• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİLO SORUNU

114 kg erkeklerde çok durmuyor yani nasıl desem
Bu kiloda bir kadın olsa millet ooww diyor ama erkek olunca kilolu gözüyle bakılıyor sadece. Kadın olsa obez diyorlar.

Bu ayrımcılığı ben yapmıyorum bu arada yapılanı soyledim.
Zaten ben de kiloluyum :KK8:

Benim eskiden sevdiğim biri vardı
Boyu 170 (benden kisa) kilosu 110
Çok seviyordum onu aşırı gözükmüyordu yani kilosu. Göze batmiyordu.
Bütün gün haribo filan yerdi çok severdi öyle şeyleri :KK53:

Adamda şeytan tüyü vardi kimse kilosuna takilmiyordu ben dahil kizlar vardi hep çevresinde. O zekası,hazircevapliligi,güleryüzü,babacanligi filan varken 200 kilo olsa umrumda degildi.

Demek istedigim bence siz adama ısınamamışsınız kilosunu bahane ediyorsunuz. Olabilir yani kilosunu kafaya takiyorsaniz evlenmeyin derim.İleride çok sorun yaşarsınız gibi geliyor.

Son düzenleme:
Yasim gecti diye dusunup sirf evlenmek icin evlenmeyin...
Bir tanidigimiz obez di mide kucultme ameliyati oldu suan kg verdi fakat zihnen yemeklerden uzak duramiyor.
Yemek masasinda esiyle surekli didisiyorlar.
Adam bi porsiyon daha istiyor karisi olmaz diyor bosuna mi operasyon gecirdin diyor adam kiziyor.
Kisacasi kafada bitiyor birazda.

Anammm, neler varmış:)

Benim eşim de kilolu ama boyu 2 m. O yüzden bir tek göbeği var sayılır. Maşallah gayet de sağlıklıdır.

Ben evlendiğimde inceciktim ama kansızlık, b12 eksikliği sürekli hastalıkla uğraşır dururdum.

Şimdi hamile kalıp doğum yapınca vs kilo aldım. Eşim de kilo vermeye başladı şu sıralar. Ama onun o göbeğini arıyorum hala:))

Kısacası hayat bu. Hastalanan, kilo alan siz olabilirsiniz. O aniden kilo verebilir ya da kilo takıntısı yoktur mutlu mesut yaşar gider.

O adam içinize sindi mi, ona bakın derm. Kilosundan bağımsız değerlendirin şayet kilo takıntınız yoksa.

Ben sizi şöyle anladım, adam içinize sinmedi ama kafanızda evlilik düşüncesi var gibi...

Evlenmezdim. Kilo insanin elinde olan degistirebilecegi bir sey ve bu adam bile bile degistirmek icin hicbir caba gostermiyor.
Obezite hem ciddi bir saglik sorunu hem de estetik problemdir. Kimse obezleri begenmek zorunda degil (eski bir obez olarak yaziyorum bunu, evet bir insanin nasil ki asiri zayif birini, kisa birini ya da bir sarisini begenmemesi normaldr obezi begenmemesi de normaldir, asagilama değildir.

Evlendikten sonra kilo alirsa bosarsincilardan once soyleyeyim. Kilo almasina izin vermem, ola ki aldi zayiflamasi icin sonsuz destek olurum. Yasayacagimiz sorunlara ragmen zayiflamak icin hicbir caba gostermezse artik beni sevmedigini dusunurum.

Aynen..Burdaki alıngan obezler umrumda bile değil..Hiçkimse obez birini beğenmez(sevmez demiyorum) Eski erkek arkadaşım(mesleğinden de biliyor) her erkek fazla kiloyu,bıngıl bıngıl yağları iğrenç bulur,kimse kilolu bir vücudu çekici bulmaz demişti(bahsettiğimiz 5-10 kilo fazla değil).Ben seni bu halinle beğeniyorum dünyanın en klişe yalanıdır demişti.

Cok abur cubur yiyor kendi yedigi gibide cocuklarinda beslenme duzenini bozuyor. .4.5 yasindaki cocuk 37 kilo 3.5 yaşında ki de 31 kilo ben dertlenmeyimde kim dertlensin:KK14:
Çok üzüldüm canım. Onun da bir patlama boktası olacaktır bence, normal sağlıklı bir ruh hali değil çünkü.

Çocukların yeme düzenini böyle oluşturma, akşam mutfağı kilitle ve eşine değil ama çocuklara katı kurallar koy, yoksa ipin ucu kaçıyor. Allah yardımcın olsun.

