• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo vereceğimmmm ♡

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.477
548
Selam kizlar,

Nişanıma çok az bir süre var. Kendimi gaza getirmek için günlük yapıyorum :KK70: katılmak isteyen katilabilir. Çok güzel gruplar var evet ama sohbetler birbirine giriyor konu diyetten başka şeylere yöneliyor. Kimse yanlış anlamasın geyiği muhabbeti seviyorum ama acil kilo vermeliyim :KK43: ben hep baliketliydim ama son zamanlar 10 kilodan fazla aldım. Kv ve görümcem manken gibiler. Yanlarında dana gibiyim :KK1: en son bi fotoda göbeğimi gördüm ve kendime bunu yapamam dedkm. Nişan fotolarımı ilerde çocuklarıma gösterdiğimde gururla göstermek istiyorum ayrıca kilo çok kötü birşey yaa, ne giydiğin yakışıyor, zaten birseyde giyemiyorsun :rolleyes:

Güncel 75.5 kg

Genellikle sıvı tüketmeye calisicam. Bana yardımcı olacak öneride bulunacak kişiler olursa çok memnun olurum.
Ve başliyorummmm :KK9:

Diyetimi aldım eve geçiyorum :D

Eklentiler

• IMG-20170726-WA0007.webp
    IMG-20170726-WA0007.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 123
1 dilim karpuz
2 ltr su
2 kaşık elma sirkesi
1 ltr portakal su ile karisik maden suyu
1 activia yoğurt
1 minik köfte

Günü böyle tamamladım ama açlıktan geberiyorum :D aklım köftelerde kaldı. Neyse bugüne kadar yediklerime sayiyorum.

Spor olarakta

30 dk cardio (crosstrainer)
10 dk sit ups

1 dilim karpuz
2 ltr su
2 kaşık elma sirkesi
1 ltr portakal su ile karisik maden suyu
1 activia yoğurt
1 minik köfte

Günü böyle tamamladım ama açlıktan geberiyorum :KK70: aklım köftelerde kaldı. Neyse bugüne kadar yediklerime sayiyorum.

Spor olarakta

30 dk cardio (crosstrainer)
10 dk sit ups
Senin diyette agır bende İsveç yapıyorum

Isvec bende yaptim en sevdigim diyet ama hazirligi zor benim için. Ispanagiydi etiydi salatasıydı. Hazır olsa herşey çok isterdim :KK70: sen tam uygulayabiliyormusun öğünleri ve menüleri peki
Yok cnm ya İsveç adı altında kendime göre uygulayabiliyırum günlüğüm var bnm de orada paylaşıyorum

Açlıktan geberdigim için omlet yemeğe karar verdim :D
2 yumurtalı yağsız tuzsuz omlet
1 kupa limonlu çay
1 bardak karışık meyve su
2 kaşık elma sirkesi ( bööögh) :kusmuk:

1 bardak karışık meyve suyu
1 köfte
2 ltr su
Yarim kase çorba
1 activia yoğurt
1 bardak ayran
:cry:

Tesadüfen gördüm konunu yaklaşık 4 hafta olmuş ne durumdasın canım ?
Bende 1 ağustos da başladım 65 kiloyla şuanda aç karna tartıldığımda 60.5 tokken 60.9 falan oluyo :)
Ama benden hep sıvı gitti galiba 2 haftada 4 kilo fazla geliyor bi süre duracak snaki kilo vermem

Tesadüfen gördüm konunu yaklaşık 4 hafta olmuş ne durumdasın canım ?
Bende 1 ağustos da başladım 65 kiloyla şuanda aç karna tartıldığımda 60.5 tokken 60.9 falan oluyo :)
Ama benden hep sıvı gitti galiba 2 haftada 4 kilo fazla geliyor bi süre duracak snaki kilo vermem
Kız kelebek nerelerdesin 10 kilo verdim :D

Iner canım sabırlı ol sporda yapıyormusun
Spor yapmiyorum yogun oldugum icin ama cok yuruyus yapiyorum. Gundd 10bin adimi tamamlamadan evz girmiyorum. Mesela sabah 2km yuruyorum oglende 2-3km aksamda ayni sekilde..
Oyle eskisi gibi metroya, buse, trama binmiyorum fazla... Yaklasik 1bucuk aydir hergun busekilde yapiyorum..

Spor yapmiyorum yogun oldugum icin ama cok yuruyus yapiyorum. Gundd 10bin adimi tamamlamadan evz girmiyorum. Mesela sabah 2km yuruyorum oglende 2-3km aksamda ayni sekilde..
Oyle eskisi gibi metroya, buse, trama binmiyorum fazla... Yaklasik 1bucuk aydir hergun busekilde yapiyorum..
Evet kadınlar günde en az 10bin adım yapmaliymis. Ben hiç tamamlayamıyorum :( ama inan cok faydasini goruyorsundur

Back
X