• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo sorunum:(

Boyum 168 kilom 64 ama hic memnun degilim
Iki sene once evlenirken 53 kiloydum ama evlenilir evlenmez 10
Kilo aldım :) bide hamilelik 20 daha aldım derken 30 kilo cuk geldi. :( simdi 19 kilo verdim ama 55 e inmek istiyorum

:1: diyet yapabilsem gerçi geçen sene diyetisyene gitmiştim ama disiplinli olamıyorum ki eve akşam 6 buçukta geliyorum işte oturduğun yerde ot bile yesen yarıyo e evde yeme dimi eve gelincede saldırınca böyle oldu bıktım kendimden

Bende ayni durumdaydim da artik esime yemek hazirliyorum ya kendime sadece bir kase yogurt ve salata alip cekiliyorum kenara....
O karsimda haziladigim guzel yemekleri yerken bende kendi yemegimi yiyorum..

kizlar benim boyum 162 kilom 87 :(
benim boyumda olanlar yada boyuma yakin olanlar siz kac kilosunuz halinizden memnun musunuz
memnunsaniz o kiloya inmeyi ve o kiloda kalmayi nasil basardiniz???
buarada iyi
hizli kilo verdiren denenmis bir diyet plani lazim bana yardimci olurmusunuz

bende 1.66 boyundayım bi ara 68 kiloydum , ama sürekli yiyen biriydim karar verdim kilo verecem diye , sonra birden yemeği kestim , nesfit aldım öncesabah akşam nesfit yiyodum öğle araları veya acıktığımda sebze yiyordum sonra kahvaltımı yapmaya başladım 1 dilim ekmek veyaz hiç ekmeksiz , tabi birde 1 ay spora gittim yaklaşık 1.5 ayda 57 kilo oldum ve üzerinden 1 yıl geçti hani çabuk verilince çabuk alınır derlerya ben almadım şimdi en fazla 58.5 oluyorum arada , birde spordayken çok yüklendim kendime hoca 4x25 dediyse ben 5x25 6x25 yaptım öyle işte canım azim edersen oluyor , birde abur cuburu çok yerdim hepsini kestim :1:

valla bisey deyimmi ben 67 idim 6 ayda 7 kilo aldim sonra nasil basardim bilmem 3 ayda ustune13 kilo daha aldim
kolayi gazozu asidi kesemiyorum olmuyo bagimlilik gibi bisey bu asit
cayima da 5 kesme seker katmazsam tadsiz geliyi :(

sen yine iyisin kiz yani benden daha iyi durdugun kesin. ekmek o sicak firindan gelen taze ekmek kokulari beni olduruyo ah bide sokagimda ekmek firini ve tatlici var iyimi ikisinede dayanamam :25:

sen hem löp löp yeyim hem ince olayım istiyorsun arkadaşım yok böyle bir şey. kolayı gazozu kesemiyorum , ekmek kokusuna dayanamıyorum yok. kendi kendini telkin edecen. benim midemi bulandırır o fırındaki sıcak ekmek kokusu. ıyk.

cok sagol cnm oneriler icin sorun su ki az yiyerek zamanla ben bu 20 kiloyu atarimda sonra normal yemeye baslayinca geri geliyo sonratum emekler cope. evet bende stresliyken agir problem gecirince yemek yiyemeyenlerdenim
ama hersey iyi gidince he bide calismiyosam evdeysem yemege sariliyorum. banada caresi stres ama kilo vermek icin stres isteyemicem digeri ask asikken de tikaniyom ama 10 senelik evlyim kcama seviyorumda adi ask degil bunun oda yaramiyo bide cok yogunasam cok mesgul olursam gun icinde disarlarda bi yerde yemeyi unutuyorum ama coucuklarim kucuk oyuzden evdeyim

mucize diyet formülleri aramayacaksın arkadaşım. yaşam tarzını beslenme tarzını değiştireceksin. 1 yıl diyete girdim, 30kilo verdim bitti oh eskisi gibi yiyeyim yok yani. zaten bir yıl düzenli yesen miden alışır istesen de eskisi kadar yiyemezsin.

sabahları tam buğday ekmeği iki dilim istediğin kadar domates salatalık 5 zeytin 1 yumurta

arada 1 elma kesmiyorsa 2 elma

öğlen bir kase çorba 1 tabak sebze booool salata bir dilim ekmek

arada yine meyve. yada kuruyemiş. ama kuruyemiş derken şöyle 5-10 badem 2-3 ceviz. fazlası yok.

akşam evde ne pişmişse. ama yine çorba mutlaka iç. sebze et tavuk ne varsa ondan ye ve boooolca salata. pilav makarna pişmişse evde nefsini köreltmek için 1 çorba kaşığı ye.
canın tatlı mı istedi 2 top dondurma ye. ya da 2 tane günkurusu kaysı.
3 litre su iç. günde 1 saat yürü. çayı sıfır şekerle iç. bak bakalım nasıl zayıflıyor ve zayıf kalıyorsun. bu yazdıklarım bence diyet listesi değil, herkes zaten böyle yemiyormu. herkesin evinde hergün mantı baklava suböreği pişmiyorki. onlar istisna yemekler arada sırada yapılan şeyler. sen de bunlar piştiğinde ye. ama atıyorum koca bir tabak yerine komposto kasesi ile ye mantıyı nefsini köreltmek için.

yaşını merak ettim. çalışıyormusun çocuklar kaç yaşında?

