• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo ve baş çevresi

bu son günlerde eliyle yeme isteği var sürekli. kaşığı asla kabul etmiyor veya ben elimle ağzına bir sey götüremiyorum ama iştahı da bunla beraber arttı. yarısını yiyor, yarısını etrafa saçıyor ama eskisinden daha iyi gibi.

9.5 ayda sağlık ocağında ölçümü yapıldı 9300 gram olmus. boyu da 74 cm ama baş cevresi bakılmadı. bakınca da kücük kafalı görünüyor oğlum, doğduğunda da öyleydi. yanakları büyük ya da o yüzden kafası kücük geliyor.

bakalım bu cuma günü tekrar kontrolü var. doktorumuz beğenecek mi durumunu görecezğix 🥲
Kendisi yiyecek o zaman. Gayet iyi maşallah kilo da boy da.

boşuna evham yapmayın bence. benimkinde de 6.aydan sonra kilo alımı yavaşlamıştı.

doktor sorun yok diyorsa siz de kafaya takmamaya çalışın.

biri daha yazmış. meyve seviyorsa kahvaltıda muz avokado labne karıştırıp verebilirsiniz. biz kuruyemişe erken geçmiştik, alerjik değildi. içine ezilmiş ceviz de katıyordum. hala verdiğim bir kahvaltıdır bu. bayılarak yiyor. muzlu her şeyi seviyor benimki. omleti bile muzlu yapıyorum bazen. sizinki de meyve seviyorsa şanslısınız. mesela tahin sevmiyor benimki. tahin de sağlıklı kilo aldıran bir besin diye biliyorum. pekmezden iyidir en azından. muzlu pankek çok iyi bi seçenek şu anda elle yemek istiyorsa.

öğün işi de sıkıntılı haklısınız. sizinle otursun yesin de eee yemiyor yani bir sürü çocuk. niye yemiyor diye boşuna gerilmeyin. kilosu da gayet iyiymiş. bomboş sağlıksız kilo alımı yerine böyle sağlıklı bir şekilde olması daha iyi.

boşuna evham yapmayın bence. benimkinde de 6.aydan sonra kilo alımı yavaşlamıştı.

doktor sorun yok diyorsa siz de kafaya takmamaya çalışın.

biri daha yazmış. meyve seviyorsa kahvaltıda muz avokado labne karıştırıp verebilirsiniz. biz kuruyemişe erken geçmiştik, alerjik değildi. içine ezilmiş ceviz de katıyordum. hala verdiğim bir kahvaltıdır bu. bayılarak yiyor. muzlu her şeyi seviyor benimki. omleti bile muzlu yapıyorum bazen. sizinki de meyve seviyorsa şanslısınız. mesela tahin sevmiyor benimki. tahin de sağlıklı kilo aldıran bir besin diye biliyorum. pekmezden iyidir en azından. muzlu pankek çok iyi bi seçenek şu anda elle yemek istiyorsa.

öğün işi de sıkıntılı haklısınız. sizinle otursun yesin de eee yemiyor yani bir sürü çocuk. niye yemiyor diye boşuna gerilmeyin. kilosu da gayet iyiymiş. bomboş sağlıksız kilo alımı yerine böyle sağlıklı bir şekilde olması daha iyi.
benimki de muz çok seviyor. kahvaltida muzlu pankek yapıyorum yarım yamalak yiyor 🥲😂 genel olarak meyve seviyor çok sükür. aksam öğününde bi gün çok güzel yediğini başka bir gün yemiyor. hep yediği tek şey yoğurt. bazen çok çaresiz kalınca yoğurfa meyve karıştırıp veriyorum aksam öğününde de 🥲

benimki de muz çok seviyor. kahvaltida muzlu pankek yapıyorum yarım yamalak yiyor 🥲😂 genel olarak meyve seviyor çok sükür. aksam öğününde bi gün çok güzel yediğini başka bir gün yemiyor. hep yediği tek şey yoğurt. bazen çok çaresiz kalınca yoğurfa meyve karıştırıp veriyorum aksam öğününde de 🥲
benim oğlan 20 aylık. bi gün bir şey yapıyorum. o da bayılarak yiyor. seviniyorum oh listeye sevdiği bi yemek daha ekledim diye. ertesi gün yüzüne bakmıyo tükürüyor. yani normal insanlar tabi bi yerde 😅 bi gün canının istediğini bi gün istemeyebiliyo bizler gibi. canınızı sıkmayın hiç.

Back
X