Benim eşim de uzun boylu kilolu ama çok iradelidir, asla sağlıksız paket abuecubur ekmek vs yemez. Stresten göbeği var diye düşünüyorum bu kadar sağlıklı beslenip de veremediği için.
Ama senin anlattığın iradesiz bir tipte erkeğe saygı duymak da çok zor. İnş bir gün onun da kafasına dann dann diye iner. Allah yardımcın olsun.

Aynen..Burdaki alıngan obezler umrumda bile değil..Hiçkimse obez birini beğenmez(sevmez demiyorum) Eski erkek arkadaşım(mesleğinden de biliyor) her erkek fazla kiloyu,bıngıl bıngıl yağları iğrenç bulur,kimse kilolu bir vücudu çekici bulmaz demişti(bahsettiğimiz 5-10 kilo fazla değil).Ben seni bu halinle beğeniyorum dünyanın en klişe yalanıdır demişti.

Aslinda cogunluk kilolu insanlari begenmezken sisman fetisistligi diye bir şey var. Yani gayet fit gorunumdeki insanlar sadece kilolu insanlari seksi bulabiliyor, sosyal medyada gruplari falan var :)
Ama temelde bu bir begeni meselesi olmanin disinda saglik sorunu, bi kere cinsel hayat asla normal kilodaki birininki gibi olmuyor. Asiri terleme, cabuk yorulma, hareketlerin kisitlanmasi, giysi sorunu vs. milyonlarca problem var.
Hepsi bir yana bir kadinin ya da erkegin herhangi bir fiziksel ozelligi çirkin bulmasi gayet normal. Yani sarisin bir kadinin oldugu bir ortamda biri kalkip ben sarisinlari begenmiyorum esmerlere hastayim dediginde nasil ki sarisin kadinin beni asagiliyorsun, ayrimcilik yapiyorsun, fiziksel ozelligimle dalga geçiyorsun deme hakki yoksa ayni durum bir sisman icin de gecerli.

Cok abur cubur yiyor kendi yedigi gibide cocuklarinda beslenme duzenini bozuyor. .4.5 yasindaki cocuk 37 kilo 3.5 yaşında ki de 31 kilo ben dertlenmeyimde kim dertlensin:KK14:

Cocuklarinizi doktor kontrolune goturuyor musunuz? Yanlis anlamayin ben de sizinkiler kadar olmasa da kilolu bir cocuktum, ilkokulda ailem spora yonlendirdi ve zayiflafim ama hayatim o kilolu zamanlarimdan kalma saglik sorunlariyla ugrasarak gecti :( 33 yasindayim hala bir sure spora ara versem ya da yediklerime dikkat etmesem asiri bir hizla kilo aliyorum...

Konu Sahibi cevap bile vermiyo nerdesin yine konu açıp kaçmış lar

Ya evet şimdi boy da çok mühim. Boyu kaç mesela benim eşim de 108 kiloyu evlendigimizde ama boyu 1.93 cm olduğundan bayagi iyi duruyordu gerçi şimdi 97 kg oldu erittim adamı ama 108 de çok durmuyordu. Boy önemli. Kısa Boylu ise o fazla durur işte

Evet dr götürdüm ikisinide cok sukur sagliklilar boylarida uzun oldugu icin cocuklar kilolu ve boylu duruyorlar..bende geçmişte kiloluydum..gecen sene subat ayinda karatay dietine başladık eşimle. .ben dewam ettim o birakti 5 ayda 88den 58e indim 4/5 aydirda 58de sabitim..cocuklarada karatay yaptiriyorum gündüz sorun yok ama aksam yada hafta sonu ewe bi gelmesi var nerde zararlı yiyecek varsa alip geliyor..kapiyi çalmadan anahtarla içeri girip aldıklarını sakliyor..ben odadan gidince çocuklara ben size cips aldim size pasta aldim ama ananiz asla izin vermez aglarsaniz belki izin verir diyerek cocuklari kiskirtiyor...ben cocuklarima ilac dahi vermedim sürekli dogal yollardan bakiyorum ama...bazen çabalarım boşuna oluyor. ..kasim ayina kadar uzun çalışma saati vardı simdi 5te geliyor...onceden hafta sonu zehirliyordu simdi hergun...inanin sabah ise giderken bile aksam ne yiyeceğini ne alacağını söyleyerek gidiyor:kk77: herneyse kilo sorunu olunca ben çok dertleniyorum

Aslinda cogunluk kilolu insanlari begenmezken sisman fetisistligi diye bir şey var. Yani gayet fit gorunumdeki insanlar sadece kilolu insanlari seksi bulabiliyor, sosyal medyada gruplari falan var :)
Ama temelde bu bir begeni meselesi olmanin disinda saglik sorunu, bi kere cinsel hayat asla normal kilodaki birininki gibi olmuyor. Asiri terleme, cabuk yorulma, hareketlerin kisitlanmasi, giysi sorunu vs. milyonlarca problem var.
Hepsi bir yana bir kadinin ya da erkegin herhangi bir fiziksel ozelligi çirkin bulmasi gayet normal. Yani sarisin bir kadinin oldugu bir ortamda biri kalkip ben sarisinlari begenmiyorum esmerlere hastayim dediginde nasil ki sarisin kadinin beni asagiliyorsun, ayrimcilik yapiyorsun, fiziksel ozelligimle dalga geçiyorsun deme hakki yoksa ayni durum bir sisman icin de gecerli.

