Kilo verdikçe,nişanlım beni daha çok kıskanmaya başladı

Arkadaş 5 kilo verince çubuk krakere dönüştüğünü sanıyor sanırım.
O yüzden hemen hafif topluları aşağılamaya girişmiş. 🙄
Böyle tipler gerçekte de var ya. Kendileri es kaza zayıflayınca herkesi zayıflatma, kilolarına laf söyleme aşkı doğuyor. Kendilerini doktor,diyetisyen falan sanıyorlar😂

Takip ettiği sayfalar kıskançlığı aşılıyor olabilir sevgilinize güzelleşirseniz, zayıflarsanız onu bırakacağını düşündürüyorlardır. Şimdiden resti çekin yoksa katlanılamayacak duruma gelir.

Sizle beğenmeden mi nişanlandı yani? Adınıza çok üzüldüm. ☹️
Yanlış anlamayın ama bu şekilde olan bi kadın 5 kilo vererek bu anlattığı görüntüden kurtulamaz. Hala aynısınız yani aşağı yukarı.
:KK70: ay şaka gibisiniz ya ahahhah

Bilmem ben hiç yağ torbası olan göbeği önde yuruyen bir kadını beğenen bir erkek görmedim ben tam anlamıyla öyleydim

Bu kadar kiloluysanız 5 kilo vermekle gitmez o yağ torbaları.
Kilo verince özgüveniniz artmış, bu çok güzel bir şey ama o yağ torbaları hala oradayken bedeninize uygun olmayan şeyler giymeye başladınız büyük ihtimalle. O yüzden tayt vs giyme diyor bence.

her eve geldiğinizde yalan makinesine de mı sokuyor mu sizi? :D
bununla ilgili bir haber okudum bir kadın kocasını kıskandığı için her eve girdiğinde yalan makinesine sokuyormuş :D bunu yapmıyorsa çok da kıskanmıyor bence :D

Bilmem ben hiç yağ torbası olan göbeği önde yuruyen bir kadını beğenen bir erkek görmedim ben tam anlamıyla öyleydim

E nişanlınız sizi öyleyken beğenmiş, ki sevgili olmuşsunuz, nişanlınız erkek değil mi :d

Ayrıca böyle olduğunuzu iddia edip, nasıl 5 kilo vermeyle, aşırı zayıflamış gibi durumunuzu yorumluyorsunuz, ilginç yani. 5 değil de, 50 kilo vermişseniz bilemem. Valla ne kilolu kızlar var, nasıl erkeklerle birlikte, Allah hepsini mutlu etsin. 5 kilo vermeyle bu yorumu yapabiliyorsanız, sizin de bu tiplerden pek farkınız yok demektir.

Adamın sizi kıskandığı sonucuna nereden vardınız? Yağ torbalarından dolayı yakıştırmıyor belki size giydiklerinizi?
Köprüyü geçene kadar sesini çıkarmadı bundan sonra her adımınıza burnunu sokacak belki?
Adama sordunuz mu sebebini? Hayırdır senden izin mi istedim dediniz mi? Durumun verdiğiniz 5 kiloyla hiç ilgisi yok bunu bir kabullenin de

Ben gördüm. 😄 Böyle aslan parçası gibi genç delikanlıların yanında kısa boylu, obez seviyesinde kilolu kızlar gördüm. O yağlı derinin hareketlerine, ele gelişine bayılıyorlar.

Boşver nisanliyi kendini nasıl mutlu hissediyorsan nasıl yakistiriyorsan öyle giyin ben seviyorum kadında kıvrımı buda benim yorumum isste demiyorumki çok zayıflık çirkindir hayır kim ne isterse sen bozma moralini mutlumu etti seni 5 kilo vermek ne güzel ver bı 5 kilo daha aslında kendin için yaptığı her şey güzel insanın.Belliki nisanlinin kıskançlığı da biraz hoşuna gitmiş konu sahibi😂😂Böyle dertlerle gel valla ne diyimki şimdi

Şu düşünce yapınız çok çirkin. Demek ki siz 50'li kilolara düşseniz kilolu kadınları sevilmeye layık görmeyeceksiniz. Bende şu düşünce yapısına sahip birinin sevilmeye ne kadar layık olduğunu sorguladım şuan. Her erkek fiziğe bakmaz nişanlınız gibi. Uyuma, insanın kalbine, karakterine de bakar. Kaldı ki azımsanmayacak kadar kilolu kadın seven erkekte var.
Ayrıca altı üstü 5 kilo vermişsiniz. Öyle ahım şahım fark yaratacak bir kilo değil, bunu küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlamayın kilo vermek gerçekten zor ve irade gerektiren bir şey ama anında giyim tarzını değiştirecek ve bu yüzden kıskançlık yaşanılacak kadar da değil bana kalırsa. Belki de nişanlınız kilonuzdan dolayı size yakışmadığını düşünüyordur o tarz kıyafetlerin? Bu da bir ihtimal...

Back
X