Kilo sorunum ve çevrenin yadırgaması

Aylaaglama

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
178
172
23
35
herkese merhaba öncelikle. Ben nişanlıyım 5 aydır. Eylüle doğru düğünümüz var. Üniversitede 3 te tanıştığım erkek arkadaşımla nişanlandık sevdik birbirimizi. Aileler iyi anlaşıyo. Aileside bana çok yakın davranıyo seviyolar. Hatta bazen ben annesigilin evlerine gidip ev işlerinde yardım ediyorum. Bana yaptırmak istemiyo annesi ama ben içimden gelerek yardımcı oluyorum. Giderken hem nişanlıma hem annesine bişeyler alıyorum. Evlerinde ihtiyaç varsa ben gelirken alıyım diyorum. Kızları gibi benimsediler beni. Nişanlımda aileme çok iyi. Benim babam yok annem ve kızkardeşimle kalıyorum 9 yaşında. Nişanlımda kardeşimin okul ihtiyaçlarını hatta bazen çocuktur gönlü bişey çeker diyerek harçlığını veriyo. Çok uzatmayım şimdiden güzel kalabalık bi aile olma yolunda gidiyoruz. Sorun şu ki ben kiloluyum bayağı veremiyorum bi türlü. Nişanlım ve ailesi hiçbir zaman bunun hakkında yorum dahi yapmadılar Allah razı olsun. Ama onların akrabaları ve komşuları benim kilom hakkında laf ediyolarmış. Öyle kız mı olur çocuk yanında evladı gibi kalıyo vs. Diyolarmış. Benim gıybetimi yapıyolarmış. Nişanlımın yanında teyzesi böyle bişeyler demiş ve nişanlımda sizi ilgilendirmez herhangi bi sağlık sorunu yok ben memnunum vermek isterse kendi kilo verir ben karışmıyorum kızın kulağına gitmesin üzülür vs. Demiş. Tartışma olmuş bayağı ben annesinden duydum. Benim korkum bu laflar ve sözler bizim aramızı bozar mı? Nişanlım bugün pek konuşmadı benimle. Çok yoruldum yağmurda ıslandım hasta gibi hissediyorum falan dedi. Yarın işe gitmeyecekmiş. Ben de ziyaretine gidecem. Bu konuyu açayım mı ona? İnsanların öyle demesi çok zoruma gitti. Ben de normal bi kiloda olmak istiyorum denedim ama veremedim. Diyetn ikinci gününde baygınlık geçirdim. Şu anda az yiyorum ama yine de veremiyorum :(

Canım kimseyi ilgilendirmez alan almış beğenen seni böylece beğenmis sende milletin lafını takip araniza kendince sorun yapma ama tavsiyem nacizane Ayda beş kilo versen 20 kilo eder düğüne ama baygınlık yaşıyorsak İnsülin direnci tiroid olabilir sende önce iç hastalıkları sonra diyetisyen spor verirsin ama öyle az yorumlar dgil

Diyetisyen eşliğinde kilo verebilirsiniz onun yanında da spor elbette.. öyle oturduğum yerde yiyeyim ardına kilo vereyim bir de kendi kendime diyet uygulayayım olmaz. Herkesin beden kuvveti başka çünkü... Çevre için değil de kendiniz için vermelisiniz bu kiloları sağlık için özellikle ! Ayrıca nişanlınıza bu konuyu açıp açmamak sizin insiyatifinizde eğer bu konuyla alakalı bir hissiyat oluştuysa ki öyle görünüyor. Yarın yanına gittiğiniz zaman "sağlığım için zayıflamayı düşünüyorum " gibi ufak çaplı ağız yoklaması yapabilirsiniz

1.70 boy 75 kilo

Ben de daha fazla bir şey canlandırdım kafamda.
Vereceğin en fazla 10 kilo.
Verirsin iste yeter ki.
İnsanları ilgilendirmez ama kayınvalidenin sana söylemesi çok da yerli değil gibi geldi. Bence o da zayıflamanı istiyor. Nişanlın seni böyle sevmiş, e sen de kendini seviyorsun herhalde? Kimse laf edemez

