- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Chericheriladyy
-
Valla ben kilolu hamile kalamadim tüp mide ameliyatı oldum kilo verdikten sonra kaldım her insan da bir olmuyor kilolu hamile kalanda var elbette ama oda sorun oluyor diyorlarMerhaba kızlar. Kiloluyum ve hatta diyet sürecindeydim ama hamile kalmak istiyorum. Şuan kilom beni çok zorlamıyor ama çok üst sınırdayım. Hamilelik sürecinde beni çok zorlar mı? Çok kilolu olup hamile Kalanlar var mı? Varsa süreci nasıl geçirdiniz acaba?
Diyet ve kilo verme sürecindeydim. Eşimle nasıl olsa pcos var hemen olmaz diyerek korunmayı bırakmıştık ve 74 ile hamile kaldımMerhaba kızlar. Kiloluyum ve hatta diyet sürecindeydim ama hamile kalmak istiyorum. Şuan kilom beni çok zorlamıyor ama çok üst sınırdayım. Hamilelik sürecinde beni çok zorlar mı? Çok kilolu olup hamile Kalanlar var mı? Varsa süreci nasıl geçirdiniz acaba?
merhaba, 98 ile hamile kaldım, şu an 23. haftaya girdik 102 kiloyum doktor kiloyla ilgili bir şey demedi ama ilk haftalarda tansiyonum çok yüksek çıktığından bir sürü ilaç almam gerekiyor şu an, kilom olmasa tansiyonum böyle olur muydu bilmiyorum ama bence ilgisi var. bir de çok nefes nefese kalıyorum hamile kaldığımdan beri o da kilodan tabi. daha zayıfken hamile kalmak isterdim ama nasip böyleymiş. bir de giysi bulmak aşırı zor oluyor düğün vs var yakın zamanda hiçbir mağazada kendime uygun giysi bulamadım hem kilo var hem de karın baya büyüdü haliyle. zayıf olsam büyük beden alır geçerdim.Merhaba kızlar. Kiloluyum ve hatta diyet sürecindeydim ama hamile kalmak istiyorum. Şuan kilom beni çok zorlamıyor ama çok üst sınırdayım. Hamilelik sürecinde beni çok zorlar mı? Çok kilolu olup hamile Kalanlar var mı? Varsa süreci nasıl geçirdiniz acaba?
tüp mideden ne kadar süre sonra hamile kaldınız pekiValla ben kilolu hamile kalamadim tüp mide ameliyatı oldum kilo verdikten sonra kaldım her insan da bir olmuyor kilolu hamile kalanda var elbette ama oda sorun oluyor diyorlar
Neler yaptınız anlatır mısınız? Neler yediniz. Ben 83 kilo ile hamile kaldım. Şu an daha bir aylık. Ve çok kilo alırım diye korkuyorum. Ancak kimisi Hamilelikte az kilo alıyor sizin gibi. Kimi de 15kilo falan alıyor. Lütfen akıl verinÇok da kafaya takmayın 80 ile hamile kaldım. Şu an 30. Haftada 4.5 kilo aldım. Sadece kontrollü ilerlemek yetiyor beni çok korkuttular çok kilo alırsın diye ama öyle olmadı
Ben tüp midenin 5. Ayinda ilk hamile kalmıştım ama 2 aylıkken kaybettim bebeğimi şimdi tam tüp midenin 10 ayında hamile kaldım yok herhangi bir sıkıntı yaşamadım tüp midemle ilgili tabi biraz kilo aldım ama doğumdan sonra illaki veririz yani işte hamilelik sorunları yaşadım bide tam kış ayları idi ilk aylar vücut direncim düştü hasta oldum sürekli onun dışında bişey yasamaidm çok şükürtüp mideden ne kadar süre sonra hamile kaldınız peki
bende aynı durumda olmuş olacağım da , tüp midenin biraz erken döneminde mi kaldınız yoksa birkaç sene sonra mı ve bir sıkıntınız oldu mu süreçle ilgili
