Kilo sorunum

diamond5

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
48
0
6
İstanbul
iyi aksamlar öncelikle, daha önceden de kilo sıkıntımla ilgili konu acmıstım. 17 yasında 1.73 boyunda ve 48 kiloyum, bebekligim de acayip sismanmısım ama sonra zayıflamısım ve kendimi bildim bileli zayıfım cok kafaya takıyorum özgüvenim gitti resmen insanlar sürekli cok zayıfsın deyip duruyor kafayı yicem kilo almak için iyi beslenmeye karar verdim bundan sonra ve fitness a gitmek istiyorum yararı olur mu sizce?? yardımcı olun lütfen ((

Canım moralını bozma bol bol miden şişene kadar ye maximum ne kadar yiyebiliyorsan ye ve asla ama asla aç karna uyuma aç kalma gün içinde açıkırsan ağzına mutlaka bişey at bu kalorili şeyler olursa daha iyi olur çünkü açlık durumunda vücut yağları yakmaya başlıyo sen mideni boş bırakmazsan vucüdundakileri yakmaz artık biriktirmeye geçer sakın aç uyuma karnını tıka basa doyur öyle uyu bende çok zayıftım seni çok iyi anlıyorum banada hep çok zayıfsın diyorlardı 43kiloydum şuan 55 küsür kiloyum 13kilo aldım , ve tatlı çok önemli yemeklerden hemen sonra tatlı yiceksin bu direk kilo yapıyo fitnessta çok yorma kendini hafif hafif yap çok yorarsan kilo verirsin hafif çok yormicak şekilde yaparsan acıkır daha çok yemek yersin:) dediklerimi yap bak kilo almak yemek yemek başka çaresi yok tozlar vs işe yaramıyo yemeklerin yanında mutlaka ekmekte ye ve asla bağırsaklarını çalıştırcak şeyler yeme canım alırsın sıkma canını alınabiliyor :)

Son düzenleme:
cok tesekkürler yorumun icin vallahi tebrikler ben bi 5-6 kilo alsam yeticek bana ama imkansız gibi geliyo bana iste ama kesinlikle denicem bunları toz falan kullanmak istemiyorum zaten ama iştah acıcı surup almayı düşünüyorum, fitnessa gidip gitmemekte de kararsızım zaten zayıfım kilo vermiyeyim birde :))

Kendini karbonhidrata boğmak ve yemeklerden sonra tatlı yemek gibi bir hataya sakın düşme
Diyabete direk davetiye yollamış olursun
Öncelikle diyetisyene git. Neden zayıfsın ne sebep oluyor bir öğren
Liste verir ona göre hareket edersin
Sonra vücudun dengesi bozulur, düzensiz kiloya bağlı bol çatlaklı bir insan oluverirsen bu seferde eski günlerin için üzülürsün

insanlar neden doktora gitmekten hoşlanmıyor anlamıyorum :)

çok zayıf veya çok şişmansanız doktor kontrolnde herşey sağlıklı ve kesin bi şekilde düzelicektir zaten

ayrıca kila almak vermekten daha zor diye biliyorum benim bi arkadasm var senin boy ve kilo civarında. gerci o bununla gurur(!) duyuyor ama mesela ekmek drüm kızrtma cips baska bişey yemez hala aynı

yani diyetisyenler zayıflamak için değildir sadece. git güzel bi diyet programı verir belki vitamin takviyeleride yapar. eş zamanlı fitnessa git bencede sağlam kafa sağlam vücut

bende kilomdan rahatsızm herkesin derdi kendine işte

Allah aşkına sizde işe yaradı diye insanlara böyle bişeyi nasıl öneriyosunuz?

uyumadan önce tıka basa yesin yesin bağırsaklarını çalıştıracak şeyler yemesin.

