- 24 Haziran 2016
- 7.494
- 26.503
- 548
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Kız dusunme oyle emzirdikce kilo veriyosun çünkü bol su içiyorsun sonrada ayaklanmaya başladimi diyete gerek kalmıyor saglikla kucagina alCok guzel vermişsin yaaa masallahhh ne obezi gayet fit görünüyor ikinci resim az birşey kalmış
Naptin ne ettin anlatır mısın doğumdan sonra benim de sıkı diyete girmem lazım.
Maşallah çok incelmişsinHala obezim ne yapıcam ben 32 kg verdim şu an 90 kiloyum
tavsiye verin nolur
Çok güzel olmuşsun,köprücük surat murat kemiklerim boynum ortaya çıktı daha o kısmı görmediniz
Ayyy sağol canimmm üst üste hamileligim oldu kilo üstüne kilo yaniKız dusunme oyle emzirdikce kilo veriyosun çünkü bol su içiyorsun sonrada ayaklanmaya başladimi diyete gerek kalmıyor saglikla kucagina al
kız vermişsin işte devam et böyle. gayet iyi ilerliyorsunHala obezim ne yapıcam ben 32 kg verdim şu an 90 kiloyum
tavsiye verin nolur
helal olsun valla çok tebrik ederim seniköprücük surat murat kemiklerim boynum ortaya çıktı daha o kısmı görmediniz
Sol alttaki düz inmeyen şeyi kasdetriysen o dolap degil, kablo prize takilmisİkinci fotoda şop var dolap duvar yamulmuş sfhjsdhjjj
Ne demek ne yapacağım. 30 kilo vermişsin ne yapacağını mı soruyorsun!!! Asıl sen ne yaptın da verdin bize de söyle :)Hala obezim ne yapıcam ben 32 kg verdim şu an 90 kiloyum
tavsiye verin nolur
Bence çok iyi bende kiloluyum birazcık ne giysem yakışmıyor evlilik yaramadı bana bence doğru yoldasın sakın bırakma yoksa hızla eski haline dönebilirsinHala obezim ne yapıcam ben 32 kg verdim şu an 90 kiloyum
tavsiye verin nolur
Bak burda 32 kg vermişsin ne güzel uğraşmış çabalamışsın. Yine kilo verirsin. Ama senin sorunun kilo değil gerçekten. Düşünce yapın değiştirmen gerek. Ben "değerliyim, sevmeye sevilmeye layığım " de kendine her gün. Daha önce sevgilin olduğunda onu hep başkalarıyla kıyaslamışsın. Bu da bir sorun. Hayatına aldığın insanları kıyaslamamalısın.köprücük surat murat kemiklerim boynum ortaya çıktı daha o kısmı görmediniz
90 dan 64 e düşen biri olarak tek tavsiyem diyet aptallık sürdürebilir beslenme yapacaksın ki kalıcı ver 2 senede verdim sadece 2 kilo oynar onu da hemen veririm geçen 66 olmuştum şu an aç karnına 65,4 üm sporcu olduğum için yağlarım kasa dönüşüyor bazen tartıda kilom var gibi duruyor ama herkes inceldiğimi diyor demek istediğim kas yapmaya çalış yürüyüş yap koşu yap reformer pilates yap çok faydasını görürsünMaşallah çok incelmişsin
Sen bize tavsiye ver asıl
Valla ben de tekrar başlasam iyi olacak , 56 kadar düşmüştüm şu an 66 civarıyım ve yemeyi çok seviyorum90 dan 64 e düşen biri olarak tek tavsiyem diyet aptallık sürdürebilir beslenme yapacaksın ki kalıcı ver 2 senede verdim sadece 2 kilo oynar onu da hemen veririm geçen 66 olmuştum şu an aç karnına 65,4 üm sporcu olduğum için yağlarım kasa dönüşüyor bazen tartıda kilom var gibi duruyor ama herkes inceldiğimi diyor demek istediğim kas yapmaya çalış yürüyüş yap koşu yap reformer pilates yap çok faydasını görürsün
YemeHala obezim ne yapıcam ben 32 kg verdim şu an 90 kiloyum
tavsiye verin nolur
Cok guzel bir tavsiye sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?