bende tüp midenin 6. ayından itibaren düşünüyorum hani hemen tutması bile mechul çünkü yumurtlama sıkıntısı var bende hamile kalamıyorum anca tutar. belkide 6. aydan sonra birkaç ay sonrasına tutar o da adetlerim düzene girerse o süreçte anca diye düşünüyorum. birde gebeliğin ilk 3 ayında normalde de diyet yapılabiliyor ya o süreyi de dahil ediyorum kendimce ordan da zaman kazanırım gibime geliyor öyle böyle derken 1 sene tamamlanır gibime geliyor anlatabildim mi bilmiyorum amaBen tüp midenin 5. Ayinda ilk hamile kalmıştım ama 2 aylıkken kaybettim bebeğimi şimdi tam tüp midenin 10 ayında hamile kaldım yok herhangi bir sıkıntı yaşamadım tüp midemle ilgili tabi biraz kilo aldım ama doğumdan sonra illaki veririz yani işte hamilelik sorunları yaşadım bide tam kış ayları idi ilk aylar vücut direncim düştü hasta oldum sürekli onun dışında bişey yasamaidm çok şükür
Canım bende de kilodan dolayı yumurtlama sıkıntısı vardı zaten kilo verdikçe düzene girdi ya zaten genel olarak ilk 3 ay 4 ay tabii her insan bir değil ama ben kusmuştum mesela hiçbir şey yemiyordum 2 kilo verdim o süreçte tabii şu an geri aldım ama yani hiç değilse ölçülü kilo alıyorum en azından şu an kaç aylık tüp midelisin sen ve kaç kilo verdin ben 42 kilo verdim öyle hamile kaldı mbende tüp midenin 6. ayından itibaren düşünüyorum hani hemen tutması bile mechul çünkü yumurtlama sıkıntısı var bende hamile kalamıyorum anca tutar. belkide 6. aydan sonra birkaç ay sonrasına tutar o da adetlerim düzene girerse o süreçte anca diye düşünüyorum. birde gebeliğin ilk 3 ayında normalde de diyet yapılabiliyor ya o süreyi de dahil ediyorum kendimce ordan da zaman kazanırım gibime geliyor öyle böyle derken 1 sene tamamlanır gibime geliyor anlatabildim mi bilmiyorum ama
daha tüp mide olmadım. pcos var bende kilo da gebe kalmaya engel sebeplerden biri diye ve sürekli diyet döngüsünden bıktığımdan dolayı kilo veremediğim için kilo verme yolu olarak hiç düşünmediğim tüp mideye yönelmek durumunda kaldım.Canım bende de kilodan dolayı yumurtlama sıkıntısı vardı zaten kilo verdikçe düzene girdi ya zaten genel olarak ilk 3 ay 4 ay tabii her insan bir değil ama ben kusmuştum mesela hiçbir şey yemiyordum 2 kilo verdim o süreçte tabii şu an geri aldım ama yani hiç değilse ölçülü kilo alıyorum en azından şu an kaç aylık tüp midelisin sen ve kaç kilo verdin ben 42 kilo verdim öyle hamile kaldı m
BEnde dedim kilolu iken kalayım da sonra ameliyat olurum ama olmadı kilo verince oldu işte 10 senedir kilo ile savaşıyorum ver al ver al artık çok sıkılmıştım keşke daha önce olsaymisim diyorum hepdaha tüp mide olmadım. pcos var bende kilo da gebe kalmaya engel sebeplerden biri diye ve sürekli diyet döngüsünden bıktığımdan dolayı kilo veremediğim için kilo verme yolu olarak hiç düşünmediğim tüp mideye yönelmek durumunda kaldım.
nasipse 6 nisanda ameliyat günü aldım. baktım gebelik oluşacak gibi değil bari zayıflarsam bu şekilde belki kendiliğinden düzene girer bir şeyler ve biraz daha rahat hamilelik yaşarım dedim.
aslında başta diyordum ki hani hamile kalayım alabileceğim minimum kiloyu alarak doğurayım ondan sonra ameliyat olayım ki vay hamile kaldım geri kilo aldım durumları olmasın. ama görüyorum ki kilo hem gebeliğe engel hem gebe kalınsa bile devamında sıkıntı da yaratabilir falan en iyisi tüp mide olayım dedim
bende öyle işte aynı duyguları paylaşıyoruz. kilo verince olmasını temenni ediyorum şu an.BEnde dedim kilolu iken kalayım da sonra ameliyat olurum ama olmadı kilo verince oldu işte 10 senedir kilo ile savaşıyorum ver al ver al artık çok sıkılmıştım keşke daha önce olsaymisim diyorum hep