• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo vereceğimmmm ♡

Evet kadınlar günde en az 10bin adım yapmaliymis. Ben hiç tamamlayamıyorum :KK43: ama inan cok faydasini goruyorsundur
Yani veremesemde almiyorum en azinda. 10bin aslinda dile kolay suan 7500 adim 5km yapmisim. Onceden cocugu okula birakir bus beklerdim, simdi bir sonradaki duraga kadar yuruyup hem bus hem tram olan duraga gidiyorum. Cogu zaman yururum... Sen spor yapiyomusun

Yani veremesemde almiyorum en azinda. 10bin aslinda dile kolay suan 7500 adim 5km yapmisim. Onceden cocugu okula birakir bus beklerdim, simdi bir sonradaki duraga kadar yuruyup hem bus hem tram olan duraga gidiyorum. Cogu zaman yururum... Sen spor yapiyomusun
Cok nadir canım zamanım olmuyor:KK43: kölnde yasarken bende hep durakları geçiyordum yürütebildiydim kadar atliyordum sonra biniyordum

Canım vardiyalı çalışıyorum o yüzden çok zamanım olmuyor :KK43: istesem oldururum evet ama 10 kilo verdim bir üşengeçlik geldi bana
Ah ah su 60a gelsek ne guzel olur. Ama yok oruc tuttugum gunler dahi 100 gram inmiyo.. Benim tarti dijital degil belki ondan mi gormuyorum ki

Ah ah su 60a gelsek ne guzel olur. Ama yok oruc tuttugum gunler dahi 100 gram inmiyo.. Benim tarti dijital degil belki ondan mi gormuyorum ki
Bende öyle yaa millet kaç kilolar veriyor yok bendede gitmiyor ben birde iftardaysa çok yemiyorum :( 60 olsam bendede süper olur. Sen birde cocuk yapmışsın bende oda yok

Back
X