Arkadaşım boşver milletin dediklerini.Şimdi kilo aldın derler zayıflasan aa ne kadar zayıflamıssın derler,kimseye göre şekillendirme
hayatını.Sağlığın yerindeyse hiç kafana takma kilolarını.Kimin ne zaman ne olacağı bilinmez,5-6 kilo fazlan varsa bırak kalsın depoda gün gelir
lazım olur :) Nasıl diyeceksin :)) Ben kiloluydum 20 li yaşlarıma göre 17 kilo fazlam vardı,ama obez durumunda değildim,kendimi çirkin de
hissetmiyordum,sağlık sorunum da yoktu.Dolayısıyla kilo vermek için gerçekten geçerli bir sebebim olmadığı için kilo verme girişimlerim de hep
başarısız olurdu,çünkü insanın bunu gerçekten istemesi lazım,bunun için de çok geçerli bir nedenin olması lazım.En azından bu benim için
böyleydi.Ama 36 beden bir kot bile bazı insanlar için çok geçerli bir neden olabiliyor :)Tüm tanıdıklarım eski zayıf hallerimi de
bildiklerinden ,aman ne kadar kilo almışsın,versen çok güzel olursun falan dediler,kendini bilen insanlar hariç tabii ki.Gün geldi ben
rahatsızlandım 2 operasyon geçirmek zorunda kaldım ve toplam 16 kilo geldiği gibi gidiverdi...İnan şimdi tartıdaki kilomu görünce
üzülüyorum.Oysa sağlıklı sınırlar içinde kilom.Allah korusun bir operasyon daha geçirirsem eriyeceğim demek .Şimdi o zayıfla diyenler,aa ne
kadar zayıflamıssın kötülemişsin dediler yüzüme hasta ziyaretine geldiklerinde,hem de hastaneden yeni çıkmışken :)) İnsanın dış
görünüşüyle ,kilosuyla uğraşmak saçmalıktan başka bir şey değil bana göre.Önce daha da zayıftım,sonra kilolu oldum,şimdi gene zayıfım.Zayıf
dediysem hep sağlıklı sınırlar içinde gene.O yüzden sağlığın yerindeyse boşver milleti,takma kafana.Body mass index diye bir hesaplama
yöntemi var,netten bul kilonu hesapla,zaten dr lar da ona göre hesaplıyor.eğer çok fazlan varsa sağlığın için ver tabii ki,gerisi boş :))