Nerde sağlık nerde bilinç.

kilo alacağım/vereceğim diye binbir türlü hastalığı hiçe sayıyorlar. Arkadaş bağırsaklarını çalıştıracak seyler yeme demiş yani şok oldum 17 yasındaki bi kıza verilen öğütlere bakar mısınız.

haklısınız tesekkürler :)

diyetisyene gitmek aklıma tabii ki ama her ay cildiye kontrolum var ve bu hafta disciye gitmem gerek yani bu aralar gidemeyecegim diyetisyene ve ben bir an önce kilo almak istiyorum :)

kilo almak icin beslenme uzmanina gitmen sart canim,pilav ve yogurtu birarada yiyebilirsin,,benimde 5 kilo fazlam var sana vereyim zevkle:)

diyetisyene gitmek aklıma tabii ki ama her ay cildiye kontrolum var ve bu hafta disciye gitmem gerek yani bu aralar gidemeyecegim diyetisyene ve ben bir an önce kilo almak istiyorum :)

bak cınım bende 18 yasındayım ve düzgün bir fizik için 20 kilo fazlam var nolmuş?

elbetteki vermem gerek ama önceliklerim var sınav gibi . Bişeylere zamanımız hep olucak o yuzden kendine dert etme yani yaşamadan bilemem de bence obez olmaktan zayıf olmak sosyalite bakımından daha az zorlayıcı olsa gerek :)

bu arada geçmiş olsun. Allah sıhhat versin

kesinlikle dogru, sükürler olsun baska bir derdim yok ama cevrem de ki insanlar yüzünden özgüven sorunu yasıyorum yoksa Allah baska dert vermesin... Tesekkür ederim bu arada :))

kesinlikle dogru, sükürler olsun baska bir derdim yok ama cevrem de ki insanlar yüzünden özgüven sorunu yasıyorum yoksa Allah baska dert vermesin... Tesekkür ederim bu arada :))

of onlara kesin sesinizi de :)

bende iriyim arada sakasını yapanlar oluyor umursamıyorum

zayıfsan zayıfsın mankenlerde zayıf kıskanıyorlar kızım seni

hihohoho ipincesin zorlarına gidiyor

hehe

of onlara kesin sesinizi de :)

bende iriyim arada sakasını yapanlar oluyor umursamıyorum

zayıfsan zayıfsın mankenlerde zayıf kıskanıyorlar kızım seni

hihohoho ipincesin zorlarına gidiyor

hehe
ahah moralim tavan yaptı su an Allah tan buraya yazmısım yoksa gaza gelip sacma sapan seyler yapıcaktım kilo almak icin :))

Allah'ım nolur bigün ben de çok zayıfım ne yapmalıyım diyebileyim :)
Şaka bi yana sağlığın için doktor kontrolünde kilo almalısın canım.
Sağlıksız alsan bile bi süre sonra geri verirsin.
Tıpkı şok diyetle kilo verip sonra hoop daha fazlasını alanlar gibi.
Bence de zayıflık şişmanlıktan çok daha iyi sosyalite açısında.
Bozma moralini canımcım :)

Kilolu bir bayana aay ne kadar kilolusun denmez. Denemez daha doğrusu.
Ama zayıf insanlara artık hasetten mi nedendir çok zayıfsın, senin yerinde olmak istemezdim gibi sözler söylenir.
Bence tıkayın kulağınızı. Emin ol yiyip yiyip kilo almamak için can atıyorlardır. Ya da iştahım kesilse de kilo sorunu yaşamasam diyorlardır.
Zayıf değilim hatta kilo almaya müsait bir yapım var. Ama insanların bu acımasız yorumlarına sinir oluyorum.

55 kilo falan olsan süper olur,gece yatmadan bebe bisküvisi var ya onları falan yiyolarmış,sonra pekmez içiyolarmış,deneyebilirisn sen de.
He bir de düzenli yemeye alış,hergün 2-3 lokma arttır yediklerini,sonra kendiliğinden yiyeceksin,sporuda tavsiye ederim,insan spordan sonra deli gibi acıkıyoo

Son düzenleme:
öNcelikle bir dahiliye doktoruna giderek kan tahlili yaptır.Tiroit tahlili yaptır.Belki tiroitin(guatr) vardır ve bu yüzden kilo alamıyorsundur.Eger hormonlarımız çok çalışırsa zayıflarız ve kilo alamayız ama az çalışırsa kilo alırız.Doktora gidince tsh değerlerine bakılacaktır.

Spora giderek te kilo alınır ama düzgün bir beslenme yöntemi ile kilo alacam diye tatlıya ve hamur işine yüklenme sonra şeker ve kolestrola hoşgeldin dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…