Çok kilolu değilsin 10 kilo versen zayıf olursun ekmeği kes aburcuburu kes diğer şeyleri normal yemeye devam et incecik olursun. Bende bi 90 100 varsın zannettim. Ne derlerse desinler boşver nişanlının taktığını zannetmiyorum

Ben de 110 falan dedim içimden.bu mu yani?
Kendileri zayıf nişanlımda zayıf. 70 kilo o da. Komşuları da demiş bu kız iri bu çocuktan nasıl aldınız falan demişler. Bu çok canımı sıktı benim.
3 yıldır beraberiz 5 aydır da nişanlıyız. Hiç konuşma geçmedi aramızda. Şakalar dışında. Pofuduk falan diye severdi beni ben de hiç alınmazdım. Ama düğün zamanı yaklaştıkça insanların sözleri falan kulağıma gelmeye başladı. Mesaj atıyorum cevap yok şu anda da . Galiba etkilendi bu laflardan

Ama kalçam ve basenlerim çok geniş duruyolar. İnsanların da galina bu çok dikkatini çekiyo
165 boyunda 75 kiloda evlendim diyenler bankada vardı ama ben çok güzel hissediyordum çünkü eşim benden önce cevap verip kiziyordu adam zayıf sevmiyor kime ne başkentlerinde gayet geniş giyiminde dikkat çekici olmayacak şekilde giyinirsin

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme derim, kendini kusurlu görürsen insanlar bunu kendinde hak görür.
Zaten boyuna göre kilon gayet normal. 150 boyunda 80 90 kilo kızlar cillop gibi çocuklarla evleniyor.
Evlilik bedensel bir eylem olsada önemli olan ruhların uyumudur.
Etrafına bakarsanda hep manken gibi kızlar aldatılır.

Sen hiç bunu kafana takma, kaynanan olacak kişiyede o kadar bağlanma hayal kırıklığın çok olur.

Ben kaynanana takıldım bu konuşulanları neden sana anlatmış moralini bozacağını bile bile. Konuşanlara ağzının payını verseymiş ya. Bence sen ona dikkat et ve çok da yakın olma sonradan değişebiliyorlar.
Ben de anlamadım neden dediğini. Dediğiniz gibi zayıf olmamı istiyo galiba o da. Çay içerken böyle bi konu açıldı. Aslında komşulara pek yüz verme falan dedi. Dedikoducular dedi. Ağzından laf almaya çalışıyolar samimi gözüküp dedi. O sırada da böyle böyle oldu dedi

Kendileri zayıf nişanlımda zayıf. 70 kilo o da. Komşuları da demiş bu kız iri bu çocuktan nasıl aldınız falan demişler. Bu çok canımı sıktı benim.
3 yıldır beraberiz 5 aydır da nişanlıyız. Hiç konuşma geçmedi aramızda. Şakalar dışında. Pofuduk falan diye severdi beni ben de hiç alınmazdım. Ama düğün zamanı yaklaştıkça insanların sözleri falan kulağıma gelmeye başladı. Mesaj atıyorum cevap yok şu anda da . Galiba etkilendi bu laflardan
75 den 60 a inmek zor değil kolon çok değil zaten 60 olursan manken olursun da sorun bu değil.
Kime ne senin kilondan. Bundan etkilenip aramayacaksa da hiç aramasın ama hasta demişsin uyuyordur.

75 den 60 a inmek zor değil kolon çok değil zaten 60 olursan manken olursun da sorun bu değil.
Kime ne senin kilondan. Bundan etkilenip aramayacaksa da hiç aramasın ama hasta demişsin uyuyordur.
İnşallah sadece hastayım dediği içindir. Çünkü akşam 9 dan beri hiç ses soluk yok. Bu olaylarda dün oldu. Hemen bunların üstüne böyle yapması kuşkulandırdı beni :(

Back
X