Son düzenleme:
Nasil verdin canım 19 kiloyu

Dogum kilosu olduğu icin bi kısmı kendiliğinden gitti. Diğer kısım icin ekmegi nerdeyse tamamen bıraktım bu ara aksam 6 dan sonra yemiyorum.cikolatayi bıraksam bi ah keske kalan da gidecek deeee

sen hem löp löp yeyim hem ince olayım istiyorsun arkadaşım yok böyle bir şey. kolayı gazozu kesemiyorum , ekmek kokusuna dayanamıyorum yok. kendi kendini telkin edecen. benim midemi bulandırır o fırındaki sıcak ekmek kokusu. ıyk.

mucize diyet formülleri aramayacaksın arkadaşım. yaşam tarzını beslenme tarzını değiştireceksin. 1 yıl diyete girdim, 30kilo verdim bitti oh eskisi gibi yiyeyim yok yani. zaten bir yıl düzenli yesen miden alışır istesen de eskisi kadar yiyemezsin.

sabahları tam buğday ekmeği iki dilim istediğin kadar domates salatalık 5 zeytin 1 yumurta

arada 1 elma kesmiyorsa 2 elma

öğlen bir kase çorba 1 tabak sebze booool salata bir dilim ekmek

arada yine meyve. yada kuruyemiş. ama kuruyemiş derken şöyle 5-10 badem 2-3 ceviz. fazlası yok.

akşam evde ne pişmişse. ama yine çorba mutlaka iç. sebze et tavuk ne varsa ondan ye ve boooolca salata. pilav makarna pişmişse evde nefsini köreltmek için 1 çorba kaşığı ye.
canın tatlı mı istedi 2 top dondurma ye. ya da 2 tane günkurusu kaysı.
3 litre su iç. günde 1 saat yürü. çayı sıfır şekerle iç. bak bakalım nasıl zayıflıyor ve zayıf kalıyorsun. bu yazdıklarım bence diyet listesi değil, herkes zaten böyle yemiyormu. herkesin evinde hergün mantı baklava suböreği pişmiyorki. onlar istisna yemekler arada sırada yapılan şeyler. sen de bunlar piştiğinde ye. ama atıyorum koca bir tabak yerine komposto kasesi ile ye mantıyı nefsini köreltmek için.

yaşını merak ettim. çalışıyormusun çocuklar kaç yaşında?

O Kadar guzel yazmissiniz ki tebrik etmek istedim.
Benimde yasam bicimim bu.

Dogum kilosu olduğu icin bi kısmı kendiliğinden gitti. Diğer kısım icin ekmegi nerdeyse tamamen bıraktım bu ara aksam 6 dan sonra yemiyorum.cikolatayi bıraksam bi ah keske kalan da gidecek deeee

AYy ben yatmadan once muhakkak yiyorum ya.
Bi kase yogurt yada bir meyve yiyorum mutlaka.
Yanlis yapıyorum galiba cunku en az 15 saat ac kalmak gerekiyor zayiflamak icin

,
kız missblue daha ne vereceksin maşallah kilon gayet iyi ..ben 170 boy ve ne yazıkki bu 2 ayda aldığım kilolarla 68 oldum geçen yaz 62ydim bende konu sahibi gibi abur cubur yiyorum ve ne yazıkki hep çikolata :( yemekten keserim ama ondan vazgeçemiyorum bu leslie nasıl yapıyorsun video değilmi olduğun yerde yürüyormuş gibi yapılan şeymi ben işte yapabilirmiyim bunu

Aslında kilo vermek değil de biraz daha incelmek istiyorum basen kısmından:ssz:
Ben az yemeye alıştım ekmeksiz bir çorbayla tıkabasa doyarım nasıl bi'vücut varsa su içsem yarar oyüzden korkuyorum biraz:1:
Leslie ben akşamları yapıyorum youtubedan açıyorum hemen giyiyorum taytımı kulağıma da kulaklık oh mis.
Hergün akşamları yarım saat bile ayırsan yeter tabii boğazdan da kısıp, bol su içerek...
Ben gece aburcubur yer, kola içerdim hee bi'de gece kahvaltı yapardım bi'tabak hazırlardım, sabah hiç öyle bi'kahvaltı yapmamışımdır herhalde:27:
Gece yemeğini ve kolayı kestim aburcuburda da mesela çikolata mı alıyorum tüm paketi bi'oturuşta yiyeceğime 3 günde yiyorum.

Merhabalar
ben de yazdıklarınızı okudum.62 kiloyum ve 55 e düşmek istiyorum.
evlendiğimde 47 kilo idim boyum 1,55 :(
2 çocuk sonrasında ve kullandığım ilaçlar ile 64 e çıktım
geçen yıl dukan ile ve işe yürüyerek gidip gelerek 59 a kadar düşmüştüm ama kışın tekrar aldım :(((((

Back
X