan bir baba yani... Tamam bir insanın hareketleri sonradan da kısıtlanabilir, kaza vs. Ama bu durum aleni bir şekilde ortada, üstelik adam kilo vermeyi reddediyor.
Merdiven çıkamaz, nefesi tıkanır sık sık, birçok fiziksel aktiviteyi yapamaz. Daha da önemlisi kalp, şeker vb. hastalıklarda risk artar.
Kızan kızsın bana ama göz göre göre bu kadar risk almazdım ben.

Evlenmezdim sanirim. Saglik acisindan cok riskli. Ilerde kesin daha da fazla kilo alir. Ben kendim 50 kiloluk insanim ama sagliga cok onem veririm. Ben takinti yapardim. Secim senindir elbette.

Yani. .deseki zayiflamak isterim ozaman biraz ılımlı dawranicam ama gerçekten kilolu olan insanin zayiflamasi iradesi o gücü yakalayip kilo vermeye çalışması cok zor...kilolu erkek duyunca bile cinlerim tepeme geliyor:KK11:

Walla ben eşime diyorum birgun bu kilon yüzünden bosanicam senden:mad: 33 yaşında hayatimin en güzel anlarinda yanimda sadece horul horul uyuyan uyamasa bile yatakda mide yanmasindan dim dik oturan..gece boyunca horlamasindan uyuyamadigim bir adamla sonsuza kadar evli olmak :KK61: bunu sadece çeken anlar...ayda yilda bir sirf cenemi kapatmak icin benimle beraber olup sanki kalpten gidecek gibi....ya yazsam ne olcak ki anlayan yasayan bilir...:cry:

Walla ben eşime diyorum birgun bu kilon yüzünden bosanicam senden:mad: 33 yaşında hayatimin en güzel anlarinda yanimda sadece horul horul uyuyan uyamasa bile yatakda mide yanmasindan dim dik oturan..gece boyunca horlamasindan uyuyamadigim bir adamla sonsuza kadar evli olmak :KK61: bunu sadece çeken anlar...ayda yilda bir sirf cenemi kapatmak icin benimle beraber olup sanki kalpten gidecek gibi....ya yazsam ne olcak ki anlayan yasayan bilir...:cry:
Mevsim çok dertliymişsin bu konuda ya. Çok mu yiyor, yani yemeklerini falan kıssan biraz verir sanki ya? Yoksa vermeyince kavga mı çıkıyor?

evlenmezdim...kı bende hıçbır zaman zayıf hatta normal kıloda olmamama ragmen...114 kılo çok fazla...emınımkı boyu 2 metre degıldır yanı....
ustelık sızde takıntı yapmışınızkı soruyorsunuz...evlennınce dahada batacak bu durum...mılletın bakışlarına katlanamayacaksınız...
evlendıkten sonra dahada alınacak kılolar cabası..

Evlenmezdim. Kilo insanin elinde olan degistirebilecegi bir sey ve bu adam bile bile degistirmek icin hicbir caba gostermiyor.
Obezite hem ciddi bir saglik sorunu hem de estetik problemdir. Kimse obezleri begenmek zorunda degil (eski bir obez olarak yaziyorum bunu, evet bir insanin nasil ki asiri zayif birini, kisa birini ya da bir sarisini begenmemesi normaldr obezi begenmemesi de normaldir, asagilama değildir.

Evlendikten sonra kilo alirsa bosarsincilardan once soyleyeyim. Kilo almasina izin vermem, ola ki aldi zayiflamasi icin sonsuz destek olurum. Yasayacagimiz sorunlara ragmen zayiflamak icin hicbir caba gostermezse artik beni sevmedigini dusunurum.

Benim iki arkadaşım çok zayıf ve minyon olmalarına rağmen eşleri aşırı kilolu bariz belli yani. Ama iki çiftte çok mutlu gördüğüm kadarıyla. Ve kızların evlenirken yaşları 25 in altıydı. Buna karar verecek olan sizsiniz.

Cok abur cubur yiyor kendi yedigi gibide cocuklarinda beslenme duzenini bozuyor. .4.5 yasindaki cocuk 37 kilo 3.5 yaşında ki de 31 kilo ben dertlenmeyimde kim dertlensin:KK14:

kilo üstüne kilo eklenebilir hali vakti yerindeyse tüp mide ameliyatı olabilir cevremden iki kisi yaptırdı evrim gecirdiler

Back
X