Ben sadece yukarıdaki arkadaşa istinaden beğeni kısmını yazdım.ve majority i konuşuyoruz yoksa toplumun %0006 sı her kesimden var.

Diğer kısımları benden iyi kimse bilenez ben obez bir aileden geliyorum.Benim büyükannem obezite yüzünden organları iflas ettiği için öldü.Zaten morbid obez kavramı nedir? Ölüm obezitesi..obez insan aşırı kalitesiz bir hayat sürüyodur ve hertürlü hastalığa sahiptir.Ha şimdi aa ben obezim ama hastalığım yok diyenler olacaktır.40 ına kadar bekleyin bakalım,kolestrol,seker,kalp,astım,mesane problemleri,fıtık,omurga sorunları...ohooo saymakla bitmez neyse..sonuc olarak boğazını tutsun obezler çünkü benim büyükannem de umursamazdı.1,5 yıl yatakta acıdan bağırarak,vücudu yaralar içinde öldü.Üstelik doktorları ülkenin en iyileri..hepsinin söylediği tek şey var...kilo vermeniz gerekiyor nokta.

Evlilik mi bu yoksa defile mi

Ben şu kilıyum o bu kilo

Adamla herşeyin uyuştu da kilosuna mı taktın yoksa zaten hiçbir şeyin uyuşmuyor mantık evliliği yapacağım da mantık ile kilo uyumlu mu diye mi soruyorsun

Eşim 185 bir ara 100 kilo oldu bu sıralar 90 civarı

O beni 47 kilo da gördü 74 kilo da arada 27 kilo var bakın

Bunu adam takmadı ben de ona takmam yani

Ayrıca da annemi vs yi adamın kilosuna bile karışacak konuma getirmem de

Bence içiniz ısınmamış evlenmeyin

Merhaba arkadaşlar ben 37 yaşındayım benimle evlenmek isteyen biri var aynı yaştayız ben 59 60 kilo civarındayım oda 114 teyzem ve ailem ileride pişman olursun diyolar daha fazla kilo alırsa zaten kilosu çok fazla ileride hastalık vs çıkar diyolar bende ona sağlığın için kilo ver dememe rağmen kilo veremediğini ve beni böyle kabul et diyo sizce ne yapmalıyım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Ayni seyi onun ailesi senin icin dese ve erkek arkadasin gelip kilonu yuzune vursa zayifla dese oturup hungur hungur aglardin eminim.

Cinsel aktivite 0'ya yakın olacak. Nefesi tıkanacak, ya da affedersin üstünde debelenecek nefes nefese peltin çıkacak ezileceksin.
Bir yürüyüşe bile çıkamayacaksınız, her şeyin kısıtlanacak. Bir tokat çaksa komaya girersin yemin ediyorum. Yaşım geçiyor diye atlama bu adama, keşke evlenmeseydim dersin bence evlenme. Çok pişman olursun.

Evlendigimle simdiki kilo farkim yaklasik 32 civari . Oyle abartili degilim evlendigimde cook zayiftim.
Zayif evlenirsin sonra kilo alir.
Saglikli olsun dersin ilerde prostat olur vs.. vss
Klise olcak ama guzelligine bakma bir sivilce yeter ,zenginligine bakma bir kivilcim yeter....
Sana bu ogutleri veren teyzenler falan eminim evlendiginde 40 kilo simdi koca gobekludirler. Allahaskina sen begendiysen ,ben bu adamla yol alirim diyorsan kimenee

4.5 yasindaki nasil 37 kilo olur!! Ya kusura bakmada burda suc sadece esinin degil. Esinin sorunu bi sefer kilo sorunu degil. Anladigim kadari ile seni umarsamaz, igrenc horlayan bir insan. Buna ragmen esini sevdiginden cekiyorsan, cek umrumda olmazdi fakat bu cocuklara yapilan resmen ciledir, kötü muameledir.

Hadi diyelim esin yediriyor, sen niye durdurmuyorsun? Niye halen eve abur cubur aliyorsun? O cocuklar artik ömür boyu kilo ile savasmak zorunda oldugunuz farkindamisin?? Ya o kadar kizdim ki! Cocuk yaaa! Cocuk!!!! :KK62:

Back
X